Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanama gibi de değil kuzum çok küçük kahverengi bir leke yumurtlama salı çatladı pazartesi pik yapmıştı bir hafta oldu bugün
Anammm tam zamanları yaa 6-7 gün içinde yerleşiyor ya rahime Lekelenme şeklinde oluyor kuzum herkeste değişiklik gösteriyor inşallahhh yerleşmedir

D

hoşbuldum kızlar selda adım edirnede yaşıyoruz eee yazdan beri korunmuyorum bu ay ovülasyon testi aldım onu yapıyorum. Doktora gittim sorun yok dedi.
Memnun oldum selda, büşra bende
Ovulasyon testini çoğumuz yapıyoruz sende her gün yaptklarını atabilirsin hep birlikte yorumlarız

Anammm tam zamanları yaa 6-7 gün içinde yerleşiyor ya rahime ❤❤ Lekelenme şeklinde oluyor kuzum herkeste değişiklik gösteriyor inşallahhh yerleşmedir ❤❤
İnsallahhh öyledir de korktum ben de hiç belirti falan da yok çünkü insallah Ben yine de ümitlenmeyim de çok az cnkğ bakalım devamı ne olcak

Yok yok
Geçmiş olsun canım . Burda hamilelik.mesajlarini okuyup çok seviniyorum ama.mecburi 2 ay koruncam hayırlısı olsun ben daha çalışmalara bile.baslayamadim yanarım yanarım da buna yanarım
Bekle canim rahim dinlensin biz 3 ay korunmustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…