- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 48
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.001
Biliyorum kuzum herkesınkı aynı degıl ama anı yukselis olmamıs senın de pik günü kendıme benzettim içim rahatladı bıraz en azındanHerkezde aynı olmuyor ama kuzum 2 3 bazen 5 artıyor geçen ay mesela 36.0 36.3 36.5 oldu ve yumurtlama günümdü 36.5
Oy hayırlı olsun kuzum insallah minik kalbinin atışlarınıda duyarsın Aminnn❤Kızlar kesemızı gorduk cok sukur haftaya salı kalp atısı ıcın gıdıcez
Aminnnnn kuzusummmOy hayırlı olsun kuzum insallah minik kalbinin atışlarınıda duyarsın Aminnn❤
Ricaederim kuzum ❤Peki kuzumm cok sagol Ya birde birsey sorucam kusura bakmayin ama aklima takiliyor sizdede oylemi diye soruyom Erkekten gelen sperm en fazla 1 kasigi dolduracak kadar geliyor sizdede oylemi
Kuzum incir yıyordum bu hafta da devam etsem mi ya beyaz akıntı geliyor artık sen kürü bıraktın mıHerkezde aynı olmuyor ama kuzum 2 3 bazen 5 artıyor geçen ay mesela 36.0 36.3 36.5 oldu ve yumurtlama günümdü 36.5
Aynen kuzum bu ay geçen aydan farklı oldu birazBiliyorum kuzum herkesınkı aynı degıl ama anı yukselis olmamıs senın de pik günü kendıme benzettim içim rahatladı bıraz en azından
Evet kuzum ben dün bıraktım yeterince büyüdü diye havuca başladım onuda bırakıcam yarinKuzum incir yıyordum bu hafta da devam etsem mi ya beyaz akıntı geliyor artık sen kürü bıraktın mı
Aynı dertten muzdaribiz canım11.gün kuzum ama döngüm kısa benım o yızden adet bitiminde yumurtlama dönemim baslıyor 1 hafta sürüyor
Yok ben daha yeni katıldım araniza adet olmak üzereyim olunca bat tarihi vercem dedimPapatya seni daha önce eklememiş miydik listede adını göremedim ?
Şu an ekliyorum yoksanda
Canim valla temizlik yapaym diyorumm ama hiiiiic yerimden kalkasim yokSelam canimm valla hicc sen
Yok yapmıyorum artık ya yapsam da hiç pik yakalayamıyorum almadım o yüzdenOzaman yine gelir kuzum 1 2 güne ateşine dikkat et ovu yapmiyormusun
Kuzum benimde 25 gunde bir ama biyandan iyi hemen hizli oluyor cok beklemiyosunAynı dertten muzdaribiz canım
Tamam kuşum tekrardan kusura bkmaRicaederim kuzum ❤
Kuzum ona dikkat etmedim hiç bugün ederim ama
Benim 23 günde bir hele iki aydır 21 güne çekti kendini. Doktor duphaston başladı. 11.gün almaya başlıcam hapı bakalım bu ay nasıl gelecekKuzum benimde 25 gunde bir ama biyandan iyi hemen hizli oluyor cok beklemiyosun
Valla haklisin bnmde hiic halim yok oylece oturuyorumCanim valla temizlik yapaym diyorumm ama hiiiiic yerimden kalkasim yok
Seninki baya kisaymis adet duzenleyici ilacmi oBenim 23 günde bir hele iki aydır 21 güne çekti kendini. Doktor duphaston başladı. 11.gün almaya başlıcam hapı bakalım bu ay nasıl gelecek
Kuzum buarada cuma gunu ziynete randevu aldm tekrar gideym testlerimi gosterip muayene olayimValla haklisin bnmde hiic halim yok oylece oturuyorum
Piki görünce bırak canımKuzum incir yıyordum bu hafta da devam etsem mi ya beyaz akıntı geliyor artık sen kürü bıraktın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?