Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy keşke kuzum insallah hepimiz müjdeli haberleri alsak bir an önce hayırlısıyla❤❤
Aminnn inşallah canımm, bende bu ay takip etmeyeceğim dedim iş durumlarından dolayı rapor almam gerekti, onda da doktoruma gittim gitmişken yumurtama bakmıştı perşembe günü 12 mm di bugün tam 20 mm olması gerekiyordu pik mi acaba dedim baktım pikti değerlendirdik bakalım yarına öbür güne çatlar herhalde, inşallah bu ay tutar artık ya hiç kafama takmadan geçirdim bu ayı ama bakalım

Hayırlı olsun canım benim cok sevindim kanaman mı var Dr progestan verdi

İnsallah kuzucum vardır her şeyde bir hayır bak tam pik günü gitmişsin bu ay benim de tam pik günü doktor randevum vardı hatta doktor gösterdi bak yumurtan kocaman olmuş burda diye insallah rabbim sevindirsin bu ay bizi

Tatlım korkma lütfen bebişine yoğunlaş. Sağlıkla al kucağına inşallah.. Hiç korma incecik bi iğne. Göbeğinden yapacaksın değil mi?

İnşallah kuzumm en sevdiğim aylardan biri olan eylül ayına denk gelecek hem doğumda mis gibi valla
B BUSR4 napiyon kuzum ne var ne yok görüsemiyoruz bu aralar
Kuzucumm iyiyim evde olmanın tadını çıkarıyorum bak gece kuşu oldum sizin gibi sen napıyosunn

Benim kuzenim o iğneleden vermişti doktor küçük oluyor ucu korkmana gerek yok sıkmadan yaparsan canın acımaz hani inşallah güzel haberler gelir

İnşallah kuzumm en sevdiğim aylardan biri olan eylül ayına denk gelecek hem doğumda mis gibi valla

Kuzucumm iyiyim evde olmanın tadını çıkarıyorum bak gece kuşu oldum sizin gibi sen napıyosunn
Bnde eylulu cokk seviyorum eylul dogumluyum zTen insallah bizimkide eylulde olur

Ahahaha iyice ümitlendim bak şimdi çok ğmitlenmeyim ben yine de benim ne olacağım hiç belli olmuyor insallah kuzum ay ne süper olurdu nasip bakalım

Bugunkü sonuç böyleydi 11 gün bugun çatlamaya az mı kaldı sizce hiç anlamıyorum ben

Eklentiler

• 46DA5AD2-CCC8-438E-BE17-A27AE2A50C6D.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…