- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.821
Hayırlısı olsun çok şükür bir evladınız var, ben ona bile razıyımKızlar günaydın, isterseniz beni de ekleyin gruba. Ben hamile kaldım ama geçen hatfa kürtaj olmak zorunda kaldım 8.haftalık bebeğimi kaybettim.Şimdi topalrlanma sürecindeyim.Bitince hemen yeniçalışmalara başlamak isriyorum. Pes etmek yok. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Benim yaşım 37 beş buçuk yaşında bir oğlum var. BAT tarihim kürtaj öncesi 17 Ekim 'den en son adet olmuştum şuan net birşey veremiyorum size. Ne zaman adet olurum bilmiyorum. Olunca onu da yazarım buradan.
Kızlar bi bakar mısınızaz önce yaptım hemen çıktı bi ben mi görüyorum yoksa çizgi var mı
Günaydın kuzum ❤ iyiyim canım çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin inşallah en kısa zamanda tekrar gebis kal sağlıkla kucağına al insallah kuzumKızlar, günaydın. Nasılsınız?
Ben kürtajımı oldum Allah'ın izniyle. Şimdi toparlanma sürecinin geçmesini bekliyorum dört gözle. Biran önce yeni çalışmalara başlamak istiyorum. Alalhı'ım hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah... Amin..
11+5 ti benim erkekse erken belli ediyor diyolar doğruymuşHadi insallah cnm 9 ocak da gidicem kismetse
Çok geçmiş olsun.Kızlar günaydın, isterseniz beni de ekleyin gruba. Ben hamile kaldım ama geçen hatfa kürtaj olmak zorunda kaldım 8.haftalık bebeğimi kaybettim.Şimdi topalrlanma sürecindeyim.Bitince hemen yeniçalışmalara başlamak isriyorum. Pes etmek yok. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Benim yaşım 37 beş buçuk yaşında bir oğlum var. BAT tarihim kürtaj öncesi 17 Ekim 'den en son adet olmuştum şuan net birşey veremiyorum size. Ne zaman adet olurum bilmiyorum. Olunca onu da yazarım buradan.
İnşallah ablaCanım bende 21 yaşındayım 18de evlendim nerelisin senvede çok.acele.etme bence çocuk Allah'ın izniyle olur ama her.yonden zorluğu da yok değil :) ama tabikide bir Anne demesi yetiyor insana bütün dertleri unutturmak için orası ayrı Rabbim.herkese yaşatmayı nasip etsin canım
İnşallah abla
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Ben de çok daha iyim.İyi olmak zorundayız hayat devam ediyor sonuçta. Kaldığımız yerden devamGünaydın kuzum ❤ iyiyim canım çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin inşallah en kısa zamanda tekrar gebis kal sağlıkla kucağına al insallah kuzum❤ amin kuzum insallah ❤ sen nasılsın şuan
İnşallahh canım benim. Sen bu süreçte korundun mu ne kadar süre korundun?günaydın hanımlar ,
karadenizkizi1982 sanada geçmiş olsun canım 7 ay önce bende yaşadım manevi olarak kötü bi dönem umarım en kısa sürede tekrar hamile haberini alırız
Baktım kötü bi yorum yok sadece az önce başka bi topicte olumsuz bi tane yorum gördüm onda da benimkinden daha solukHiç kullanmadım canım İnternete bi yaz bakalım yorum var mı ayy senın cızgı resmen görünüyor ya inşallah hamişsindir kan testı yaptır
Oğlumda aynı bende 12 . haftaya yeni girmiştim hemen gösterdi öğrendik erkek olduğunu11+5 ti benim erkekse erken belli ediyor diyolar doğruymuşkızımda 16 da netleşmişti
Nedemek kuzum ricaederim ❤Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Ben de çok daha iyim.İyi olmak zorundayız hayat devam ediyor sonuçta. Kaldığımız yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?