- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.741
Evet edirne merkez sen neredesin :)neee edirne miimerhaba hemşerim
bende merkez:)) ama tekirdagda yasiyorym buraya evlendimEvet edirne merkez sen neredesin :)
İnşallah kuzumBnde eylulu cokk seviyorum eylul dogumluyum zTen insallah bizimkide eylulde olur
Yaa çokta ümitlendirmeyim kuzum ya bende çok ümitlenince olmayınca çok üzülüyorumAhahaha iyice ümitlendim bak şimdi çok ğmitlenmeyim ben yine de benim ne olacağım hiç belli olmuyorinsallah kuzum ay ne süper olurdu nasip bakalım ❤❤
Daha pik olmamış canım t kısmının daha koyu olması lazım bak benim bugün yaptığım gibi meselaBugunkü sonuç böyleydi 11 gün bugun çatlamaya az mı kaldı sizce hiç anlamıyorum ben
Ohh ne güzelİnşallah kuzumm en sevdiğim aylardan biri olan eylül ayına denk gelecek hem doğumda mis gibi valla
Kuzucumm iyiyim evde olmanın tadını çıkarıyorum bak gece kuşu oldum sizin gibisen napıyosunn
Vay be memelektlim :) bende şuan ağrıdayım eşim öğretmen olarak atandı buraya bende peşinden tabi 2 hafta sonra gidicem edirneyebende merkez:)) ama tekirdagda yasiyorym buraya evlendim
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım benim cok sevindimkanaman mı var Dr progestan verdi
İnşallah kuzum
Yaa çokta ümitlendirmeyim kuzum ya bende çok ümitlenince olmayınca çok üzülüyorumama lekelenme olunca bi heveslendim senin için
Daha pik olmamış canım t kısmının daha koyu olması lazım bak benim bugün yaptığım gibi mesela
Eki Görüntüle 2568421
Canım çok strese girdim bu iğne yüzüne. Amim inşallah. Evet göbek kol baçak bana kalmış canım bugün hemşire yaptı yarın ben yapıcam bide ağrıdıTatlım korkma lütfen bebişine yoğunlaş. Sağlıkla al kucağına inşallah.. Hiç korma incecik bi iğne. Göbeğinden yapacaksın değil mi?
İnşallah canım yapabilirsemBenim kuzenim o iğneleden vermişti doktor küçük oluyor ucu korkmana gerek yok sıkmadan yaparsan canın acımaz hani inşallah güzel haberler gelir ♥
Korkmana hiç gerek yok göbeğe en kolayı :)İnşallah canım yapabilirsem
Aynen canım öyleymiş bakalım yarın yapabilcekmiyimKorkmana hiç gerek yok göbeğe en kolayı :)
Bi ara vardı sanırım ben de arattım önceden çıkmadı hiç , ya da iPhone larda yok bilmiyorum ben de tam.D1DEM kadinlar külübü apple app uygulaması varmı ben tarayıcıdan giriyorum zor oluyor
Ohhh iyi yapmışsınız yaaOhh ne güzeliyi bende herifle beraber memlekete geldik kendi evimizde donduk soguktan babamin evinde dogal gaz var daha iyi oluyor
Yaklaşmış olabilir canımAnladım canım o zamn şuan daha hazır değil kasıklarımda ağrı var benimde dedim yaklaştı heralde
Burasi acayip soguk oyle boyle degilOhhh iyi yapmışsınız yaa
Bizim buralarda çok sıcaktı 5-6 gündür, akşama doğru yağmur bastırdı herhalde 1 hafta falan yağmurlu gözüküyor ama ılık yani hava soğuk değil yinede
Orası neresiiiBurasi acayip soguk oyle boyle degil
Yerleşme kanaması da olabilir ama adet gelmeden birkaç gün önce de bu şekil belli belirsiz kanamalar olabiliyor ben de yaşıyorum çok sık hatta birkaç kere yerleşme sanıp umutlanmıştım.Arkadaşlar adetime daha 4 gün var kahverengi akintim.olmaya başladı ve peceteye sildigim de açık pembe gibi oluyor böyle erken olmazdım pede de geçmiyor bikac saat once olmaha basladi yerleşme kanaması yaşayan var mı böyle mi oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?