Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam kuşum tekrardan kusura bkma merak ettim hani bizde soyle bi kafa var cok olsa daha cok sans var bana az geldi gibi
Yok kuzum nedemek öyle düşünme kafanı takma bukadar ben ona hiç takilmamistim sadece ust uste yapinca fazla sulu oluyor onu fark ettim

Evet kuzum ben dün bıraktım yeterince büyüdü diye havuca başladım onuda bırakıcam yarin
sende yumurtlama gelince bırak kuzum
Benim cuma akşam pik olmustu o gün epey bi havuc yedım cumartesi çok silik olmasa da pik olan günden bi tık sılık cıktı pazar tam silikti bugun de yine yumurtlama sancısı na benzer bi agrım var akıntı var ıslaklık var.. Noluyor kı acaba yumurta durmuyordu de mi.. Sanki pazar çatlama oldu gibi hıssedıyorum cunu pazar akşam baya sancı vardı

Kızlar bir arakads vardı eşinin mesajlarını yakalamıştı hamileydi derya mıydı adı hatırlayamadım bi haber var mı ondan geldi mi hiç naptı acaba
Dogru hatırladım deryaydı galiba ama bidaha ses cıkmadı galiba gormedim hiç

Herşey yolunda mı, iyi misin?
Hiç iyi değilim kızlar keşke herşeyi başa sarsam, hiç takmadan yoluma devam etsem, bu bebiş olayı beni yordu, 3 gecedir direk uyuyorum keyfim yok, bide zaman azaldı cuma günü trst yapacam, moralim bozuk bir kez daha negatif görmeyi kaldıramam

Baloncuk neden modunu düşürdün sen, belirti aradın bulamadın değil mi ?
Oda seni umutsuzluğa götürdü.
İnşallah hayırlısıyla cuma günü güzel haberini alacağız.
İyi düşünelim iyi olsun tamam mı?
Demek ki bizim bebişler emek istiyor.
Öyle pes etmem yok çabalamaya devam, bırakma kendini lütfen.

Zorlu süreçti, tüm tedaviler tamam derken, herşey normale dönmüşken olmaması can sıkıyor, en zo günler geride kaldı
Tek çare cuma gününü beklemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…