- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.061
Bana yerlesme gibi geldi canimmTamm cnm akintimin rengi gittikce acildi anlam veremedim
Kuzum herkeste ayni olmayabilir kimindsn gunlerce geliyor kiminden 1 saat yada 1 gun adetin gectimiKızlar dün kahverengi çok az leke görmüştüm ya çamaşırımda peçeleye de geldi dün ama dünden beri bir şey yok normale döndü normal akıntım var bu yerleşme kanaması bu kadar kısa sürer mi dün noldu ben anlamadım
Yok kuzum daha 8 günüm var ondan anlamadım zaten yoksa adet başlayacak ondan dicem de çok var dahaKuzum herkeste ayni olmayabilir kimindsn gunlerce geliyor kiminden 1 saat yada 1 gun adetin gectimi
Ohhh iyi yapmmisin kuzumApple bilmiyorum. Canim ama uygulamayi pek tavsiye etmiyorum takilip duruyo surekli
Tünaydın kuzular dun baya bi gezdik tozduk gec yattık kardeslerimde bendeler
Hiç çizgi yoktu yani dimigayet iyi olmayinca oldu asla gostermedi
Siradaki sensinOlmayan bebeğe yelek ormek giydirebilirmiyim acaba
Günaydın DidoşummmHerkese günaydın mutlu sabahlar bol hamisli günler❤❤❤❤
evt bende hep tekcizgi olduHiç çizgi yoktu yani dimi
Nasilsin kuzucummGünaydın Didoşummm
Yok kız benim olamaz size yollarım bol bol yapiyim koyayım benSiradaki sensingiydireceksin insallah kuzum
Hic birsey imkansiz degildirYok kız benim olamaz size yollarım bol bol yapiyim koyayım ben
Teşekkür ederim canımevt bende hep tekcizgi oldu
ayy evett 2 gün evdeydin bu haftaaaNasilsin kuzucummbeni biliyon zatrn evdeyim çok iyim
Allah büyük kuzumda benim hiç umudum yok hic birsekildeHic birsey imkansiz degildir ☺ olamazda ne demek olucak insallah allah büyüktür
Aynn valla ohh miss dinlen artık is bırakmamışsin zatrnayy evett 2 gün evdeydin bu haftaaa
ay bende çok iyiym Didoşumm valla ev tertemiz bi huzurluyum yapcak iş kalmadı yani düşün
Bizde seninkiyle kutlu olcaz insallahAllah büyük kuzumda benim hiç umudum yok hic birsekildesizlerinki ile de mutlu oluyorum ben valla
Insallah bakalimBizde seninkiyle kutlu olcaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?