Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bu bir hafta boyunca iliskinin olmasina ozen goster canim insallah sonu guzel haber olsun ❤ Senin döngü kisa ne guzel bu konuda sanslisin
Şanslı mıyım bilmıyorum kı kuzum bekarken boyle degıldır evlenince kısaşastı inşallah yumurta gelisiyordur kısa döngudede aklıma bir sürü şeyde geliyor bu hafta ful çalısıyoruz

gayet iyiyim ilk hamilelik sürecini yaşiyacağım Allah izin verirse.Bu ay 15inde en son adet gördm bir hafta sürdü

Aynen kimi doktor bir adet yeterli diyo kimi 2 diyo. Allah yüzünüze gülmüş çok bekletmedi sizi.:) Maşallah
evet canım çok şükür korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ama ilk zamanlar hamileliğimde sorunlar yaşadım bilmiyorum arası çok kısa olduğu içinmi. hiç hızlı hareket edemez olmuştum hemen kasıklarım karnım ağrıyordu ve çok kramp girdi 2 kez de kanamam oldu ama çok az ve bir kere bir haftadır iyiyim şükür 3. ayımızı dolduruk bundan sonrası inşallah daha rahat geçer. kızımda daha rahat geçirmiştim bu şikayetlerim hiç olmamıştı. ben kürtajla arasının kısa olmasına bağlıyorum ama belkide alakası yok bilmiyorum. rabbim inşallah sana da tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin

Kızlar bu gece benim kocisim gelicek sanırım benimde çalışmalar başlar tamda doğurganlık dönemi dönüyorlar yaşasın
hadi bu yolda beraber yürüyelim o halde bnmde çalışmalar dvam ediyor bu ayın15inde adet gördüm bir hafta sürdü.Sen en son ne zamn oldn adetni

Yaa çok heyecanlı 2 ocaktı değil mi bat
Evet 2 ocak aslında pek ihtimal vermiyorum ama haftasonundan beri içim bulanıyor sürekli, yani kusma noktasında değil ama belki de psikolojiktir bilemiyorum. bulantı için 2 aylık filan olması gerekiyormuş çünkü. mide yanması var, sıcak basması var. bilemedim.

Kişiden kişiye çok değişiyor kimisi bulantı ile anlıyor kiminde hiç belirti olmuyor. Ama tabii psikolojikte olabilir sen düşünmemeye çalış nasıl olur bilmiyorum ama

onunla alakası yok canım bence. Dediğin gibi 3. ay sonrası daha rahat geçer.

Cok gecmis olsun kuzum agustosta bende yasamistim gercekten psikolojik olarak zor ama Rabbim sabrini veriyor insallah en kisa zamnda hamile kalirsin yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…