- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.701
Tamm canım saol yapıyorum hemenCanım Büşra veya Didemi etiketle onlar halleder bu şekilde etiketle bak @ D1D3M bunları birleşik yaz sonra bat gününü fln yaz.onlar ekliyorlar zaten
Cocuk mu varmi pekiBen canım daha yeni oldum perşembe günü
Cok gecmis olsun allah bi daha yasatmasinBen canım daha yeni oldum perşembe günü
Kuzum yerleşme kanaması olabilir, yumurtlama ne zamandıKızlar adetime 9 gün var bugün çamaşırımda çok çok az kahverengi bir leke vardı nedir o adet mi olcam acaba çok erken deşil mi daha
Hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın bize
Sağol canım . Var bir tane çok şükürCocuk mu varmi peki
Kız yanlış etiketlettirdm galiba kıza Didem in nicki öyle kalmış aklımdaHoşgeldin canım kendini tanıtır mısın bize ☺
Kanama gibi de değil kuzum çok küçük kahverengi bir leke yumurtlama salı çatladı pazartesi pik yapmıştı bir hafta oldu bugünKuzum yerleşme kanaması olabilir, yumurtlama ne zamandı
Olsun kuzum ben aldım ekran görüntüsü ekleyeceğm listeyeKız yanlış etiketlettirdm galiba kıza Didem in nicki öyle kalmış aklımda
hoşbuldum kızlar selda adım edirnede yaşıyoruz eee yazdan beri korunmuyorum bu ay ovülasyon testi aldım onu yapıyorum. Doktora gittim sorun yok dedi.Hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın bize ☺
Adetime daha 9 gün var ama çok düzenlidir adetim de bu kadar erken başlamaz diye düşünüyorumKuzum yerleşme kanaması olabilir, yumurtlama ne zamandı
Anammm tam zamanları yaa 6-7 gün içinde yerleşiyor ya rahimeKanama gibi de değil kuzum çok küçük kahverengi bir leke yumurtlama salı çatladı pazartesi pik yapmıştı bir hafta oldu bugün
Memnun oldum selda, büşra bendeD
hoşbuldum kızlar selda adım edirnede yaşıyoruz eee yazdan beri korunmuyorum bu ay ovülasyon testi aldım onu yapıyorum. Doktora gittim sorun yok dedi.
İnsallahhh öyledir de korktum ben de hiç belirti falan da yok çünkü insallahAnammm tam zamanları yaa 6-7 gün içinde yerleşiyor ya rahime ❤❤ Lekelenme şeklinde oluyor kuzum herkeste değişiklik gösteriyor inşallahhh yerleşmedir❤❤
İnşallah kuzumm, günleri güzel değerlendirmiş miydiniz pekiİnsallahhh öyledir de korktum ben de hiç belirti falan da yok çünkü insallahBen yine de ümitlenmeyim de çok az cnkğ bakalım devamı ne olcak
Olur valla ilkkez yapıyorum çok sevinirimMemnun oldum selda, büşra bende
Ovulasyon testini çoğumuz yapıyoruz sende her gün yaptklarını atabilirsin hep birlikte yorumlarız
Ben pazar günü çift çizgi gördüm kuzum pazartesi tam pik yaptı salı çatladı biz pazar pazartesi salı carsamba değerlendirmiştikİnşallah kuzumm, günleri güzel değerlendirmiş miydiniz peki
Bekle canim rahim dinlensin biz 3 ay korunmustukGeçmiş olsun canım . Burda hamilelik.mesajlarini okuyup çok seviniyorumama.mecburi 2 ay koruncam hayırlısı olsun ben daha çalışmalara bile.baslayamadim yanarım yanarım da buna yanarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?