- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 48
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.981
Anladım canım tamam 3 derece yükselme olmusKuzum düşük seyretti dünde 36.1 di bugün 36.4 cıktı tam pik olduğu gün olabilir kuzum
Icimden biseyler beni resmen yap yap diye dürtüyorşimdi erken gebelik testi yapsak çıkar mı acaba
11.gün kuzum ama döngüm kısa benım o yızden adet bitiminde yumurtlama dönemim baslıyor 1 hafta sürüyor
Hmm anladım canım benmde erken 26 gün sürüyor bakcaz bakalım ovülasyon testi kullanıyormusun ben aldım iyi oldu en azında catlayıp catlamdığını görürüm11.gün kuzum ama döngüm kısa benım o yızden adet bitiminde yumurtlama dönemim baslıyor 1 hafta sürüyor
Akşam ve yarın degerlendiricem sonra ara vericem kuzum sende bugün ara ver yarın devam et 2 gun ust uste yeterli kuzumEvettt iste buu hadi degerlendirme vakti kuzum bnim dun catladi ya dun de oldu bugun ara veriyorum degilmi
Ozaman yine gelir kuzum 1 2 güne ateşine dikkat et ovu yapmiyormusunEvet öncesinde düşüyor hafif kaşık sancısı da vurdu sabah. Ovulasyon yaparken hep 11 12 de gördüm yumurtlama. Bugün 10.gün bakalim
Herkezde aynı olmuyor ama kuzum 2 3 bazen 5 artıyor geçen ay mesela 36.0 36.3 36.5 oldu ve yumurtlama günümdü 36.5Anladım canım tamam 3 derece yükselme olmus
Insallah canim benim nasip❤❤Oh cok iyi yaptinn Insallah tutar kuzum kiminin 1 iliskide tutiyor
Kuzum macun erkene cekebiliyormus yumurtlamayi galiba test yapmadinmiKizlar benim yumurtlama gunune daha 3 gün var ama bu clife'yi kullanıyorum diye şeffaf bi akintim var nedir sizce bu ? Erken degil mi daha yumurtlamaya
İnsallah vardır canım darısı isteyen herkeseOho daha ne istiyon kız olmuş işte :) ayy cok sevindim ♥
Kuzumm kesemızı gorduk haftaya kalp atısı ıcın gıdıcezMartilikiz07 canim simdi ultrasondasin muhtemelen ❤ Guzel haberlerle gel etiketle benide
Ya benim de bat 27 aralık benim de yapasım var ama tutuyorum kendimi adetim gecikirse öyle yapicam bekleyip çoook zoorIcimden biseyler beni resmen yap yap diye dürtüyorama bide negatif cikarsa uzulmek istemiyorum cunku okuduguma gore erken yapanlarda genelde negatif cikiyormus
Peki kuzumm cok sagol Ya birde birsey sorucam kusura bakmayin ama aklima takiliyor sizdede oylemi diye soruyom Erkekten gelen sperm en fazla 1 kasigi dolduracak kadar geliyor sizdede oylemiAkşam ve yarın degerlendiricem sonra ara vericem kuzum sende bugün ara ver yarın devam et 2 gun ust uste yeterli kuzum
Selam canimm valla hicc senSelam Napıyorsunuz kizlar
Kullanıyordum aslında Canım ama almadım bu ay sımdı de gectı zaten belkı dıger ay kullanırımHmm anladım canım benmde erken 26 gün sürüyor bakcaz bakalım ovülasyon testi kullanıyormusun ben aldım iyi oldu en azında catlayıp catlamdığını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?