- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.761
Yarin da bakarim artık yarın belli olur adet kanamasi olup olmadığı genelde herkes 4-5 gun once yazmış benim 2 gün önce tam gününde yada 2 gün sonrası adet olurumYerleşme kanaması da olabilir ama adet gelmeden birkaç gün önce de bu şekil belli belirsiz kanamalar olabiliyor ben de yaşıyorum çok sık hatta birkaç kere yerleşme sanıp umutlanmıştım.
BurdurOrası neresiii
Yatym kuzum bır kaç güne adet olcam yanı yanliş anlasımaE Ecemsuhasanahmet35 nerdesin kiz ne yaptin merak ettim
Nasil adet olcan ya e bebek ne olduYatym kuzum bır kaç güne adet olcam yanı yanliş anlasıma
Kasıgıma agrı gırdı kan geldı Dr gıttım beta aynı şekilde cıktı 1 gram yükselmemişNasil adet olcan ya e bebek ne oldu
Ee doktor ne diyorKasıgıma agrı gırdı kan geldı Dr gıttım beta aynı şekilde cıktı 1 gram yükselmemiş
Kendı özel olan Dr aradım oda ben sana dedim 10 günçinde adet olmasan gel dıye nıye beklemesin dediEe doktor ne diyor
Adet oldun oldun olmadın 10 gün içinde gel dedı geneEe doktor ne diyor
Kanama devam ediyormu pekiAdet oldun oldun olmadın 10 gün içinde gel dedı gene
Hyr ama 1 saat önce uzun ınce ip gibi kahverengi bır akıntı azcık geldıKanama devam ediyormu peki
Hayirlisi neyse o olsun kuzum ya üzülme stres oldukça üzuldukcede olmuyor hormonlar etkiliyorHyr ama 1 saat önce uzun ınce ip gibi kahverengi bır akıntı azcık geldı
Aynen aglamaktan helak oldum ama içim cok kotuHayirlisi neyse o olsun kuzum ya üzülme stres oldukça üzuldukcede olmuyor hormonlar etkiliyor
Aglamakla bisey duzelmiyorki bende cok agladim bi boka faydasi olmuyor bosver. degilse bile daha yaşin genc hersey normal her ay yeni bi umut devam edersin bak ben tek ve hasarli tuple bile ihtimal olmamasina ragmen bi mucize bekliyorum bu yaşimda sabret Allah sabredenlerin yanindadir.Aynen aglamaktan helak oldum ama içim cok kotu
İnsallah inşallah kuzumAglamakla bisey duzelmiyorki bende cok agladim bi boka faydasi olmuyor bosver. degilse bile daha yaşin genc hersey normal her ay yeni bi umut devam edersin bak ben tek ve hasarli tuple bile ihtimal olmamasina ragmen bi mucize bekliyorum bu yaşimda sabret Allah sabredenlerin yanindadir.
Arada giriyorum bazen olan biteni kaçiriyorum gormedim seni bugun merak ettimİnsallah inşallah kuzum
Bu gu n fazla bakamadım yazamadım içimden hiç bir şey gelmıyo kapatacağım zatenArada giriyorum bazen olan biteni kaçiriyorum gormedim seni bugun merak ettim
Deme öyle gelir geçer hersey derdimizi sıkıntimizı anlatiyoruz burda sorularimizin cevabini buluyoruz bazen. Suan moralin bozuk o yuzden duzelicek inşallah toparlarsin yeniden umut başlar senin canin sagolsun yeterBu gu n fazla bakamadım yazamadım içimden hiç bir şey gelmıyo kapatacağım zaten
Anlamadım hatice yani 35 gibi bişey değil miydi değerin nasıl adet olmayı bekliyosunKasıgıma agrı gırdı kan geldı Dr gıttım beta aynı şekilde cıktı 1 gram yükselmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?