Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde eylulu cokk seviyorum eylul dogumluyum zTen insallah bizimkide eylulde olur
İnşallah kuzum
Ahahaha iyice ümitlendim bak şimdi çok ğmitlenmeyim ben yine de benim ne olacağım hiç belli olmuyor insallah kuzum ay ne süper olurdu nasip bakalım ❤❤
Yaa çokta ümitlendirmeyim kuzum ya bende çok ümitlenince olmayınca çok üzülüyorum ama lekelenme olunca bi heveslendim senin için
Bugunkü sonuç böyleydi 11 gün bugun çatlamaya az mı kaldı sizce hiç anlamıyorum ben
Daha pik olmamış canım t kısmının daha koyu olması lazım bak benim bugün yaptığım gibi mesela

İnşallah kuzumm en sevdiğim aylardan biri olan eylül ayına denk gelecek hem doğumda mis gibi valla

Kuzucumm iyiyim evde olmanın tadını çıkarıyorum bak gece kuşu oldum sizin gibi sen napıyosunn
Ohh ne güzel iyi bende herifle beraber memlekete geldik kendi evimizde donduk soguktan babamin evinde dogal gaz var daha iyi oluyor

Anladım canım o zamn şuan daha hazır değil kasıklarımda ağrı var benimde dedim yaklaştı heralde

Tatlım korkma lütfen bebişine yoğunlaş. Sağlıkla al kucağına inşallah.. Hiç korma incecik bi iğne. Göbeğinden yapacaksın değil mi?
Canım çok strese girdim bu iğne yüzüne. Amim inşallah. Evet göbek kol baçak bana kalmış canım bugün hemşire yaptı yarın ben yapıcam bide ağrıdı

Ohh ne güzel iyi bende herifle beraber memlekete geldik kendi evimizde donduk soguktan babamin evinde dogal gaz var daha iyi oluyor
Ohhh iyi yapmışsınız yaa
Bizim buralarda çok sıcaktı 5-6 gündür, akşama doğru yağmur bastırdı herhalde 1 hafta falan yağmurlu gözüküyor ama ılık yani hava soğuk değil yinede

Arkadaşlar adetime daha 4 gün var kahverengi akintim.olmaya başladı ve peceteye sildigim de açık pembe gibi oluyor böyle erken olmazdım pede de geçmiyor bikac saat once olmaha basladi yerleşme kanaması yaşayan var mı böyle mi oluyor ?

Yerleşme kanaması da olabilir ama adet gelmeden birkaç gün önce de bu şekil belli belirsiz kanamalar olabiliyor ben de yaşıyorum çok sık hatta birkaç kere yerleşme sanıp umutlanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…