- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 48
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.861
Şanslı mıyım bilmıyorum kı kuzum bekarken boyle degıldır evlenince kısaşastı inşallah yumurta gelisiyordur kısa döngudede aklıma bir sürü şeyde geliyor bu hafta ful çalısıyoruzSen bu bir hafta boyunca iliskinin olmasina ozen goster canim insallah sonu guzel haber olsun ❤ Senin döngü kisa ne guzel bu konuda sanslisin
Hadı hayırlısı canım inşallah hamilesindirYarın sabah yaparım artık
ya sorma ben 31 aralık günü test yapıcam, o yüzden ekstra heyecanlıyım. hatta kan testi yaptırmak istiyorum şimdiden. aklım sürekli orda.Günaydın kızlar yeni yıla son bir hafta kaldı
12kuzumKacta randevun canim bizide haberdar edersin hemen. Guzel haberlerle gel ❤
gayet iyiyim ilk hamilelik sürecini yaşiyacağım Allah izin verirse.Bu ay 15inde en son adet gördm bir hafta sürdüHoşgeldin beyyaz nasılsın? Evet inşallah topiğimiz hamilelerle dolup taşacak, bat tarihin nedir?
Yaaa çok sevindimmm, hadi inşallah
Audreyhorne prenses düzenler canm bat tarihini, inşallah yumurtlamaya denk gelir
Yaa çok heyecanlıya sorma ben 31 aralık günü test yapıcam, o yüzden ekstra heyecanlıyım. hatta kan testi yaptırmak istiyorum şimdiden. aklım sürekli orda.
evet canım çok şükür korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ama ilk zamanlar hamileliğimde sorunlar yaşadım bilmiyorum arası çok kısa olduğu içinmi. hiç hızlı hareket edemez olmuştum hemen kasıklarım karnım ağrıyordu ve çok kramp girdi 2 kez de kanamam oldu ama çok az ve bir kere bir haftadır iyiyim şükür 3. ayımızı dolduruk bundan sonrası inşallah daha rahat geçer. kızımda daha rahat geçirmiştim bu şikayetlerim hiç olmamıştı. ben kürtajla arasının kısa olmasına bağlıyorum ama belkide alakası yok bilmiyorum. rabbim inşallah sana da tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat versinAynen kimi doktor bir adet yeterli diyo kimi 2 diyo. Allah yüzünüze gülmüş çok bekletmedi sizi.:) Maşallah
hadi bu yolda beraber yürüyelim o haldeKızlar bu gece benim kocisim gelicek sanırım benimde çalışmalar başlartamda doğurganlık dönemi dönüyorlar yaşasın
Evet 2 ocakYaa çok heyecanlı2 ocaktı değil mi bat
kız bende heyecanlandım snle birlkte şimdiYaa çok heyecanlı2 ocaktı değil mi bat
Kişiden kişiye çok değişiyor kimisi bulantı ile anlıyor kiminde hiç belirti olmuyor. Ama tabii psikolojikte olabilir sen düşünmemeye çalış nasıl olur bilmiyorum amaEvet 2 ocakaslında pek ihtimal vermiyorum ama haftasonundan beri içim bulanıyor sürekli, yani kusma noktasında değil ama belki de psikolojiktir bilemiyorum. bulantı için 2 aylık filan olması gerekiyormuş çünkü. mide yanması var, sıcak basması var. bilemedim.
Bnm de 36.6 çıktıKızlar ateşim bu ay çok garip gitti
19 unda başladım ölçmeye
19 unda 36.2
20 sinde 36.2
21 inde 36.3
22 sinde 36.1
23 unde 36.1
Bugünde 36.4 cıktı
Ayy test yapsana ben senin yernde olsam yapardımBeklemekteyim abla 2. Günüm bu gün adetimin gelen giden yok hala
Benim oglum da 14de gorunmustu zorla oda bagdas kuruyordu surekli essek kiz sanmistik bizde11+5 ti benim erkekse erken belli ediyor diyolar doğruymuşkızımda 16 da netleşmişti
onunla alakası yok canım bence. Dediğin gibi 3. ay sonrası daha rahat geçer.evet canım çok şükür korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ama ilk zamanlar hamileliğimde sorunlar yaşadım bilmiyorum arası çok kısa olduğu içinmi. hiç hızlı hareket edemez olmuştum hemen kasıklarım karnım ağrıyordu ve çok kramp girdi 2 kez de kanamam oldu ama çok az ve bir kere bir haftadır iyiyim şükür 3. ayımızı dolduruk bundan sonrası inşallah daha rahat geçer. kızımda daha rahat geçirmiştim bu şikayetlerim hiç olmamıştı. ben kürtajla arasının kısa olmasına bağlıyorum ama belkide alakası yok bilmiyorum. rabbim inşallah sana da tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum. Hayırlısı bakalım .canım merhaba
nasılsın?
Rabbim herzaman en iyisini hayırlısını bilir,Herzamanki burada bırbırımıze destek olucaz. canını sıkma rabbim veriyosada vermiyosada işini bilir
Hic kullanmadimm ki ondan,ovula bebe time falandi bnmkilerdevita markası güvenilir mi sizce
Cok gecmis olsun kuzum agustosta bende yasamistim gercekten psikolojik olarak zor ama Rabbim sabrini veriyor insallah en kisa zamnda hamile kalirsin yenidenKızlar, günaydın. Nasılsınız?
Ben kürtajımı oldum Allah'ın izniyle. Şimdi toparlanma sürecinin geçmesini bekliyorum dört gözle. Biran önce yeni çalışmalara başlamak istiyorum. Alalhı'ım hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah... Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?