Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ayki böyle iki gün pik oldu üçüncü gün çatlama şuan 13.gundeyim R Rainbow3461 B BUSR4
Kuzum bizim batlar aynı olcak benimde bugün 13.Gun yarın 14 olcak bende atayım gecen ayı örnek olsun
Geçen ay 16.Gun yumurtlamıştım 25 kasimda kuzum 17de de çatladı

Eklentiler

• 20191122_132400.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 20191125_120124.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 20
ayy bende isterim vallahi ne güzel olur birbirinize destek vere vere

Pisikolojik mıdır bilmiyorum tuvalete gide gide bi hal oldum afedersiniz testi yapmak icin bisey de kalmadi demin gittin şimdide yaparsa sabahta yaparsam haber veririm lütfen dua edin
Tamam kuzum bekliyoruz inşallah bebeğin seninledir Amin

Kızlarrr koca ayı 1 ovulasyon testi ile kapatıyorum
perşembe günü rapor almaya gittiğimde doktor 12 mm demişti yumurtam için, Didoşta her gün 2 mm büyüyor demişti, bugün tam 20 mm de olunca hiç test yapmadım bi yapıyım bakalım pik mi dedim, piki gördüm
Ama bu ay bi sancı olmadı kasıklarımda geçen ay çok kendimi kaptırmıştım tüm yumurtlama evrelerini hissetmiştim kasıklarımda
Eşimin bugün doğum günü geçen ay çok istemiştim doğum gününe sürpriz olsun diye olmadı, ama inşallah doğum günündeki ilişkiyle gebe kalırım da tam doğum gününde temelleri atılmıştı yavrumuzun derim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…