Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canıö çok geçmiş olsun Allahım güç versin inşallah en kısa zamanda yine hamile haberi alırsın

Günaydın guzeller nasılsınız ben dün ara verdim çalışmalara bugün devam inşallah
Komik ama şuan cok heyecanlı ve güzel ama adetin sonlarına doğru stres olacak miyim eski günlerde ki gibi onu merak ediyorum

Bacım aynı sorun bende de var adam nuh diyo peygamber demiyo zorlaya zorlaya bu ay 2 defa korunmasız birliktelik yasatabildim yılbaşında sonra dedik zamanın değil diyip duruyo
Hazır hissetmesi önemli canım vardır bir bildiği beni zorlasa hoslanmazdim herhalde

Kizlar bu ay ben bir de ilk defa eski yöntemlere başvurdum
Emekli hemşire bir kadın varmış ona götürdüler beni giden hamile kalıyormuş diye kadın önce kolumdan baakti evet sen benim hastamsin dedi
Rahmin tersmis eliyle onu düzeltti sadece dua okuyarak ama Ilgınc şey adetim tam gününde geldi ve adet sonradi beyaz akıntım oldu uzun zamandır ilk defa hayırlısı inşallah eğer olursa sebep Allah'tan diyeceğiz

Kuzum bnce ilerleyen gunlerdr testi tekrarla

aaa çok enteresan, duayla nasıl yaptı

Evet canım çok haklısın.Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…