- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.781
Deger cumartesi gününden beri Hıc armamis 34.5 Di hayla ole cıktı 34.5 Dr aradım ben sana 10 içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak dedm dedi kızdı şimdi günü bekliyorumAnlamadım hatice yani 35 gibi bişey değil miydi değerin nasıl adet olmayı bekliyosunkimyasal mıydı yani
İyi de neye kızıyor anlamadım, değere baktırdın çift çizgiyi görünce, yani değer artmadıysa kimyasaldır, 10 gün diye diretmesindeki amacı anlayamadımDeger cumartesi gününden beri Hıc armamis 34.5 Di hayla ole cıktı 34.5 Dr aradım ben sana 10 içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak dedm dedi kızdı şimdi günü bekliyorum
Hoşgeldin beyyaz nasılsın? Evet inşallah topiğimiz hamilelerle dolup taşacak, bat tarihin nedir?ayy bende isterim vallahi ne güzel olur birbirinize destek vere vere
Yaaa çok sevindimmm, hadi inşallahKızlar bu gece benim kocisim gelicek sanırım benimde çalışmalar başlartamda doğurganlık dönemi dönüyorlar yaşasın
Kızlar şimdi hasta oldum banada bat 21 Ocak girer mısınız bakalım evde değilim şuan gittiğimde yumurtlamaya denk gelecek mi yetişecek miyim
GünaydınGünaydın millet
Evet Maden suyu heykeli de vardıO heykelin önünde fotografım varbi de maden suyu heykelinin önünde
İnşallah :) evet yaptırdım,2-3 gün geciktim de bakalım bekliyorum bir kaç gün dahaAyy kzuum Allah senden razı olsun bana umut verdin inşallah Rabbimde nasip etmiş olur da hayırlı sonuç aliriz. Sen yaptırdın mı aşılamanı
Benimde var cok şükür, sonraki gebeliklerim hep devam etmediSağol canım . Var bir tane çok şükür
Kuzu bende cızgı gordumKızlar bi bakar mısınızaz önce yaptım hemen çıktı bi ben mi görüyorum yoksa çizgi var mı
Rahat görünüyorrrrrKızlar bi bakar mısınızaz önce yaptım hemen çıktı bi ben mi görüyorum yoksa çizgi var mı
Kuzu bende cızgı gordum
Rahat görünüyorrrrr
İnşallah kuzum ya hadııı bekliyoruzKızlarrr koca ayı 1 ovulasyon testi ile kapatıyorum
perşembe günü rapor almaya gittiğimde doktor 12 mm demişti yumurtam için, Didoşta her gün 2 mm büyüyor demişti, bugün tam 20 mm de olunca hiç test yapmadım bi yapıyım bakalım pik mi dedim, piki gördüm
Ama bu ay bi sancı olmadı kasıklarımda geçen ay çok kendimi kaptırmıştım tüm yumurtlama evrelerini hissetmiştim kasıklarımda
Eşimin bugün doğum günü geçen ay çok istemiştim doğum gününe sürpriz olsun diye olmadı, ama inşallah doğum günündeki ilişkiyle gebe kalırım da tam doğum gününde temelleri atılmıştı yavrumuzun derim artık
Eki Görüntüle 2568375
Hiç kullanmadım canım İnternete bi yaz bakalım yorum var mı ayy senın cızgı resmen görünüyor ya inşallah hamişsindir kan testı yaptırdevita markası güvenilir mi sizce
Evetttt var ben de gördüm kuzumKızlar bi bakar mısınızaz önce yaptım hemen çıktı bi ben mi görüyorum yoksa çizgi var mı
İnşAllah canım sagol❤Hoşgeldin beyyaz nasılsın? Evet inşallah topiğimiz hamilelerle dolup taşacak, bat tarihin nedir?
Yaaa çok sevindimmm, hadi inşallah
Audreyhorne prenses düzenler canm bat tarihini, inşallah yumurtlamaya denk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?