- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.921
Oh cok iyi yaptinn Insallah tutar kuzum kiminin 1 iliskide tutiyorGunaydin kizlar❤
Degerlendirdik kuzum zaten kacarmi
Valla eliyle rahim bölgesine masaj yaptı içimde gidiklanma hissettim bana üşütme ağır kaldırma dedi bu kadar masaj yaparken dua ettiaaa çok enteresan, duayla nasıl yaptı
Allah ol derse bir kereden bile olur hadi bakalım o Şubat'ı beklesinbiz aralık boyunca 3 kez korunmasız.. ama ben zorlamadım, kendiliğinden oldu.. benimki şubattan sonra diyor
Canım benim vardır bunda da bir hayır öyle düşün. Birkez oldu yine olacak. Rabbime sığınalım. Mevlam neyler neylerse güzel eyler.Aynen aglamaktan helak oldum ama içim cok kotu
Kuzum bnce ilerleyen gunlerdr testi tekrarla
Gecmis adetin evetFarzediyorum olacaktı düzeltme yapmış klavye
Tamam canım yerim bugünKuzum 2 3ye çok yersen daha ii olur ben 2 3 tane yiyorum günlük bide benim havuclarim baya uzun iri
Aynın durumu ben yaşadım adet 2 gğn önce geldi 1 ay önce önden bir kahverengi dedim acabanı sonra yaptım test negatif öğlene adet oldumYatym kuzum bır kaç güne adet olcam yanı yanliş anlasıma
Benim bugün 35.4 e kadar düştü. 35.6 35.7 35.5 sanırım yumurtlama yaklaştı bu kadar düştüğüne göreKızlar ateşim bu ay çok garip gitti
19 unda başladım ölçmeye
19 unda 36.2
20 sinde 36.2
21 inde 36.3
22 sinde 36.1
23 unde 36.1
Bugünde 36.4 cıktı
Azicik daha bekle bakalim napcan ,yada kan testi yaptiriverGünaydın kızlar bu sabah test yaptim malesef negatifti ama hala adetim gelmedi deli olucam kist olabilir mi
inşallah allah ol demiştirValla eliyle rahim bölgesine masaj yaptı içimde gidiklanma hissettim bana üşütme ağır kaldırma dedi bu kadar masaj yaparken dua etti
Allah ol derse bir kereden bile olur hadi bakalım o Şubat'ı beklesin
Bu ay bendede böyle ısı anlamıyorum yükselme yok hep dediğin gbi 36 36.3 arası nasıl anlıcaz ki bunuKızlar ben takvime göre yumurtlama dönemindeyim dün ve bugun de beyaz uzayan akıntı geldı şeffaf ama öyle cok bi ıslaklık yok neyse adetten beri de düzenli vücut ısımı her gün aynı saatte sabah yataktan kalkmadan ölçüyorum bariz bi düşüş yükselme yaşamadım bi 36.1 oldu sonra bugunde dahıl iki gün 36.3 yanı bu şekilde ilk defa da ateşimi ölçüyorum bu ay yumurtlamaya göre bu düşüş yükseliş cok az degıl mı bir sey anlamadım
Sadece bir doktor özel bir rahmin var demişti ve doktorlar ters rahmi engel görmüyor gebelik icininşallah allah ol demiştir
peki bu rahim tersliğini daha önceden biliyor muydun, filmlerde filan çıkmış mıydı?
Aynen kuzum yükselince geliyorbenım kac gündür 35.1-2 gibiydi
bugün 35.7 cıktı sabah
geliyorum diyor
Evet kuzum bugün pik oldu benimR Rainbow3461 kuzum senın ateşinle benımkı cok benzesmıs bu ay benımkı de o cıvarlarda yumurtladın mı sen
Öyle yaparım artık çok özgünüm ama kahverengi akinti yine geliyor muhtemelen olucam hayırlısı ne yapalimAzicik daha bekle bakalim napcan ,yada kan testi yaptiriver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?