Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 12 yaşında kızım var ne zamandır deniyordun canım

Aaa iyi o zaman ben gene denerim ama en iyisi adeti bekleyeyim
Tabi beklemek en sağlıklısı ama biz bayanlar bekleyelim desekte içimiz içimizi yiyor bende adetten 4 gün önce ovula erken gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı beklicem adet geçsin dedim kendi kendime bi baktım kendimi eczanede buldum predictor 6 gün öncesi aldım adetten bir gün öncesine kadar zor dayandım ve yaptım

Pozitif çıktı mı

Hepside olur kuzum hangisini istiyosan yap ama ibrahim saracoglu suda haslamayi oneriyor kürunde. Videosu var ibrahim saraç oglu incur havuc kuru diye yaz cikar ben yaptim bir ay ama bi halt olmadi
Biliyorum onun kürunu de bu ay bal corekotu tarcinyaptim diye incir yapmadım. Sadece catlasın diye havuç yapmayı düşündüm ama soğan kuru yaparken de onun suyunu yapmak zor geldi. Yedim bende direkt

Gözükmüyor üstünde oynadim ama ötekinde oynamadığım
Sanki var gibi kuzum ama iki gün sonra tekrar yap bence çünkü eğer vücudunda beta hcg hormonu varsa 2 günde 2 katına çıkar test daha net olur
benim adetten önceki sabah yaptığım test buda

Eklentiler

• E7388402-B164-40D9-A1DC-EBD04D4FBF2B.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 52
Sanki var gibi kuzum ama iki gün sonra tekrar yap bence çünkü eğer vücudunda beta hcg hormonu varsa 2 günde 2 katına çıkar test daha net olur
benim adetten önceki sabah yaptığım test buda
Ayy sanada hayırlı olsun sevindim adına. İnşallah vardır canım. İnşallah hepimizin yüzü güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…