Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün doktora gittim haftaya inşallah kesesini görcez. Bugün iğneye başladım heö progestanın iğnesini hep habını yazdı bana bide kan sulandırıcı iğne yazdı onu kendim evde yapıcam bugün hastanede yapyırdım kullanmayı gösterdiler bana ama yarın kensim nasıl vuruncam hiç bilmiyorum çok strese girsim o iğne yüzüne. Ayriyeten de balık yağı yazdı gebelikten öncede bir sürü ilaç yazmıştı onlarıda kullanıyorum çok ilaç kullanıyorum. En çokta beni tedirgin eden o iğne yarın kensim nasıl yapıcam. kullanan var mı o iğneden

Ne güzel canim benim de 3.5 yaşında bir kızım var. En çok o istiyor bebek
Hemde kız kardeş istiyor Rabbim duyar kuzumun sesini de kardeşi olur inşallah

Ayyy ne guzwl yaa
Galiba herswy psikolojik Hakkımızda hayırlisı
Ee belirtiler nasıl di ordan anlamadin mi

Selam kızlar nasıl etiketlicez bu şeyi ben En son 13 aralıkta adet oldum beklene tarih 10 ocak 6 gün sürüyor adet döngğmdr 27 28 gün sürüyor şuan ovülasyon testi kullanıyorum t cizgisi silik cıktı bugun tam c gbimi olması lazım

Canım bende 21 yaşındayım 18de evlendim nerelisin sen vede çok.acele.etme bence çocuk Allah'ın izniyle olur ama her.yonden zorluğu da yok değil :) ama tabikide bir Anne demesi yetiyor insana bütün dertleri unutturmak için orası ayrı Rabbim.herkese yaşatmayı nasip etsin canım

Canım Büşra veya Didemi etiketle onlar halleder bu şekilde etiketle bak @ D1D3M bunları birleşik yaz sonra bat gününü fln yaz.onlar ekliyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…