Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ayki böyle değildi birden pik oldu iki gün sürdü ve sonrasında çatlama oldu değişkenlik gösteriyor sanırım yada geçen ay acemiydim
Benim yavaş ca koyulaşıyor birden hic olmadı suya dikkat etmiyorsanda olabilir kuzum ama onemli olan pik görmek seninde yarın pik inşallah bende yarin a pik bekliyorum beraber bekliycez sanırım bat i

Amin biraktirmiyicak gulum sen icini ferah tut
İnşallah abla ya her zaman ümitliyimdir asla keşke demem ama bu kez daha bi ümitliyim sanki Rabbim ol diyecek ve oluverecek gibi Meryem suresini daha birçok surenin belirli ayetlerini okudum hep son adetimden beri hep zikir çekiyorum Meryem Ana eli otu kullandım hatta bi parçasını da üzerimde taşıyorum bal tarçın çörekotu kürü yaptım zaten cyclo prognova kullanıyordum +2 haftadır da folik asit kullanıyorum

Benim yavaş ca koyulaşıyor birden hic olmadı suya dikkat etmiyorsanda olabilir kuzum ama onemli olan pik görmek seninde yarın pik inşallah bende yarin a pik bekliyorum beraber bekliycez sanırım bat i
Ben bugünü değerlendirdim ancak yarın imkansız eşim gecede ben ise o işe gittiğinde işimden dönmüş oluyorum ama diğer günleri muhakkak yaparım

İnşallah batlar gelmez batasıcalar gerçi cuma dahiliye doktoruna kontrole gidicem sanırım troidlerimde bir sorun var o gebeliği etkiler mi bilemedim bacım

Canım yenileyelim umudumuz ocaktan 21 Ocak bat

Kızlar iyi akşamlar B BUSR4 @D1DEM ve anlayan tüm canlar dünkü testim ve bugünkü ovulasyon testimi paylaşmak istiyorum bakar mısınız ? Ambalajin üstündeki dünün sade masada olanda bugünün ?
Canım ikiside henüz pik gözükmüyor yapmaya devam et

Ben bugünü değerlendirdim ancak yarın imkansız eşim gecede ben ise o işe gittiğinde işimden dönmüş oluyorum ama diğer günleri muhakkak yaparım
Olsun kuzum spermin ömrü uzun yarınada yetişir merak etme ben dün değerlendirdim bugünü boş bıraktım yarını degerlendiricem doktor bana zaten 1 dolu 1 boş önerdi üst üste gerek yok dedi tutacaksa zaten 1 de olsa 10da olsa tutar

İnşallah batlar gelmez batasıcalar gerçi cuma dahiliye doktoruna kontrole gidicem sanırım troidlerimde bir sorun var o gebeliği etkiler mi bilemedim bacım
Aynenn kiskis adet kiskis yallah adet yallah
Baktır kuzum insallah sıkıntı yoktur varsada ilaçla tedavi ediliyor kuzum içini ferah tut

Canım kac haftalıksın

Aa ne guzel oyle bi yer mi var :) Cok merak ediyorum Ankarayi ya
Aynen Beypazarı tarihi evlerin oldugu yer görmüşsündür mutlaka Ankara ile ilgili bişeyler paylasıldıgında.. Eşim ankaralı 1 yıl yaşadım ben de.. Havuc suyunu hıc sevmemiştim gevrek de meshur o güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…