Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar soruma cvp veren olmadi yerlesme yasayan oldumu yerlesme kanamasi nasil olur dun kahve akinti geldi azicik daha bisey yok adetim gecmezdi hic

Ayy test yapsana ben senin yernde olsam yapardım
Aslında kendimi zor tutuyorum ama pek de güvenmiyorum testlere abla adetime 4 gün Kala yaptım pozitifti 2 gün Kala yaptım negatif çıktı aklım karıştı ben de pazartesi ye kadar bekliyorum pazartesi eğer âdet olmazsam kan vericem

İnşallah abla aslen Kahramanmaraş kıyım ama Kayseri'de gelinim rabbim verirse kabulüm vermezse beklerim abbla herşey Allah'tan
Aynen canım maşallah ne güzel düşünüyorsun işte bence de kendini yıpratma yani demek istediğim yoksa çocuk her kadın ister annelik fitratimizda var bazen insan kocasına bile annelik yapıyor

Canimm bende aynı kürtaj oldum senle seni iyi anlıyorum yani.. amin rabbim sağlıklı evlatlar sağlıklı gebelikler nasip etsin hayırlısı böyleymiş çok şükür ki hamile kalabiliyoruz eslerimiz yanımızda tekrar deneriz yaparız yani kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…