- 15 Aralık 2019
- 138
- 126
- 18
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.601
Amin canım hepimize inşallah:) evet çok bereketli bı atmış:)Canm seninkide hayirli olsunn masallab aralik ayi bircogunjza yaradi
Varsa şuan çıkar kuzum baya geçmiş şimdi yapabilirsinbat 15 aralıkta baya geçtim dünden beri ara ara kahverengi akintim oluyordu bende test yapmaya cesaret bulamadım aldim bu gun sabah mi yapayım şimdi mi bilemedim
Amin inşallah canim:)Kuzum seninkide hayirli olsunn
Geçen ayki böyle değildi birden pik oldu iki gün sürdü ve sonrasında çatlama oldu değişkenlik gösteriyor sanırım yada geçen ay acemiydimKuzum pik olmak üzere yarın pik olur
Maşallah:)4,5 hastalıkken kese göründü:)
Benim yavaş ca koyulaşıyor birden hic olmadıGeçen ayki böyle değildi birden pik oldu iki gün sürdü ve sonrasında çatlama oldu değişkenlik gösteriyor sanırım yada geçen ay acemiydim
Bugun geldimmm kuzum evdeym cok sukurAminn amin kuzumm cok sagol sen yarin geluyonmu❤
İnşallah ablaAmin biraktirmiyicak gulum sen icini ferah tut
Tamam kuzum cok sagolGözüküyor kuzum 2 türlüde ama alttan daha net oluyor diye doktorlar alttan bakıyor ama ben karından isticem bakılmasını kabul ederlerse bakalım
Ricaederim kuzumTamam kuzum cok sagol
Ben bugünü değerlendirdim ancak yarın imkansızBenim yavaş ca koyulaşıyor birden hic olmadısuya dikkat etmiyorsanda olabilir kuzum ama onemli olan pik görmek seninde yarın pik inşallah bende yarin a pik bekliyorum beraber bekliycez sanırım bat i
İnşallah batlar gelmez batasıcalarBenim yavaş ca koyulaşıyor birden hic olmadısuya dikkat etmiyorsanda olabilir kuzum ama onemli olan pik görmek seninde yarın pik inşallah bende yarin a pik bekliyorum beraber bekliycez sanırım bat i
Canım yenileyelim umudumuz ocaktan 21 Ocak batEvet yoklama zamanı geldi hanımlar
Var mı kırmızıları gören ve yeni bat tarihi verecek olan
Yoksa var mı güzel haberleri olan
E Ecemsuhasanahmet35 12 Aralık @hiranur3419 12 Aralık @Greeneliton 12 Aralık @Nazanfrt 13 Aralık @Guullddeenn 13 Aralık @rosebatum 14 Aralık @bendimm 14 Aralık @bocek345 15 Aralık @Zafece 15 Aralık K Kanaryaaa 15 Aralık @Masalsu01 16 Aralık @livelong 16 Aralık @Tugba2848 16 Aralık @Netafet 16 Aralık @sardunya58 17 Aralık @birumut58 17 Aralık @Bet2708 17 Aralık @encu 18 Aralık @Sforza 19 Aralık @Aysssgulll 19 Aralık C cilekliturtam34 19 Aralık @hilaalaa 21 Aralık
Olsun kuzum spermin ömrü uzun yarınada yetişir merak etme ben dün değerlendirdim bugünü boş bıraktım yarını degerlendiricem doktor bana zaten 1 dolu 1 boş önerdi üst üste gerek yok dedi tutacaksa zaten 1 de olsa 10da olsa tutarBen bugünü değerlendirdim ancak yarın imkansızeşim gecede ben ise o işe gittiğinde işimden dönmüş oluyorum ama diğer günleri muhakkak yaparım
Aynenn kiskis adet kiskis yallah adet yallahİnşallah batlar gelmez batasıcalargerçi cuma dahiliye doktoruna kontrole gidicem sanırım troidlerimde bir sorun var o gebeliği etkiler mi bilemedim bacım
Canım kac haftalıksınSlm kızlar maşallah baya hamiş var aramızda bu ay çok güzel haberler aldık çok şükür. Rabbim bütün hamişlere sağ salim kucağına almsyı nasip etsin. İsteyenlerede tez vakitte hayırlı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın Allahım. Bizde bugün gittik doktora bebişimizi gördük çok şükür. Herşey yolunda 2 hafta sonra kalp atışlarını görmeye gidicez. Göğüs kasık ve bel ağrım var. Doktor normal dedi ilk aylar olur dedi. Kuzumun ilk resmini koyuyorum buraya teyzeleri dua edin bizede sağ salim büyüyüp doğalım inşallah
Aynen Beypazarı tarihi evlerin oldugu yer görmüşsündür mutlaka Ankara ile ilgili bişeyler paylasıldıgında.. Eşim ankaralı 1 yıl yaşadım ben de.. Havuc suyunu hıc sevmemiştimAa ne guzel oyle bi yer mi var :) Cok merak ediyorum Ankarayi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?