- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.121
Yaa güldürdün beni, teşekkür ederim güzel kalpli rosebelki de bu duygu değişiminin sebebi farklıdır
Bizde seni çok seviyoruzzzz canım saolÖyleyse dua ederek cumayı bekleyelim birbirimize destek olarak inşallah hepimiz hamileyizdir, ben bu gurubu çok seviyorum gerçekten ❤
Topik prensesimiz bazen enerji tükenebiliyor işte, inşallah güzel olacakHuuu huuu umutsuzluk, gözyaşı yok.
Güzel olacak her şey. Zaman alacak belki ama güzel olacak
Yaa harikasınOlmayan bebeğe yelek ormek giydirebilirmiyim acaba
Merhaba şuan yaşadığınız gebelikmi bilmiyorum bence bi test yapın ama sorunuza gelecek olursak evet düşükten yada kinyasaldan sonra hemen hamile kalmak mümkün, çok örnekleri var, rabbim gönlünüze göre versinbayanlar merhaba..
30 ekim de düşük yaptim..kuretaj yok kendi düştü (ilk gebeligim idi)
27 kasimda adet oldum.
8 aralik yumurtlama günü idi ilişki oldu.
22 aralık normal döngüye göre adet olmaliydim..olmadim.
bugün hala gelen birsey yok.
ilk gebeligimde belirtileri çok erken fark etmistim.
hafif baş dönmesi yine hafif bulantilar ile beraber vücudumda bi farklilik hissediyordum..en belirgini de gaz sıkışması ile karnim davul gibiydi..2 gün adet gecikmesi ile test yapip pozitifi görmüştüm..henuz 4 haftalik bile değildi..
şimdi yine hafiften gaz mevcut.
adet olmam gereken 22 aralikta gece mide bulantim başgösterdi..
düşükten sonra bu kadar kısa sürede tekrar gebelik mümkün mü sizce..ihtimali var mi?
düşükten sonra adet düzensizliği ne doğrultuda oluyor..durumum sadece adet gecikmesi diyebilir miyim..
ay sonuna kadar bekleme taraftariyim ama bilirsiniz işte içim bi heyecan doldu :))
Baloncukum noldu sanaHiç iyi değilim kızlar keşke herşeyi başa sarsam, hiç takmadan yoluma devam etsem, bu bebiş olayı beni yordu, 3 gecedir direk uyuyorum keyfim yok, bide zaman azaldı cuma günü trst yapacam, moralim bozuk bir kez daha negatif görmeyi kaldıramam
bir gebenin günlüğünden de ovulasyonum kalmıstı.ondanda aldım.pik olursa bakıcam ıkısınede diye. benım büyük ihtimal hafta sonu olacak. pazartesi olursa çok fena,hafta başıbenimde bu ay erken oldu, haftaya cumartesiye beklediğim yumurtlama dün oldu
kantestinde adete kackala gormsutun cnmPeki canım değerlerim çok şükür yükseldi ama tabi doktor keseyi görmeden kalp atışını duy adan kesin birşey diyemem dedi inşallah herşey yolunda gider
Mümkün diye biliyorum bi arkadaşım hemen ertesi ay hamile kaldı.bayanlar merhaba..
30 ekim de düşük yaptim..kuretaj yok kendi düştü (ilk gebeligim idi)
27 kasimda adet oldum.
8 aralik yumurtlama günü idi ilişki oldu.
22 aralık normal döngüye göre adet olmaliydim..olmadim.
bugün hala gelen birsey yok.
ilk gebeligimde belirtileri çok erken fark etmistim.
hafif baş dönmesi yine hafif bulantilar ile beraber vücudumda bi farklilik hissediyordum..en belirgini de gaz sıkışması ile karnim davul gibiydi..2 gün adet gecikmesi ile test yapip pozitifi görmüştüm..henuz 4 haftalik bile değildi..
şimdi yine hafiften gaz mevcut.
adet olmam gereken 22 aralikta gece mide bulantim başgösterdi..
düşükten sonra bu kadar kısa sürede tekrar gebelik mümkün mü sizce..ihtimali var mi?
düşükten sonra adet düzensizliği ne doğrultuda oluyor..durumum sadece adet gecikmesi diyebilir miyim..
ay sonuna kadar bekleme taraftariyim ama bilirsiniz işte içim bi heyecan doldu :))
senin döngün azıcık uzadı sankim gizsizimbir gebenin günlüğünden de ovulasyonum kalmıstı.ondanda aldım.pik olursa bakıcam ıkısınede diye. benım büyük ihtimal hafta sonu olacak. pazartesi olursa çok fena,hafta başı
Insallah duzene girer canimEvet canım adet düzenleyici gebelik varsa da tutunmasını kolaylaştıriyormus
tamam kuzum
Umarım çileğimiz, teşekkür ederimBaloncukum noldu sanasen herkesi motive eden pozitif bi insansin lutfen herseyin guzel olacagina tekrar inanmaya basla, evet arada duygusal gunlerimiz olabiliyor ama en kisa zamanda toparlayacagina eminim ❤
Merhaba şuan yaşadığınız gebelikmi bilmiyorum bence bi test yapın ama sorunuza gelecek olursak evet düşükten yada kinyasaldan sonra hemen hamile kalmak mümkün, çok örnekleri var, rabbim gönlünüze göre versin
Mümkün diye biliyorum bi arkadaşım hemen ertesi ay hamile kaldı.
Hayırlısı olsun ama ben olsam yapardım bir test :) Nasıl olsa en büyük belirti gecikme var.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canım ben dün yazdım Didem’i etiketlemiştim , tam gününde ve saatinde geldi kırmızılar yeni bat 20 OcakKızlar listeyi temizledim
kaçtır etiket yaptığım halde dönmeyen herkesi sildim ki inanın tek tek profillerine girip en son ne zaman yazmışlar diye baktım öyle sildim, 2-3 kişiyi bıraktım ki en son yazdıkları yer burası belki bi sıkıntıları vardır giremiyorlar diye..
Bat yazdırıp bir daha uğramayan herkesi sildim, şimdi yoklama zamanı
Zeze92 23 Aralık @Duygulu14 23 Aralık @Gamgam2506 23 Aralık @Dnz1234 23 Aralık
Kızlar geldi mi kırmızılar yoksa var mı güzel haberler
tamam canımCanım ben dün yazdım Didem’i etiketlemiştim , tam gününde ve saatinde geldi kırmızılar yeni bat 20 Ocak ☺
Düşükten sonra kimyasaldan sonra hemen hamile kalmak mümkün yani neden olmasın, hamile kalabilirsiniz gayette, yeterki döllenme olsunneyden sonra mümkün dediniz anlamadim o kısmi..
test için beklemek istiyorum biraz daha.. bi yandan heyecan bi yandan stres doluyum..
düşükten sonra beta kontrollerimde dr rahim duvarının ince olduğunu söylemişti.
bu tekrar gebe kalmam acısından olumluydu..
tekrar bi düşük yaşamama ihtimali içinde öyle..
dr lar genelde 3 adet geçsin diyor ama benim ilk gebeligim ve kuretaj olmadı..
hayrolsun inşallah..
düşükten sonra 1 adet geçtikten sonra hamile kalan oldu mu onu merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?