Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
11.gün kuzum ama döngüm kısa benım o yızden adet bitiminde yumurtlama dönemim baslıyor 1 hafta sürüyor
11.gün kuzum ama döngüm kısa benım o yızden adet bitiminde yumurtlama dönemim baslıyor 1 hafta sürüyor
Hmm anladım canım benmde erken 26 gün sürüyor bakcaz bakalım ovülasyon testi kullanıyormusun ben aldım iyi oldu en azında catlayıp catlamdığını görürüm

Akşam ve yarın degerlendiricem sonra ara vericem kuzum sende bugün ara ver yarın devam et 2 gun ust uste yeterli kuzum
Peki kuzumm cok sagol Ya birde birsey sorucam kusura bakmayin ama aklima takiliyor sizdede oylemi diye soruyom Erkekten gelen sperm en fazla 1 kasigi dolduracak kadar geliyor sizdede oylemi

Hmm anladım canım benmde erken 26 gün sürüyor bakcaz bakalım ovülasyon testi kullanıyormusun ben aldım iyi oldu en azında catlayıp catlamdığını görürüm
Kullanıyordum aslında Canım ama almadım bu ay sımdı de gectı zaten belkı dıger ay kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…