Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar listeyi temizledim

kaçtır etiket yaptığım halde dönmeyen herkesi sildim ki inanın tek tek profillerine girip en son ne zaman yazmışlar diye baktım öyle sildim, 2-3 kişiyi bıraktım ki en son yazdıkları yer burası belki bi sıkıntıları vardır giremiyorlar diye..
Bat yazdırıp bir daha uğramayan herkesi sildim, şimdi yoklama zamanı

Zeze92 23 Aralık
Duygulu14 23 Aralık
G Gamgam2506 23 Aralık
Dnz1234 23 Aralık

Kızlar geldi mi kırmızılar yoksa var mı güzel haberler

Zorlu süreçti, tüm tedaviler tamam derken, herşey normale dönmüşken olmaması can sıkıyor, en zo günler geride kaldı
Tek çare cuma gününü beklemem
Sıkma canım kendini böyle pozitif düşün ne yazıkki bebek olayı bizim elimizde değil rabbim bilir vereceği zamanı dua et ferahlarsın

Kızlar birde
- gebelik testinde çift çizgi görmüş
-1 yada 2 kere kan vermiş ve pozitif çıkmış arkadaşlarım
sizde beni yada Didoşu etiketleyerek 3. 4. kan sonuçlarınızı söylerseniz eğer gebeler listesine atlatırız sizi, artık 1-2 kere pozitifi görmüş kişileri gebeler listesine almıyorum çünkü Allah korusun sonra kimyasal çıkınca çok üzülüyorum, onun yerine normal listede bu bebişi koyuyorum ve netleşince de gebeler listesine alıyorum B blossom- bebeğim sen zaten aktifsin bildiriyorsun lafım sana değil

O zaman pozitif bir şekilde cumayı bekleyelim şu anda olumsuz olman için bir sebep yok ki canım benim.
Yoruldum, ben zor şeyler yaşadım kızlar, bu sürece gelene kadar maddi manevi çok zor yaşadım, herşey yolundaykende olumsuz olursa pes ederim sanırım bilmiyorum, bugünde bi aşırı duygusalım, herkes iş yerinde neyin var diyor, kimseyede anlatamıyorsun iş arkadaşımda hamile sürekli bebek kıyafetleri bakıyoruz daha bi demorilize oluyorum ama hayırlısı, cuma ola hayır ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…