- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.801
gayet iyi olmayinca oldu asla gostermedidevita markası güvenilir mi sizce
Var tabiki tebriklerrrKızlar bi bakar mısınızaz önce yaptım hemen çıktı bi ben mi görüyorum yoksa çizgi var mı
Ben hala inanamıyorum kesin hatalı bu testVar tabiki tebriklerrr
Hayırlı olsunKızlar bi bakar mısınızaz önce yaptım hemen çıktı bi ben mi görüyorum yoksa çizgi var mı
En kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz inşallah1,5 sene olcak kuzum, yaklaşık 4 aydır falan istiyoruz
Testim şöyleydi kahrolasıca testmarkası devita
valla bnde kullandim hic bana poztifi gostermedibenimde devita demek ki negatif
Kuzum takvimi boşver ovulasyon yap bakalim onda ne cikicak ona gore hareket edersin. Benim mesela o akintidan 2-3 gun sonra pik oluyorKızlar ben takvime göre yumurtlama dönemindeyim dün ve bugun de beyaz uzayan akıntı geldı şeffaf ama öyle cok bi ıslaklık yok neyse adetten beri de düzenli vücut ısımı her gün aynı saatte sabah yataktan kalkmadan ölçüyorum bariz bi düşüş yükselme yaşamadım bi 36.1 oldu sonra bugunde dahıl iki gün 36.3 yanı bu şekilde ilk defa da ateşimi ölçüyorum bu ay yumurtlamaya göre bu düşüş yükseliş cok az degıl mı bir sey anlamadım
Ben yumurtlama bekliyorum kuzum sonra batİyiyim şükür canmvar mı güzel haberler
Papatya seni daha önce eklememiş miydik listede adını göremedim ?Kızlar şimdi hasta oldum banada bat 21 Ocak girer mısınız bakalım evde değilim şuan gittiğimde yumurtlamaya denk gelecek mi yetişecek miyim
Var canım tebrikler git hemen kan ver bakalımKızlar bi bakar mısınızaz önce yaptım hemen çıktı bi ben mi görüyorum yoksa çizgi var mı
Hayir canım boyle dusunme bence idrarinda carsa hcg hormonu henuz daha seyrelmeden bi tane daha test yap insalah cikarbenimde devita demek ki negatif
Kuzum 2 3ye çok yersen daha ii olur ben 2 3 tane yiyorum günlük bide benim havuclarim baya uzun iriYedim bugün 1 tane hergun 1 tane yeterli olurmu
Amin kuzum aminKızlar, günaydın. Nasılsınız?
Ben kürtajımı oldum Allah'ın izniyle. Şimdi toparlanma sürecinin geçmesini bekliyorum dört gözle. Biran önce yeni çalışmalara başlamak istiyorum. Alalhı'ım hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah... Amin..
Daha iyim kuzum toplarnıyorum. İşe başladım dün. Evde yatmakta sıkıcı raporluydum . Biran önce hayırlısıyla geçsin bu süreç istiyorum artık.Amin kuzum amin❤ Cok büyük geçmişler olsun sana nasılsın şimdi? Daha iyimisin ?
Allah tez zamanda yerini doldursun kuzum hayırlı sağlıklı evlatlarDaha iyim kuzum toplarnıyorum. İşe başladım dün. Evde yatmakta sıkıcı raporluydum . Biran önce hayırlısıyla geçsin bu süreç istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?