Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belki de bu duygu değişiminin sebebi farklıdır
Yaa güldürdün beni, teşekkür ederim güzel kalpli rose

Öyleyse dua ederek cumayı bekleyelim birbirimize destek olarak inşallah hepimiz hamileyizdir, ben bu gurubu çok seviyorum gerçekten ❤
Bizde seni çok seviyoruzzzz canım saol

Huuu huuu umutsuzluk, gözyaşı yok.
Güzel olacak her şey. Zaman alacak belki ama güzel olacak
Topik prensesimiz bazen enerji tükenebiliyor işte, inşallah güzel olacak

Merhaba şuan yaşadığınız gebelikmi bilmiyorum bence bi test yapın ama sorunuza gelecek olursak evet düşükten yada kinyasaldan sonra hemen hamile kalmak mümkün, çok örnekleri var, rabbim gönlünüze göre versin

Baloncukum noldu sana sen herkesi motive eden pozitif bi insansin lutfen herseyin guzel olacagina tekrar inanmaya basla, evet arada duygusal gunlerimiz olabiliyor ama en kisa zamanda toparlayacagina eminim

benimde bu ay erken oldu, haftaya cumartesiye beklediğim yumurtlama dün oldu
bir gebenin günlüğünden de ovulasyonum kalmıstı.ondanda aldım.pik olursa bakıcam ıkısınede diye. benım büyük ihtimal hafta sonu olacak. pazartesi olursa çok fena,hafta başı

Mümkün diye biliyorum bi arkadaşım hemen ertesi ay hamile kaldı.
Hayırlısı olsun ama ben olsam yapardım bir test :) Nasıl olsa en büyük belirti gecikme var.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz

bir gebenin günlüğünden de ovulasyonum kalmıstı.ondanda aldım.pik olursa bakıcam ıkısınede diye. benım büyük ihtimal hafta sonu olacak. pazartesi olursa çok fena,hafta başı
senin döngün azıcık uzadı sankim gizsizim

neyden sonra mümkün dediniz anlamadim o kısmi..
test için beklemek istiyorum biraz daha.. bi yandan heyecan bi yandan stres doluyum..
düşükten sonra beta kontrollerimde dr rahim duvarının ince olduğunu söylemişti.
bu tekrar gebe kalmam acısından olumluydu..
tekrar bi düşük yaşamama ihtimali içinde öyle..
dr lar genelde 3 adet geçsin diyor ama benim ilk gebeligim ve kuretaj olmadı..
hayrolsun inşallah..
düşükten sonra 1 adet geçtikten sonra hamile kalan oldu mu onu merak ettim..

Mümkün diye biliyorum bi arkadaşım hemen ertesi ay hamile kaldı.
Hayırlısı olsun ama ben olsam yapardım bir test :) Nasıl olsa en büyük belirti gecikme var.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz

hayırlısı inşallah sağolun.
hepimiz için güzel haberler aldığımız yıl olsun 2020..
belirttigim tarihlere göre benim belirtileri hissetmem mümkün mü sizce..cok erken değil mi yani..
test için korkuyorum..ya negatif ise diye
kendimi tutabilirsem ve bu gecikme adet düzensizliği değil ise 31 Aralık yapacagim testi..
simdi sadece dua edip dikkatli bi hafta gecirecegim..
sonuç pozitif ise buradaki herkes adına dua edeceğim

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım

Eklentiler

• IMG_20191224_135842.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20191223_073952.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20191222_144327.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 47
Canım ben dün yazdım Didem’i etiketlemiştim , tam gününde ve saatinde geldi kırmızılar yeni bat 20 Ocak

Düşükten sonra kimyasaldan sonra hemen hamile kalmak mümkün yani neden olmasın, hamile kalabilirsiniz gayette, yeterki döllenme olsun
Mesela doktorlar hsg çekildiği ay hamile kalmayı önermez ama çoğu kişi hsg çekildiği ay hamile kalıyor gayette öyle düşünün
Maşallah herşey normalse inşallah gebesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…