- 8 Aralık 2019
- 204
- 291
- 103
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.881
Adet gunun ne zamandi senindevita markası güvenilir mi sizce
Benim ilk gebeligimde olmustu cok az ve kisa surdu acik kahve,pembe gibi kisa dedigim bir iki gun az az ,seninn durumun neKızlar soruma cvp veren olmadi yerlesme yasayan oldumu yerlesme kanamasi nasil olur dun kahve akinti geldi azicik daha bisey yok adetim gecmezdi hic
Teşekkür ederim canım benim. Aynen insanoğluna nelere alışmıyor ki..... Canım sen ne kadar korunmuştun peki?Cok gecmis olsun kuzum agustosta bende yasamistim gercekten psikolojik olarak zor ama Rabbim sabrini veriyor insallah en kisa zamnda hamile kalirsin yeniden
Bende uc ay korundum korunmayo biraktm o ay hamile kaldm iste cnm ekimdeTeşekkür ederim canım benim. Aynen insanoğluna nelere alışmıyor ki..... Canım sen ne kadar korunmuştun peki?
Benim mesela bu kürtaj olduğum gebeliğimde olmuştu kahverengi akıntıyerlşeme kanaması diyorlar mesela oğlumda hiç olmamıştıöyle birşeyBenim ilk gebeligimde olmustu cok az ve kisa surdu acik kahve,pembe gibi kisa dedigim bir iki gun az az ,seninn durumun ne
Bnde son kurtajim di agustos27Cok gecmis olsun kuzum agustosta bende yasamistim gercekten psikolojik olarak zor ama Rabbim sabrini veriyor insallah en kisa zamnda hamile kalirsin yeniden
Maşallah canım.İnşallah darısı benim de başımaBende uc ay korundum korunmayo biraktm o ay hamile kaldm iste cnm ekimde
Sende hemen kalirsin insallah cnm Rabbim nasip eder insallahBnde son kurtajim di agustos27
Hepsi ayni olmuyor iste,vuct surekli degisime ugruyorBenim mesela bu kürtaj olduğum gebeliğimde olmuştu kahverengi akıntıyerlşeme kanaması diyorlar mesela oğlumda hiç olmamıştıöyle birşey
Amin insallah cnm bnde olmaz hemen diyordum cunku o gebeligim 9 ay korunmadim 9 ay sonra oldu bu olunca sasirdm epeyMaşallah canım.İnşallah darısı benim de başıma
Aslında kendimi zor tutuyorum ama pek de güvenmiyorum testlere abla adetime 4 gün Kala yaptım pozitifti 2 gün Kala yaptım negatif çıktı aklım karıştı ben de pazartesi ye kadar bekliyorum pazartesi eğer âdet olmazsam kan vericemAyy test yapsana ben senin yernde olsam yapardım
Bi tanem var,sonra 3 gebelik hüsran,29 aralik bat bakalim bekliyrm cok sagol rabbim isteyen herkeze hayirla versinSende hemen kalirsin insallah cnm Rabbim nasip eder insallah
Adet gunun ne zamandi senin
[/QUOTE19 u gecesi gelmesi lazımdı yani 20 Aralık farkediyormuş
Bizde 1,5 sene üstüne olmuştu. Müthiş mutlu olmuştuk... Ama hayırlısı böyleymiş. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...Amin insallah cnm bnde olmaz hemen diyordum cunku o gebeligim 9 ay korunmadim 9 ay sonra oldu bu olunca sasirdm epey
Sonradan kaç tane oldu ki canım neden devam etmesi peki doktor bir bilgi verdi miBenimde var cok şükür, sonraki gebeliklerim hep devam etmedi
Aynen canım maşallah ne güzel düşünüyorsun işte bence de kendini yıpratma yani demek istediğim yoksa çocuk her kadın ister annelik fitratimizda var bazen insan kocasına bile annelik yapıyorİnşallah ablaaslen Kahramanmaraş kıyım ama Kayseri'de gelinim rabbim verirse kabulüm vermezse beklerim abbla herşey Allah'tan ♥
Canimm bende aynı kürtaj oldum senle seni iyi anlıyorum yani.. amin rabbim sağlıklı evlatlar sağlıklı gebelikler nasip etsin hayırlısı böyleymiş çok şükür ki hamile kalabiliyoruz eslerimiz yanımızda tekrar deneriz yaparız yani kuzummKızlar, günaydın. Nasılsınız?
Ben kürtajımı oldum Allah'ın izniyle. Şimdi toparlanma sürecinin geçmesini bekliyorum dört gözle. Biran önce yeni çalışmalara başlamak istiyorum. Alalhı'ım hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah... Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?