- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.957
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.641
Insallah canim hayirslisiyla 20 mm oldu tahminimce degilmi canimKızlarrr koca ayı 1 ovulasyon testi ile kapatıyorum
perşembe günü rapor almaya gittiğimde doktor 12 mm demişti yumurtam için, Didoşta her gün 2 mm büyüyor demişti, bugün tam 20 mm de olunca hiç test yapmadım bi yapıyım bakalım pik mi dedim, piki gördüm
Ama bu ay bi sancı olmadı kasıklarımda geçen ay çok kendimi kaptırmıştım tüm yumurtlama evrelerini hissetmiştim kasıklarımda
Eşimin bugün doğum günü geçen ay çok istemiştim doğum gününe sürpriz olsun diye olmadı, ama inşallah doğum günündeki ilişkiyle gebe kalırım da tam doğum gününde temelleri atılmıştı yavrumuzun derim artık
Eki Görüntüle 2568375
Şimdi gördüm mesajı cnm,3 senelik evliym 30 ama 31 den gün alıyoruz artık ondan sabırsızlanıyorum çok..sen kac senedir evlisin yaş kaç
Aminn insallah cnmOhhh maşallah rabbim sayımızı arttırsn inşallah,
Hadi kuzum Rabbim rast hetirsin insallahKızlarrr koca ayı 1 ovulasyon testi ile kapatıyorum
perşembe günü rapor almaya gittiğimde doktor 12 mm demişti yumurtam için, Didoşta her gün 2 mm büyüyor demişti, bugün tam 20 mm de olunca hiç test yapmadım bi yapıyım bakalım pik mi dedim, piki gördüm
Ama bu ay bi sancı olmadı kasıklarımda geçen ay çok kendimi kaptırmıştım tüm yumurtlama evrelerini hissetmiştim kasıklarımda
Eşimin bugün doğum günü geçen ay çok istemiştim doğum gününe sürpriz olsun diye olmadı, ama inşallah doğum günündeki ilişkiyle gebe kalırım da tam doğum gününde temelleri atılmıştı yavrumuzun derim artık
Eki Görüntüle 2568375
Evet kuzum herhalde yarın yada öbür gün çatlar ama test yapmam, ard arda 2-3 gün ilişki yeterli olur, bu ay hiç takip etmedim işte doktora rapor almak için gittiğimde bakmıştı o kadarInsallah canim hayirslisiyla 20 mm oldu tahminimce degilmi canim
İnşallah kuzummHadi kuzum Rabbim rast hetirsin insallah
En iyisi o canım sabah ilk idrarla yap ayrıcaKızlar bu prodector un erken gebelik testi iyi mi?
Cokda takip etmek gerek insan çıldırıyor yoksa şu şöyle böyle diye düşünmedenEvet kuzum herhalde yarın yada öbür gün çatlar ama test yapmam, ard arda 2-3 gün ilişki yeterli olur, bu ay hiç takip etmedim işte doktora rapor almak için gittiğimde bakmıştı o kadar
İnşaAllah allahın izniyle kalıcaksın kuzumKızlarrr koca ayı 1 ovulasyon testi ile kapatıyorum
Eki Görüntüle 2568375
Evet kuzum ben her gün ovulasyon testi yaptığımda artık kafayı yiyordum bekledikçe koyulaşıyordu kafamı karıştırıyordu, geçen ay 30 test harcadım bu ay 1Cokda takip etmek gerek insan çıldırıyor yoksa şu şöyle böyle diye düşünmeden
İnşallah kuzum aminnİnşaAllah allahın izniyle kalıcaksın kuzum
Geçen ay 12. Gün pikti canımAynen bak kuzum daha koyu oluyor pikken, geçen ay kaçıncı günde pikti peki
Ben yaptım bugün ikinci çizgi belli belirsiz çıktı sonra silik oldu ama 6 gün var daha erken mi ki acaba yanlış mı diye de merak ettim.En iyisi o canım sabah ilk idrarla yap ayrıca
Kuzum değişebilir bak benim geçen ay 22. Gün pikti, şimdi 17. Gün oldu sen yapmaya devam et yakalayacaksın pikiGeçen ay 13. Gün pikti canım
2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar yap canım tam 6 gün öncesi yaptıysan silik çıkabilir ama predictor testi adete 4 gün kala kesin sonuç verir geneldeBen yaptım bugün ikinci çizgi belli belirsiz çıktı sonra silik oldu ama 6 gün var daha erken mi ki acaba yanlış mı diye de merak ettim.
12. Gündü gülüm pardonKuzum değişebilir bak benim geçen ay 22. Gün pikti, şimdi 17. Gün oldu sen yapmaya devam et yakalayacaksın piki
Testin resmi varsa at bakalım canımBen yaptım bugün ikinci çizgi belli belirsiz çıktı sonra silik oldu ama 6 gün var daha erken mi ki acaba yanlış mı diye de merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?