- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.021
Yok kuzum nedemek öyle düşünme kafanı takma bukadar ben ona hiç takilmamistim sadece ust uste yapinca fazla sulu oluyor onu fark ettimTamam kuşum tekrardan kusura bkmamerak ettim hani bizde soyle bi kafa var cok olsa daha cok sans var bana az geldi gibi
Benim cuma akşam pik olmustu o gün epey bi havuc yedım cumartesi çok silik olmasa da pik olan günden bi tık sılık cıktı pazar tam silikti bugun de yine yumurtlama sancısı na benzer bi agrım var akıntı var ıslaklık var.. Noluyor kı acaba yumurta durmuyordu de mi.. Sanki pazar çatlama oldu gibi hıssedıyorum cunu pazar akşam baya sancı vardıEvet kuzum ben dün bıraktım yeterince büyüdü diye havuca başladım onuda bırakıcam yarin
sende yumurtlama gelince bırak kuzum
Aaaa hadi canım ne diyosun bizim derya calbat mi yoksa bi bakıyım geçmiş mesajlarınaKızlar bir arakads vardı eşinin mesajlarını yakalamıştı hamileydi derya mıydı adı hatırlayamadım bi haber var mı ondan geldi mi hiç naptı acaba
Herşey yolunda mı, iyi misin?Nasılsınız kızlar
Yapmadim kuzum yok yapmıyorum ben ovulasyon testiKuzum macun erkene cekebiliyormus yumurtlamayi galiba test yapmadinmi
Dogru hatırladım deryaydı galiba ama bidaha ses cıkmadı galiba gormedim hiçKızlar bir arakads vardı eşinin mesajlarını yakalamıştı hamileydi derya mıydı adı hatırlayamadım bi haber var mı ondan geldi mi hiç naptı acaba
Aynen evet oAaaa hadi canım ne diyosun bizim derya calbat mi yoksa bi bakıyım geçmiş mesajlarına
Yaa gebe oldugu için korktum aklıma geldi inaşşalh kötü bişey olmamıstırDogru hatırladım deryaydı galiba ama bidaha ses cıkmadı galiba gormedim hiç
Yaaa 14 aralıkta yazmış en son offf kadıncağız hamile hamile nelerle uğraşmış yaAynen evet o
Kız onu nerden farkettin Allah seniYok kuzum nedemek öyle düşünme kafanı takma bukadar ben ona hiç takilmamistim sadece ust uste yapinca fazla sulu oluyor onu fark ettim
Evet 2.kez yakaladığını soylemıstı birinci de affetmişYaaa 14 aralıkta yazmış en son offf kadıncağız hamile hamile nelerle uğraşmış ya
Evet o yazdigı gun ben doktordaydım ayin 14 düydü hatırliyorum ama bidaha yazdıginı görmedim sanki kaçırdıysam bilmiyorumYaa gebe oldugu için korktum aklıma geldi inaşşalh kötü bişey olmamıstır
Hiç iyi değilim kızlar keşke herşeyi başa sarsam, hiç takmadan yoluma devam etsem, bu bebiş olayı beni yordu, 3 gecedir direk uyuyorum keyfim yok, bide zaman azaldı cuma günü trst yapacam, moralim bozuk bir kez daha negatif görmeyi kaldıramamHerşey yolunda mı, iyi misin?
Günaydın büşraYaaa 14 aralıkta yazmış en son offf kadıncağız hamile hamile nelerle uğraşmış ya
Büşra ulaşır belkiEvet o yazdigı gun ben doktordaydım ayin 14 düydü hatırliyorum ama bidaha yazdıginı görmedim sanki kaçırdıysam bilmiyorum
Allah o herifi bildiği gibi yapsın yaEvet 2.kez yakaladığını soylemıstı birinci de affetmiş
Günaydın kuzummm 5e kadar uyuyamadım resmenGünaydın büşra
Baloncuk neden modunu düşürdün sen, belirti aradın bulamadın değil mi ?Hiç iyi değilim kızlar keşke herşeyi başa sarsam, hiç takmadan yoluma devam etsem, bu bebiş olayı beni yordu, 3 gecedir direk uyuyorum keyfim yok, bide zaman azaldı cuma günü trst yapacam, moralim bozuk bir kez daha negatif görmeyi kaldıramam
Bendee 5 te uyudum 11:30 da kalktım pazara gidicez herifleAllah o herifi bildiği gibi yapsın ya
Günaydın kuzummm 5e kadar uyuyamadım resmen
Zorlu süreçti, tüm tedaviler tamam derken, herşey normale dönmüşken olmaması can sıkıyor, en zo günler geride kaldıBaloncuk neden modunu düşürdün sen, belirti aradın bulamadın değil mi ?
Oda seni umutsuzluğa götürdü.
İnşallah hayırlısıyla cuma günü güzel haberini alacağız.
İyi düşünelim iyi olsun tamam mı?
Demek ki bizim bebişler emek istiyor.
Öyle pes etmem yok çabalamaya devam, bırakma kendini lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?