- 18 Mart 2019
- 707
- 1.212
- 113
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.661
Aaa iyi o zaman ben gene denerim ama en iyisi adeti bekleyeyim2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar yap canım tam 6 gün öncesi yaptıysan silik çıkabilir ama predictor testi adete 4 gün kala kesin sonuç verir genelde
Kuzum valla kafamıza göre yaptık bu ay12. Gündü gülüm pardonzaten atarım size de bakalım bu ay nasıl olacak sen nasıl degerlendiriyosun
Resimde belli olmuyor pek ışığın altına tutunca gözüküyor. Eşimde çok silik yarın gene yap belki yanlıştır biz öyle görüyoruz dedi.Testin resmi varsa at bakalım canım
Benimde 12 yaşında kızım varAminnn inşallah Rabbim aratmasın olmadımı çok zor gerçekten. Bide benim 12 yaşında kızım var ona rağmen ikinci olmayınca çok etkilendim çok üzüldüm. Tam ümidimi kestim uğraşmadım olsun diye Rabbim verdi mücizemi çok şükür
Ne güzel işte strese girmiyorsun adam kendiliğinden geliyorKuzum valla kafamıza göre yaptık bu aygenelde çok sık oluyor bizim, benim herifi durduramıyorum
Tabi beklemek en sağlıklısı ama biz bayanlar bekleyelim desekte içimiz içimizi yiyorAaa iyi o zaman ben gene denerim ama en iyisi adeti bekleyeyim
Yedim bugün 1 tane hergun 1 tane yeterli olurmuYani bencede kuzum posasıyla herşeyiyle yemek daha iyi olur ise yarıyordur illaki ❤
1,5 sene olcak kuzum, yaklaşık 4 aydır falan istiyoruzNe güzel işte strese girmiyorsun adam kendiliğinden geliyorne kadarlık evlisin canım
Testin resmi varsa at bakalım canım
Pozitif çıktı mıTabi beklemek en sağlıklısı ama biz bayanlar bekleyelim desekte içimiz içimizi yiyorbende adetten 4 gün önce ovula erken gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı beklicem adet geçsin dedim kendi kendime bi baktım kendimi eczanede buldum predictor 6 gün öncesi aldım adetten bir gün öncesine kadar zor dayandım ve yaptım
Biliyorum onun kürunu de bu ay bal corekotu tarcinyaptim diye incir yapmadım. Sadece catlasın diye havuç yapmayı düşündüm ama soğan kuru yaparken de onun suyunu yapmak zor geldi. Yedim bende direktHepside olur kuzum hangisini istiyosan yap ama ibrahim saracoglu suda haslamayi oneriyor kürunde. Videosu var ibrahim saraç oglu incur havuc kuru diye yaz cikar ben yaptim bir ay ama bi halt olmadi
Bugün yedim daha 9.gün yarın da sıkıp suyunu içeyim o zamanTaze suyunu icsen cok icmis olursun bence daha guzel olur. Çünkü 1 cay bardagi havuc suyu icin baya havuc koyman gerekiyor guzel olur faydalı olur
Sanki var gibi kuzum ama iki gün sonra tekrar yap bence çünkü eğer vücudunda beta hcg hormonu varsa 2 günde 2 katına çıkar test daha net olurGözükmüyor üstünde oynadim ama ötekinde oynamadığım
İsteyen herkese versin rabbim içinden bizleri de ayırmasın1,5 sene olcak kuzum, yaklaşık 4 aydır falan istiyoruz
Ayy sanada hayırlı olsun sevindim adına. İnşallah vardır canım. İnşallah hepimizin yüzü gülerSanki var gibi kuzum ama iki gün sonra tekrar yap bence çünkü eğer vücudunda beta hcg hormonu varsa 2 günde 2 katına çıkar test daha net olur
benim adetten önceki sabah yaptığım test buda
Yerleşme lekesi olabilir kuzum inşaAllah bebişin yerleşiyordur biraz daha bekleyelimKızlar adetime 9 gün var bugün çamaşırımda çok çok az kahverengi bir leke vardı nedir o adet mi olcam acaba çok erken deşil mi daha
Amin kuzum darısı tüm isteyenlerin başınaAyy sanada hayırlı olsun sevindim adına. İnşallah vardır canım. İnşallah hepimizin yüzü güler
İnsallah kuzum ya korktum daha erken değil mi çok çok az zaten amaYerleşme lekesi olabilir kuzum inşaAllah bebişin yerleşiyordur biraz daha bekleyelim
Ayy ne güzel Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinAmin kuzum darısı tüm isteyenlerin başına5+5 im şuan şükürler olsun allaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?