- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.041
Git kuzum git Herseyini gosterKuzum buarada cuma gunu ziynete randevu aldm tekrar gideym testlerimi gosterip muayene olayim
Himm Yok takmiyorum canimda Olur demi yani okadarciklaYok kuzum nedemek öyle düşünme kafanı takma bukadar ben ona hiç takilmamistim sadece ust uste yapinca fazla sulu oluyor onu fark ettim
Aa sizin uc gun kalmis yaaa bence yapinYa benim de bat 27 aralık benim de yapasım var ama tutuyorum kendimi adetim gecikirse öyle yapicam bekleyip çoook zoor
Evet kardelencim kesinlikle haklisin ama insan dayanamiyor istecileklilimonata ve @SeptemberRose kızlar bence batınızı bekleyin. İdrara hemen geçmiyor, sonra insan negatif sanıp üzülüyor.
Bir zamanlar kendimi avutmak için adetime yakın ovülasyon testi yapıyordum. Ondan da belli oluyor ya.Evet kardelencim kesinlikle haklisin ama insan dayanamiyor iste
Yok kuzum test yanlış göstermiş adet oldumHamilesiniz
Adetin gecikti mi kuzumbenimde devita demek ki negatif
Hiç gözükmedi kiz ondan sonra inşallah birsey olmamistirKızlar bir arakads vardı eşinin mesajlarını yakalamıştı hamileydi derya mıydı adı hatırlayamadım bi haber var mı ondan geldi mi hiç naptı acaba
gözün aydın canım hayırlısıyla kalbini de duyarsınız inşallahKızlar kesemızı gorduk cok sukur haftaya salı kalp atısı ıcın gıdıcez♥
Kiz bu Didem evdeyim diye kendini çektiBendee 5 te uyudum 11:30 da kalktım pazara gidicez herifle
Evet evet oyle yap canim bizide haberdar edersin
Tamam canım bırakıyorumPiki görünce bırak canım
Elleşme tadını cikarsınKiz bu Didem evdeyim diye kendini çektigöremiyorum
Evet canım bizde de böyle napalımAynı dertten muzdaribiz canım
Kırık yılın başı diyorsunElleşme tadını cikarsın
Tamam canım bırakayım artık havuc yerimEvet kuzum ben dün bıraktım yeterince büyüdü diye havuca başladım onuda bırakıcam yarin
sende yumurtlama gelince bırak kuzum
bende aynı uyandım yaaBendee 5 te uyudum 11:30 da kalktım pazara gidicez herifle
Apple bilmiyorum. Canim ama uygulamayi pek tavsiye etmiyorum takilip duruyo surekliD1DEM kadinlar külübü apple app uygulaması varmı ben tarayıcıdan giriyorum zor oluyor
Kiz bu Didem evdeyim diye kendini çektigöremiyorum
Elleşme tadını cikarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?