- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 133
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.901
Canıö çok geçmiş olsun Allahım güç versin inşallah en kısa zamanda yine hamile haberi alırsınKızlar, günaydın. Nasılsınız?
Ben kürtajımı oldum Allah'ın izniyle. Şimdi toparlanma sürecinin geçmesini bekliyorum dört gözle. Biran önce yeni çalışmalara başlamak istiyorum. Alalhı'ım hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah... Amin..
Gunaydin kizlar❤Blkide bugundu keske degerlendirseydin kuzumm
Hadi bakalım hayırlısı haberdar et biZi de :)Aslında kendimi zor tutuyorum ama pek de güvenmiyorum testlere abla adetime 4 gün Kala yaptım pozitifti 2 gün Kala yaptım negatif çıktı aklım karıştı ben de pazartesi ye kadar bekliyorum pazartesi eğer âdet olmazsam kan vericem♥
Saglikli cocugum oldugu icin kalici birsey yokmus denk gelmis falan kac dok. Gezdim ahh ahhSonradan kaç tane oldu ki canım neden devam etmesi peki doktor bir bilgi verdi mi
Özellikle de hasta oluncaAynen canım maşallah ne güzel düşünüyorsun işte bence de kendini yıpratma yani demek istediğim yoksa çocuk her kadın ister annelik fitratimizda var bazen insan kocasına bile annelik yapıyor
Ederim tâbi ablaHadi bakalım hayırlısı haberdar et biZi de :)
Bacım aynı sorun bende de var adam nuh diyo peygamber demiyo zorlaya zorlaya bu ay 2 defa korunmasız birliktelik yasatabildimhepinizin kocaları her yola geliyor, benimki hem inatçılık yapıyor hem de kafasına göre takılıyor
Amin kuzum insallahBizde 1,5 sene üstüne olmuştu. Müthiş mutlu olmuştuk... Ama hayırlısı böyleymiş. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
Hazır hissetmesi önemli canım vardır bir bildiği beni zorlasa hoslanmazdim herhaldeBacım aynı sorun bende de var adam nuh diyo peygamber demiyo zorlaya zorlaya bu ay 2 defa korunmasız birliktelik yasatabildimyılbaşında sonra dedik zamanın değil diyip duruyo
Kuzum bnce ilerleyen gunlerdr testi tekrarlaGunaydin kızlar bana yardimcı olabilecek olan varmı dün kahverengi gibi akintim geldi ama bu saat oldu akintim beyaza donustu gelen giden yok dun idrar testi yaptim negatifti ama benim reglm bu yaşa geldim saatini bile sasirmazdi arada mevsimsel degisklerden öne geldigi olurdu ama gecikme olmazdı bilemedim kan testi versemmi buarada kemik agrilarim cok fazla ve arada adet sancisi gelip gidiyor.
Eveeeetttt varrrKızlar bi bakar mısınızaz önce yaptım hemen çıktı bi ben mi görüyorum yoksa çizgi var mı
biz aralık boyunca 3 kez korunmasız.. ama ben zorlamadım, kendiliğinden oldu.. benimki şubattan sonra diyorBacım aynı sorun bende de var adam nuh diyo peygamber demiyo zorlaya zorlaya bu ay 2 defa korunmasız birliktelik yasatabildimyılbaşında sonra dedik zamanın değil diyip duruyo
aaa çok enteresan, duayla nasıl yaptıKizlar bu ay ben bir de ilk defa eski yöntemlere başvurdum
Emekli hemşire bir kadın varmış ona götürdüler beni giden hamile kalıyormuş diye kadın önce kolumdan baakti evet sen benim hastamsin dedi
Rahmin tersmis eliyle onu düzeltti sadece dua okuyarak ama Ilgınc şey adetim tam gününde geldi ve adet sonradi beyaz akıntım oldu uzun zamandır ilk defa hayırlısı inşallah eğer olursa sebep Allah'tan diyeceğiz
Evet canım çok haklısın.Amin inşallahCanimm bende aynı kürtaj oldum senle seni iyi anlıyorum yani.. amin rabbim sağlıklı evlatlar sağlıklı gebelikler nasip etsin hayırlısı böyleymiş çok şükür ki hamile kalabiliyoruz eslerimiz yanımızda tekrar deneriz yaparız yani kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?