- 5 Eylül 2017
- 478
- 1.234
- 63
- 39
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.581
4 buçuk haftalık canım keseyi 4 buçuk haftalıkken görüyoruz. Kalp atışlarınıda 2 hafta sonra görürüz dedi doktor:) kaç haftalık canım keseyi görme ve bebeği görme zamanları nelerdi
Canim tebrik ederim Rabbim sana bagislssin kuzunu❤❤Aminnn inşallah Rabbim aratmasın olmadımı çok zor gerçekten. Bide benim 12 yaşında kızım var ona rağmen ikinci olmayınca çok etkilendim çok üzüldüm. Tam ümidimi kestim uğraşmadım olsun diye Rabbim verdi mücizemi çok şükür
Sağol canımCanım gayet iyiyim
Sağ sağlim gidip gelsin canım
Ekledim hayırlı olsun
Ekledim, hayırlı olsun
Kaç haftalıksın kuzum hayırlı olsunSlm kızlar maşallah baya hamiş var aramızda bu ay çok güzel haberler aldık çok şükür. Rabbim bütün hamişlere sağ salim kucağına almsyı nasip etsin. İsteyenlerede tez vakitte hayırlı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın Allahım. Bizde bugün gittik doktora bebişimizi gördük çok şükür. Herşey yolunda 2 hafta sonra kalp atışlarını görmeye gidicez. Göğüs kasık ve bel ağrım var. Doktor normal dedi ilk aylar olur dedi. Kuzumun ilk resmini koyuyorum buraya teyzeleri dua edin bizede sağ salim büyüyüp doğalım inşallah
Amin canım 4 buçuk haftalıkAllah bağışlasın kaç haftalık:)
Amin kuzumm Allah razı olsun Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahCanim tebrik ederim Rabbim sana bagislssin kuzunu❤❤
Benimki de tahminen o kadarlık bende cuma günü gidicem:)Amin canım 4 buçuk haftalık
Bana da aynısını söyledi , benim bebişim de böyle :)4 buçuk haftalık canım keseyi 4 buçuk haftalıkken görüyoruz. Kalp atışlarınıda 2 hafta sonra görürüz dedi doktor
Aminn Amin canim cani gonulden ÂmiinAmin kuzumm Allah razı olsun Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Ben de cuma gidicem bebeği görmeye:)Benimki de tahminen o kadarlık bende cuma günü gidicem:)
Aynen ablaOh oh ne guzel ya onlar daha heyecanli desene
Oyy maşallah kuzuma Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize4,5 hastalıkken kese göründü:)
Hadi bakalım inşallah görürüz:)Ben de cuma gidicem bebeği görmeye:)
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah annesiSlm kızlar maşallah baya hamiş var aramızda bu ay çok güzel haberler aldık çok şükür. Rabbim bütün hamişlere sağ salim kucağına almsyı nasip etsin. İsteyenlerede tez vakitte hayırlı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın Allahım. Bizde bugün gittik doktora bebişimizi gördük çok şükür. Herşey yolunda 2 hafta sonra kalp atışlarını görmeye gidicez. Göğüs kasık ve bel ağrım var. Doktor normal dedi ilk aylar olur dedi. Kuzumun ilk resmini koyuyorum buraya teyzeleri dua edin bizede sağ salim büyüyüp doğalım inşallah
Ohoo baya gecmis canım yap varsa cikarbat 15 aralıkta baya geçtim dünden beri ara ara kahverengi akintim oluyordu bende test yapmaya cesaret bulamadım aldim bu gun sabah mi yapayım şimdi mi bilemedim
Amin biraktirmiyicak gulum sen icini ferah tutAynen ablabu gün adet olmadığımı öğrenince hepsinin heyecandan eli ayağına dolandı rabbim sebebsiz bırakmasın
Canm seninkide hayirli olsunn masallab aralik ayi bircogunjza yaradiHadi bakalım inşallah görürüz:)
Kuzum seninkide hayirli olsunnBen de cuma gidicem bebeği görmeye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?