- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 63
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.681
Kimisi erken yerleşir kimisi geç belli olmaz kuzum dikkat et kendine ağır kaldırma falan bekleyelim inşaAllah geliyordur bebişinİnsallah kuzum ya korktum daha erken değil mi çok çok az zaten ama
Amin canım allah razı olsun darısı sizlere buradaki arkadaşlarıma inşaAllahAyy ne güzel Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
İnsallah kuzum hayırlısıylaKimisi erken yerleşir kimisi geç belli olmaz kuzum dikkat et kendine ağır kaldırma falan bekleyelim inşaAllah geliyordur bebişin
Canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisiniKızlar kan verdim değerim 10.41çıktı şuan elim ayağım titriyor
Bu ay umut yok kuzum bndee yumurtlama kacmistir adetime 14 gun varHadi artik sende katil kervana
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahCanım hayırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisini
Amin inşallah canım benimAmin canım allah razı olsun darısı sizlere buradaki arkadaşlarıma inşaAllah❤
Allah büyüktür ya sıkma canını rabbim isteyen herkese versin canim benimŞimdi gördüm mesajı cnm,3 senelik evliym 30 ama 31 den gün alıyoruz artık ondan sabırsızlanıyorum çok..
Ne güzel işte strese girmiyorsun adam kendiliğinden geliyorne kadarlık evlisin canım
Ne güzel canim benim de 3.5 yaşında bir kızım var. En çok o istiyor bebekAminnn inşallah Rabbim aratmasın olmadımı çok zor gerçekten. Bide benim 12 yaşında kızım var ona rağmen ikinci olmayınca çok etkilendim çok üzüldüm. Tam ümidimi kestim uğraşmadım olsun diye Rabbim verdi mücizemi çok şükür
ayy inşallah yerlesmedir kuzumm
Kızlar adetime 9 gün var bugün çamaşırımda çok çok az kahverengi bir leke vardı nedir o adet mi olcam acaba çok erken deşil mi daha
Ben canım daha yeni oldum perşembe günüKızlaarr,Aranız da kürtaj olan varmiii
Amin canim inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder inşallahAy inşallah bebeğim benimledir bide 3 senedir istiyoruz ben de çok istiyorum ama eşim ve oğlum daha çok istiyor inşallah allah hepimize isteyen herkese nasip eder
Ayyy ne guzwl yaaBenimde öyleydi canım ne eşimde ne bende sorun vardı. Zaten 12 yaşında kızım var. Hiç uğraşmadan ilk ayda hamile kaldım kızıma. Ama yaklaşık 3 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyorduk olmuyordu. 2 kere aşılama oldum yine olmadı. Rahim filmi çekildim ne ilaçlar ne kürler denedim olmadı. Doktorum hiçbir sorun yok kafana çok takıyorsun psikolojik olarak etkiliyorsun kendini dedi. Bende 3-4 aydır ümidimi kestiğim için peşini bıraktım. Buraya girmedim. Hamilelikten bahsetmedim konuşmadım. Yumurta takibi yapmadım ne zaman canımız isterse ilişkiye girdik. İlişkiden sonra ayaklarımı havaya dikip beklemedim hemen kalkıp ıkındım. Hatta adetim 3 gün geçti hiç ihtimal vermedim. Ama 4. Gün baktım hala gelmedi eşimin ısrarıyla test yaptım daha ilk dakkada çift çizgiyi gördüm çok şükür. Rabbimin mucizesi bu. Gerçekten düşündükçe planladıkça olmuyor akışına bırakmak lazım ama oda çok zor
Bende oldum canimBen canım daha yeni oldum perşembe günü
Geçmiş olsun canım . Burda hamilelik.mesajlarini okuyup çok seviniyorumBende oldum canim
Canım bende 21 yaşındayım 18de evlendim nerelisin senYok abla öyle çok çok strese sokmuyorum kendimi ama 17. Ayım bu bebek denemedeki 2 yılı geçti evleneli bu ay çok çok ümitliyim bakalım hayırlısıinşallah tutar abla bu ayın sonuna doğru veririz haberleri
Canım Büşra veya Didemi etiketle onlar halleder bu şekilde etiketle bak @ D1D3M bunları birleşik yaz sonra bat gününü fln yaz.onlar ekliyorlar zatenSelam kızlar nasıl etiketlicez bu şeyi ben En son 13 aralıkta adet oldum beklene tarih 10 ocak 6 gün sürüyor adet döngğmdr 27 28 gün sürüyor şuan ovülasyon testi kullanıyorum t cizgisi silik cıktı bugun tam c gbimi olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?