- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.941
T daha koyu yada aynı koyulukta olunca kuzumT cizgisi c den koyu okuncamı caylıyor yoksa aynı oluncamı ben onu hala cözemedim
Yumurtlama bittimi yoksa basliyormu kuzumBnm de 36.6 çıktı
T çizgisi c çizgisinden koyu olacak kuzum bazı testlerde iki aynı koyulukda olunca da yumurtlama oluyor diyorT cizgisi c den koyu okuncamı caylıyor yoksa aynı oluncamı ben onu hala cözemedim
SİLik oluncada oluyormuş canım hayırlısı olsun adet geçiktimiKızlar bi bakar mısınızaz önce yaptım hemen çıktı bi ben mi görüyorum yoksa çizgi var mı
Anladım canım o zamn aynı gördüğüm gbi değerlendireyim benT çizgisi c çizgisinden koyu olacak kuzum bazı testlerde iki aynı koyulukda olunca da yumurtlama oluyor diyor
Bende adeti bekliyorum bu ay Bi ilişki oldu oda koştur koşturBen yumurtlama bekliyorum kuzum sonra batsende varmı güzel haberler
Bende yükseliyor kuzum yumurtlama gelince oncesi dusuyor amaBenim bugün 35.4 e kadar düştü. 35.6 35.7 35.5 sanırım yumurtlama yaklaştı bu kadar düştüğüne göre
Yok kuzum 13.50de randevuOhhh çok şükür. Gittimi kuzum doktora
Bende ilk defa yapıyorum canım bilmiyorum sadece ölçüp kaydediyorum bekleyip göreceğiz artıkBu ay bendede böyle ısı anlamıyorum yükselme yok hep dediğin gbi 36 36.3 arası nasıl anlıcaz ki bunu
Tabi ki aşırı zorlamadım sadece ben bir tik daha istekliyim öyle diyelimHazır hissetmesi önemli canım vardır bir bildiği beni zorlasa hoslanmazdim herhalde
Hiç belli olmaz kuzum o işler kısmetBende adeti bekliyorum bu ay Bi ilişki oldu oda koştur koşturumut yok ondan adetimin gelmesini bekliyorum
Yaaa çok üzüldümKızlar, günaydın. Nasılsınız?
Ben kürtajımı oldum Allah'ın izniyle. Şimdi toparlanma sürecinin geçmesini bekliyorum dört gözle. Biran önce yeni çalışmalara başlamak istiyorum. Alalhı'ım hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah... Amin..
Çok geçmiş olsun arkadaşım en kısa sürede olur senin daha önce gebe kalmışsan hemen oluyormuş sıkma kendiniKızlar, günaydın. Nasılsınız?
Ben kürtajımı oldum Allah'ın izniyle. Şimdi toparlanma sürecinin geçmesini bekliyorum dört gözle. Biran önce yeni çalışmalara başlamak istiyorum. Alalhı'ım hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah... Amin..
Piki gördük gitmeden bakalım ne diyecek sabaha kadar aklımda senin pik vardıYok kuzum 13.50de randevuheyecanlıyım
Bugun ateşin kaçtı canım benımde belırtıler var ama ateşim iki derece arttı dün acaba o zaman mı olduEvet kuzum bugün pik oldu benim
Canimmm çok geçmiş olsun bir an önce kendini toparlaman dileği ile inşallahKızlar, günaydın. Nasılsınız?
Aynen kuzum şuan dahada koyulasti geçen aydan daha koyu oldu bu ayPiki gördük gitmeden bakalım ne diyecek sabaha kadar aklımda senin pik vardı
Ne yiyoruz kızlar ben soğan suyu içmekten helak oldum daha güzel birşey varsa onu yiyimKuzum 2 3ye çok yersen daha ii olur ben 2 3 tane yiyorum günlük bide benim havuclarim baya uzun iri
Kuzum düşük seyretti dünde 36.1 di bugün 36.4 cıktı tam pik olduğu gün olabilir kuzumBugun ateşin kaçtı canım benımde belırtıler var ama ateşim iki derece arttı dün acaba o zaman mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?