- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.841
3 ay demişti dr bize bittiği gibi başladıkİnşallahh canım benim. Sen bu süreçte korundun mu ne kadar süre korundun?
Günaydın canımGunaydınnn kızlarrbugun doktora gıdıcem ınsallah guzel haberler verırım dua edın bıze:)
Canımmm cok tesekkur ederım ınsallahGünaydın canım❤ inşallah güzel haberlerini bekliyoruz kuzum teyzesinden bebise kucak dolusu sevgiler öpücükler ❤
Kacta randevun canim bizide haberdar edersin hemen. Guzel haberlerle gelGunaydınnn kızlarrbugun doktora gıdıcem ınsallah guzel haberler verırım dua edın bıze:)
Anladım kuzum yani diyorlar ya o akıntı gelince yumurtlama günü oluyor diye bende ateşimi de ölçüyorum 36.3 bana düşük geliyor gün aşırı ilişki yapıyoruz zaten bu ara ama ateş kafamı karıştırdı belki de dedıgın gibi artacaktır giderekKuzum takvimi boşver ovulasyon yap bakalim onda ne cikicak ona gore hareket edersin. Benim mesela o akintidan 2-3 gun sonra pik oluyor
Amin kuzum ricaederimCanımmm cok tesekkur ederım ınsallah
Kuzum sen bi kan testi yap ya da Baska bi test daha al yap ikiside olur bence çizgi netBaktım kötü bi yorum yok sadece az önce başka bi topicte olumsuz bi tane yorum gördüm onda da benimkinden daha soluk
Sen bu bir hafta boyunca iliskinin olmasina ozen goster canim insallah sonu guzel haber olsunAnladım kuzum yani diyorlar ya o akıntı gelince yumurtlama günü oluyor diye bende ateşimi de ölçüyorum 36.3 bana düşük geliyor gün aşırı ilişki yapıyoruz zaten bu ara ama ateş kafamı karıştırdı belki de dedıgın gibi artacaktır giderek
Merhaba hoş geldiniz aramıza geçmiş olsun öncelikleKızlar günaydın, isterseniz beni de ekleyin gruba. Ben hamile kaldım ama geçen hatfa kürtaj olmak zorunda kaldım 8.haftalık bebeğimi kaybettim.Şimdi topalrlanma sürecindeyim.Bitince hemen yeniçalışmalara başlamak isriyorum. Pes etmek yok. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Benim yaşım 37 beş buçuk yaşında bir oğlum var. BAT tarihim kürtaj öncesi 17 Ekim 'den en son adet olmuştum şuan net birşey veremiyorum size. Ne zaman adet olurum bilmiyorum. Olunca onu da yazarım buradan.
Teşekkürler.Merhaba hoş geldiniz aramıza geçmiş olsun öncelikle
Yeni adet tarihinizle beraber listeye ekleyelim isminizi :)
sen ne yaptın canım merak ettm seniİnşallah abla♥
Aynen kimi doktor bir adet yeterli diyo kimi 2 diyo. Allah yüzünüze gülmüş çok bekletmedi sizi.:) Maşallah3 ay demişti dr bize bittiği gibi başladık
GünaydınGünaydın kizlar ❤
Nedemek kuzum ricaederim ❤güçlü kadınları severim sende çok güçlüsün ❤ aynen öyle kuzum
benım kac gündür 35.1-2 gibiydiKızlar ateşim bu ay çok garip gitti
19 unda başladım ölçmeye
19 unda 36.2
20 sinde 36.2
21 inde 36.3
22 sinde 36.1
23 unde 36.1
Bugünde 36.4 cıktı
canım merhaba
Beklemekteyim abla 2. Günüm bu gün adetimin gelen giden yok halasen ne yaptın canım merak ettm seni
Yarın sabah yaparım artıkKuzum sen bi kan testi yap ya da Baska bi test daha al yap ikiside olur bence çizgi net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?