Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bende o macunu kullanıyorum 3 gündür şu gibi şeffaf yapiskan akıntı oluyor bence nirmal cunku baska belirti yok yumurtlamaya dair
Aynen canım bence o macun yumurtlamaya yardımcı oluyor kullananlar çok yumurtlama olduğundan ikizi felan oluyormuş acaba dogrumu

Merhaba kızlar yarın sabahtan doktora gidicem adetin 3. Günü gel demişti. Hormon testi yapıcaz tekrar e2 hormonu yine yüksek çıkarsa klomene başlicaz klomenden umutluyum artık.. klomenle hamile kalan var mı

Kızlar doktordan geldim şimdi alttan muayene yapıldı ve 7 senelik evliyim diye benden smear testi aldı 1 ay sonra cikicakmis sonuçlar gitmişken oda oldu ii oldu
Ve sağ tarafta yumurtalarıma bakildi doktor yumurtalığın çok güzel sağlıklı dedi yumurtlama günündesin dedi bugünleri iyi degerlendir dedi çocuk için bugün ve yarını değerlendiriyorum yani sonra gün aşırı devam

Merhaba kızlar yarın sabahtan doktora gidicem adetin 3. Günü gel demişti. Hormon testi yapıcaz tekrar e2 hormonu yine yüksek çıkarsa klomene başlicaz klomenden umutluyum artık.. klomenle hamile kalan var mı
Kuzum banada haber ver doktor cikisi

Çatlamıştır kuzum o ağrı olur normal yumurtadan akan sivida ağrı yapiormus nette diyordu

Smear testi ne icin
Iyi canim emin oldun artik yumurtladigindan devam et

Bugün yarın olur kuzum koyu gelmiş sen degerlendir gün aşırı devam et
Kuzum şimdi geldim tam ovu testindeki pik gibi doktorda yumurtlama dönemindesin bugünü degerlendir dedi testlerin güvenilirliği onaylandı doktora da bahsettim testten evet doğru dedi birde folik asit kullaniyormusun dedi evet dedim çocuk istiyorsan doğru yapıyorsun kullanmaya devam et dedi

Kuzum adet günün ne zaman adetine az bir süre kala predictor yapsana hadi inşaAllah oldu ya
8 günüm var kuzum ama çok azdı ya ihtimal veremedim o yüzden hiç belirti galan yok göğüs acısı falan hiç belirtim yok cnkü keşke olsa tabi de bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…