- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.101
Kuzu bnm batida not ettinmiKızlar listeyi temizledim
kaçtır etiket yaptığım halde dönmeyen herkesi sildim ki inanın tek tek profillerine girip en son ne zaman yazmışlar diye baktım öyle sildim, 2-3 kişiyi bıraktım ki en son yazdıkları yer burası belki bi sıkıntıları vardır giremiyorlar diye..
Bat yazdırıp bir daha uğramayan herkesi sildim, şimdi yoklama zamanı
@Zeze92 23 Aralık @Duygulu14 23 Aralık @Gamgam2506 23 Aralık @Dnz1234 23 Aralık
Kızlar geldi mi kırmızılar yoksa var mı güzel haberler
kuzum tekrar söyler misin hemen ekliyimKuzu bnm batida not ettinmi
Canım bende yazmıştum ikinci kanımı dün vermiştim dün doktorada gittim cuma günü yine kan vermemi istedi ve haftaya salı inşallah kesesini görcez,
Kızlar birde
- gebelik testinde çift çizgi görmüş
-1 yada 2 kere kan vermiş ve pozitif çıkmış arkadaşlarım
sizde beni yada Didoşu etiketleyerek 3. 4. kan sonuçlarınızı söylerseniz eğer gebeler listesine atlatırız sizi, artık 1-2 kere pozitifi görmüş kişileri gebeler listesine almıyorum çünkü Allah korusun sonra kimyasal çıkınca çok üzülüyorum, onun yerine normal listede bu bebişi koyuyorumve netleşince de gebeler listesine alıyorum B blossom- bebeğim sen zaten aktifsin bildiriyorsun lafım sana değil
tamamdır canım, yeni batlarda falan beni yadaKuzum benim batta 1 Ocak
İnsallah kuzum yaBnce tamda yerlesme kanamasi genelde adete aynen bu kadar kala olur yada ilsikiden iste bi 6 7 gun sonra
evet kuzummm kesinleştiyse ben seni gebeler listesine alıyorum o zamannCanım bende yazmıştum ikinci kanımı dün vermiştim dün doktorada gittim cuma günü yine kan vermemi istedi ve haftaya salı inşallah kesesini görcez,
Peki canım değerlerim çok şükür yükseldi ama tabi doktor keseyi görmeden kalp atışını duy adan kesin birşey diyemem dedi inşallah herşey yolunda giderevet kuzummm kesinleştiyse ben seni gebeler listesine alıyorum o zamann
Tamam canim cok sagolHıc bılmıyorum kı kuzum en son gecen salı 289du
Bat 4 ocak kuzumkuzum tekrar söyler misin hemen ekliyim
inşallah kuzum maşallahPeki canım değerlerim çok şükür yükseldi ama tabi doktor keseyi görmeden kalp atışını duy adan kesin birşey diyemem dedi inşallah herşey yolunda gider
tamamdır kuzum ekliyorumBat 4 ocak kuzumcok sagol
belki de bu duygu değişiminin sebebi farklıdırYoruldum, ben zor şeyler yaşadım kızlar, bu sürece gelene kadar maddi manevi çok zor yaşadım, herşey yolundaykende olumsuz olursa pes ederim sanırım bilmiyorum, bugünde bi aşırı duygusalım, herkes iş yerinde neyin var diyor, kimseyede anlatamıyorsun iş arkadaşımda hamile sürekli bebek kıyafetleri bakıyoruz daha bi demorilize oluyorum ama hayırlısı, cuma ola hayır ola
sen naptın canım gittinmi dr yeTamam canim cok sagol
Öyleyse dua ederek cumayı bekleyelim birbirimize destek olarak inşallah hepimiz hamileyizdir, ben bu gurubu çok seviyorum gerçekten ❤Yoruldum, ben zor şeyler yaşadım kızlar, bu sürece gelene kadar maddi manevi çok zor yaşadım, herşey yolundaykende olumsuz olursa pes ederim sanırım bilmiyorum, bugünde bi aşırı duygusalım, herkes iş yerinde neyin var diyor, kimseyede anlatamıyorsun iş arkadaşımda hamile sürekli bebek kıyafetleri bakıyoruz daha bi demorilize oluyorum ama hayırlısı, cuma ola hayır ola
Ekledim bak ovulasyonumu.bugün 13.günBende bugün pik olur diye bekledim ama olmadı kızlar R Rainbow3461 G gizsiz
Bugün dolu günümüzdü mecbur değerlendiririz gayrı
Belki pik yarın bile olmaz diğer gün olur @Rainbow3461 @D1DEM @BUSR4
Sende durum nasıl kuzum G gizsiz
R Rainbow3461 doktordasın biliyorum kuzum
Bakalım doktor ne diyecek
Böylece ovulasyon testinin doğruluğunu da test etmiş oluruz tam pik gününde gitmen süper oldu
Bu da benim testim kızlar
Sizce ne zaman pik olur
Normalde hep 12-13 günler olurdu
Bugün 11.gün
Ya inşallah bugun aklıma geldi hiç yok ortalardaHiç gözükmedi kiz ondan sonra inşallah birsey olmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?