- 17 Aralık 2019
- 681
- 1.692
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.081
Biliyorum ama şu an hep adet belirtileri yaşıyorum bence adet olucam ondan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumAa sizin uc gun kalmis yaaa bence yapin
Evet canım adet düzenleyici gebelik varsa da tutunmasını kolaylaştıriyormusSeninki baya kisaymis adet duzenleyici ilacmi o
Bakalım doktorun verdiği ilaç ise yarayacak miEvet canım bizde de böyle napalım
Bende 13unde oldum 6 gün sürdü canımhadi bu yolda beraber yürüyelim o haldebnmde çalışmalar dvam ediyor bu ayın15inde adet gördüm bir hafta sürdü.Sen en son ne zamn oldn adetni
Biz mecbur cikicaz marketede gitmemiz lazimbende aynı uyandım yaa
valla yağmurlu buralar,evde de yapcak iş yok her yer tertemiz, biz bugün komple dizi izleriz herhalde
Bak gelmişKırık yılın başı diyorsunyatsın bakalım
Gunaydin canımHerkese günaydın mutlu sabahlar bol hamisli günler❤❤❤❤
| 23 Aralık |
| 23 Aralık |
G Gamgam2506 | 23 Aralık |
| 23 Aralık |
Eline saglik kuzum. benim kaynana gibi sari örmuşsun oda bana ordü birakti gitti demekki bebek olmayan eve sari bebek yelegi örüluyorOlmayan bebeğe yelek ormek giydirebilirmiyim acaba
Sıkma canım kendini böyle pozitif düşün ne yazıkki bebek olayı bizim elimizde değil rabbim bilir vereceği zamanı dua et ferahlarsınZorlu süreçti, tüm tedaviler tamam derken, herşey normale dönmüşken olmaması can sıkıyor, en zo günler geride kaldı
Tek çare cuma gününü beklemem
Rabbim isteyen herkese nasip etsinSıkma canım kendini böyle pozitif düşün ne yazıkki bebek olayı bizim elimizde değil rabbim bilir vereceği zamanı dua et ferahlarsın
Evet gördum simdi cok guzel olmuş
O zaman pozitif bir şekilde cumayı bekleyelimZorlu süreçti, tüm tedaviler tamam derken, herşey normale dönmüşken olmaması can sıkıyor, en zo günler geride kaldı
Tek çare cuma gününü beklemem
Amin kuzum ınsalllahgözün aydın canım hayırlısıyla kalbini de duyarsınız inşallah
Hıc bılmıyorum kı kuzum en son gecen salı 289duMartilikiz07 ay canim tebrik ederim cok sevindim ❤ Beta hcg asagi yukari nedir sence
Bnce tamda yerlesme kanamasi genelde adete aynen bu kadar kala olur yada ilsikiden iste bi 6 7 gun sonraYok kuzum daha 8 günüm var ondan anlamadım zaten yoksa adet başlayacak ondan dicem de çok var daha
Yoruldum, ben zor şeyler yaşadım kızlar, bu sürece gelene kadar maddi manevi çok zor yaşadım, herşey yolundaykende olumsuz olursa pes ederim sanırım bilmiyorum, bugünde bi aşırı duygusalım, herkes iş yerinde neyin var diyor, kimseyede anlatamıyorsun iş arkadaşımda hamile sürekli bebek kıyafetleri bakıyoruz daha bi demorilize oluyorum ama hayırlısı, cuma ola hayır olaO zaman pozitif bir şekilde cumayı bekleyelimşu anda olumsuz olman için bir sebep yok ki canım benim.
Inşallah güzel haberler alırsın benide haberdar et canımİnşallah :) evet yaptırdım,2-3 gün geciktim de bakalım bekliyorum bir kaç gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?