- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.105
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.141
3 fotoğraf var birinde hafif silik gördüm, bence biraz daha bekleyin, yada kan testi verinKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım
Silik çizgi görüyorum ama testin kendi çizgisi de olabilir. Bence biraz bekleyinKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım
canım geçen hafta salı günü beta 149 çıktı
Kızlar birde
- gebelik testinde çift çizgi görmüş
-1 yada 2 kere kan vermiş ve pozitif çıkmış arkadaşlarım
sizde beni yada Didoşu etiketleyerek 3. 4. kan sonuçlarınızı söylerseniz eğer gebeler listesine atlatırız sizi, artık 1-2 kere pozitifi görmüş kişileri gebeler listesine almıyorum çünkü Allah korusun sonra kimyasal çıkınca çok üzülüyorum, onun yerine normal listede bu bebişi koyuyorumve netleşince de gebeler listesine alıyorum @trncysl bebeğim sen zaten aktifsin bildiriyorsun lafım sana değil
Canim bende o macunu kullanıyorum 3 gündür şu gibi şeffaf yapiskan akıntı oluyor bence nirmal cunku baska belirti yok yumurtlamaya dairKizlar benim yumurtlama gunune daha 3 gün var ama bu clife'yi kullanıyorum diye şeffaf bi akintim var nedir sizce bu ? Erken degil mi daha yumurtlamaya
Kuzum adet günün ne zaman adetine az bir süre kala predictor yapsana hadi inşaAllah oldu yaKızlar dün kahverengi çok az leke görmüştüm ya çamaşırımda peçeleye de geldi dün ama dünden beri bir şey yok normale döndü normal akıntım var bu yerleşme kanaması bu kadar kısa sürer mi dün noldu ben anlamadım
Bence mümkün daha önce de kendiniz bizzat deneyimlemişsiniz zaten.hayırlısı inşallah sağolun.
hepimiz için güzel haberler aldığımız yıl olsun 2020..
belirttigim tarihlere göre benim belirtileri hissetmem mümkün mü sizce..cok erken değil mi yani..
test için korkuyorum..ya negatif ise diye
kendimi tutabilirsem ve bu gecikme adet düzensizliği değil ise 31 Aralık yapacagim testi..
simdi sadece dua edip dikkatli bi hafta gecirecegim..
sonuç pozitif ise buradaki herkes adına dua edeceğim
25/28 arası oynuyor kuzum evetsenin döngün azıcık uzadı sankim gizsizim
3. fotoda silik bir çizgi gördüm bende.Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım
Kuzu ben 8 ocak batEvet yoklama zamanı geldi hanımlar
Var mı kırmızıları gören ve yeni bat tarihi verecek olan
Yoksa var mı güzel haberleri olan
@Ecemsuhasanahmet35 12 Aralık @hiranur3419 12 Aralık @Greeneliton 12 Aralık @Nazanfrt 13 Aralık @Guullddeenn 13 Aralık @rosebatum 14 Aralık @bendimm 14 Aralık @bocek345 15 Aralık @Zafece 15 Aralık @Kanaryaaa 15 Aralık Masalsu01 16 Aralık @livelong 16 Aralık @Tugba2848 16 Aralık @Netafet 16 Aralık @sardunya58 17 Aralık birumut58 17 Aralık @Bet2708 17 Aralık @encu 18 Aralık @Sforza 19 Aralık @Aysssgulll 19 Aralık @cilekliturtam34 19 Aralık @hilaalaa 21 Aralık
evet kuzum ilişkiden sonra uzun süre uzanmak istiyorum.taa ki diğer ezanda duş alıcamHsonu anca olur sanki canim bak ne guzel ❤
bendede bi anda geliyor akıntı su gibi. ıslaklıgı camasırımda hissediyorumCanim bende o macunu kullanıyorum 3 gündür şu gibi şeffaf yapiskan akıntı oluyor bence nirmal cunku baska belirti yok yumurtlamaya dair
harikaaa canımm senide alalım gebeler listesinecanım geçen hafta salı günü beta 149 çıktı
2 gün sonra 405 çıktı.
Allah nasip ederse yarın kese görmeye gidicez
İnşAllah vardır3. fotoda silik bir çizgi gördüm bende.
Teşekkür ederim3 fotoğraf var birinde hafif silik gördüm, bence biraz daha bekleyin, yada kan testi verin
Umarım vardır çok sağolunSilik çizgi görüyorum ama testin kendi çizgisi de olabilir. Bence biraz bekleyin
Canım beni de hamiş listene ekler misin ben bu listeyi kaçırmışım
Kızlar birde
- gebelik testinde çift çizgi görmüş
-1 yada 2 kere kan vermiş ve pozitif çıkmış arkadaşlarım
sizde beni yada Didoşu etiketleyerek 3. 4. kan sonuçlarınızı söylerseniz eğer gebeler listesine atlatırız sizi, artık 1-2 kere pozitifi görmüş kişileri gebeler listesine almıyorum çünkü Allah korusun sonra kimyasal çıkınca çok üzülüyorum, onun yerine normal listede bu bebişi koyuyorumve netleşince de gebeler listesine alıyorum @trncysl bebeğim sen zaten aktifsin bildiriyorsun lafım sana değil
sen bilirsin canımcım :)harikaaa canımm senide alalım gebeler listesine
Tamm canım benimKullanıyordum aslında Canım ama almadım bu ay sımdı de gectı zaten belkı dıger ay kullanırım
İnsallah vardır canım darısı isteyen herkese
Aynen canım benim de öyle belirti olarak sadece aşırı akinti var başka hiç bisey yokbendede bi anda geliyor akıntı su gibi. ıslaklıgı camasırımda hissediyorum
ama pik göremedim henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?