Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlamadım hatice yani 35 gibi bişey değil miydi değerin nasıl adet olmayı bekliyosun kimyasal mıydı yani
Deger cumartesi gününden beri Hıc armamis 34.5 Di hayla ole cıktı 34.5 Dr aradım ben sana 10 içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak dedm dedi kızdı şimdi günü bekliyorum

Deger cumartesi gününden beri Hıc armamis 34.5 Di hayla ole cıktı 34.5 Dr aradım ben sana 10 içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak dedm dedi kızdı şimdi günü bekliyorum
İyi de neye kızıyor anlamadım, değere baktırdın çift çizgiyi görünce, yani değer artmadıysa kimyasaldır, 10 gün diye diretmesindeki amacı anlayamadım

Kızlar şimdi hasta oldum banada bat 21 Ocak girer mısınız bakalım evde değilim şuan gittiğimde yumurtlamaya denk gelecek mi yetişecek miyim

ayy bende isterim vallahi ne güzel olur birbirinize destek vere vere
Hoşgeldin beyyaz nasılsın? Evet inşallah topiğimiz hamilelerle dolup taşacak, bat tarihin nedir?

Kızlar bu gece benim kocisim gelicek sanırım benimde çalışmalar başlar tamda doğurganlık dönemi dönüyorlar yaşasın
Yaaa çok sevindimmm, hadi inşallah

Kızlar şimdi hasta oldum banada bat 21 Ocak girer mısınız bakalım evde değilim şuan gittiğimde yumurtlamaya denk gelecek mi yetişecek miyim
Audreyhorne prenses düzenler canm bat tarihini, inşallah yumurtlamaya denk gelir

Gunaydin kızlar bana yardimcı olabilecek olan varmı dün kahverengi gibi akintim geldi ama bu saat oldu akintim beyaza donustu gelen giden yok dun idrar testi yaptim negatifti ama benim reglm bu yaşa geldim saatini bile sasirmazdi arada mevsimsel degisklerden öne geldigi olurdu ama gecikme olmazdı bilemedim kan testi versemmi buarada kemik agrilarim cok fazla ve arada adet sancisi gelip gidiyor.

Kızlar ben takvime göre yumurtlama dönemindeyim dün ve bugun de beyaz uzayan akıntı geldı şeffaf ama öyle cok bi ıslaklık yok neyse adetten beri de düzenli vücut ısımı her gün aynı saatte sabah yataktan kalkmadan ölçüyorum bariz bi düşüş yükselme yaşamadım bi 36.1 oldu sonra bugunde dahıl iki gün 36.3 yanı bu şekilde ilk defa da ateşimi ölçüyorum bu ay yumurtlamaya göre bu düşüş yükseliş cok az degıl mı bir sey anlamadım

İnşallah kuzum ya hadııı bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…