- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.961
Teşekkür ederim cnm inşallah güzel haberler le gel kuzum benimAynen kuzum şuan dahada koyulasti geçen aydan daha koyu oldu bu aydoktor sonrası hemen etiketliycem seni ❤
Incir kuru var yumurta gelistiriyo havuç var çatlamasına yardım edio kuzumNe yiyoruz kızlar ben soğan suyu içmekten helak oldum daha güzel birşey varsa onu yiyim
Canım soluk çizgide olsa var deniliyor sen kan ver gec döllenme faln olabiliyorBaktım kötü bi yorum yok sadece az önce başka bi topicte olumsuz bi tane yorum gördüm onda da benimkinden daha soluk
Evet 4,5 gün kadarSİLik oluncada oluyormuş canım hayırlısı olsun adet geçiktimi
Sen yine de bi doktora görün. Yanlış bir şey yapmasın kadınKizlar bu ay ben bir de ilk defa eski yöntemlere başvurdum
Emekli hemşire bir kadın varmış ona götürdüler beni giden hamile kalıyormuş diye kadın önce kolumdan baakti evet sen benim hastamsin dedi
Rahmin tersmis eliyle onu düzeltti sadece dua okuyarak ama Ilgınc şey adetim tam gününde geldi ve adet sonradi beyaz akıntım oldu uzun zamandır ilk defa hayırlısı inşallah eğer olursa sebep Allah'tan diyeceğiz
Amin kuzum benim canim insallahTeşekkür ederim cnm inşallah güzel haberler le gel kuzum benim
İnşallah canımÇok geçmiş olsun arkadaşım en kısa sürede olur senin daha önce gebe kalmışsan hemen oluyormuş sıkma kendini
Bende ilk defa yapıyorum canım bilmiyorum sadece ölçüp kaydediyorum bekleyip göreceğiz artık
[/QUOTE
Hadi bakalım senin kaçıncı döngün bugun benim 12. Gün
Amin canım sağolYaaa çok üzüldümgeçmiş olsun canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Saol canım ya alayım bugun ben soğan suyu kürü dediler içim cıktı vallaIncir kuru var yumurta gelistiriyo havuç var çatlamasına yardım edio kuzum
Merhaba ben de 31 aralikta test yapmayi dusunuyorum, ama dayanamiyorum gercekten surekli kendimi dinliyorum bat 1 ocak bir hafta daha sabretmem gerek benim de aklim hep orda sizin gibiya sorma ben 31 aralık günü test yapıcam, o yüzden ekstra heyecanlıyım. hatta kan testi yaptırmak istiyorum şimdiden. aklım sürekli orda.
Oho daha ne istiyon kız olmuş işte :) ayy cok sevindimEvet 4,5 gün kadar
şimdi erken gebelik testi yapsak çıkar mı acabaMerhaba ben de 31 aralikta test yapmayi dusunuyorum, ama dayanamiyorum gercekten surekli kendimi dinliyorum bat 1 ocak bir hafta daha sabretmem gerek benim de aklim hep orda sizin gibi
Oda iyi kuzum incir yumurta için faydalıSaol canım ya alayım bugun ben soğan suyu kürü dediler içim cıktı valla
Yok yaa ne yapttiki eski hemşire zaten ve ben çok doktor gördüm hiç biri bitmeyen kanamalı akintima çare olamadı daha önceSen yine de bi doktora görün. Yanlış bir şey yapmasın kadın
Evet evet oyle yap canim bizide haberdar edersinCnm en iyisi kan testi sanirim aksma godeyim acile kurtulayim bu supheden cunku gecmeyen gunum bu ikinci gunduur bisey gelmedi ustelik kahverengi bikac damla akintidan sonra normal akıntimn rengine dondu
Kuzum kan verseneGünaydın kızlar bu sabah test yaptim malesef negatifti ama hala adetim gelmedi deli olucam kist olabilir mi
Evet öncesinde düşüyor hafif kaşık sancısı da vurdu sabah. Ovulasyon yaparken hep 11 12 de gördüm yumurtlama. Bugün 10.gün bakalimBende yükseliyor kuzum yumurtlama gelince oncesi dusuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?