- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.161
bende bir an önce olsa da bitse kafasındayımEkledim bak ovulasyonumu.bugün 13.gün
Yine geç olacak pik
Sonra Şekilden şekile gireceğim
Zaten uzayan akıntımda yok
@trncysl
bu erken gebelik testi mi?İnşAllah vardır
Aynen canım bence o macun yumurtlamaya yardımcı oluyor kullananlar çok yumurtlama olduğundan ikizi felan oluyormuş acaba dogrumuCanim bende o macunu kullanıyorum 3 gündür şu gibi şeffaf yapiskan akıntı oluyor bence nirmal cunku baska belirti yok yumurtlamaya dair
Bilmem canım inş dogrudurAynen canım bence o macun yumurtlamaya yardımcı oluyor kullananlar çok yumurtlama olduğundan ikizi felan oluyormuş acaba dogrumu
Kuzum banada haber ver doktor cikisiMerhaba kızlar yarın sabahtan doktora gidicem adetin 3. Günü gel demişti. Hormon testi yapıcaz tekrar e2 hormonu yine yüksek çıkarsa klomene başlicazklomenden umutluyum artık.. klomenle hamile kalan var mı
Çatlamıştır kuzum o ağrı olur normal yumurtadan akan sivida ağrı yapiormus nette diyorduBenim cuma akşam pik olmustu o gün epey bi havuc yedım cumartesi çok silik olmasa da pik olan günden bi tık sılık cıktı pazar tam silikti bugun de yine yumurtlama sancısı na benzer bi agrım var akıntı var ıslaklık var.. Noluyor kı acaba yumurta durmuyordu de mi.. Sanki pazar çatlama oldu gibi hıssedıyorum cunu pazar akşam baya sancı vardı
Smear testi ne icinKızlar doktordan geldim şimdi alttan muayene yapıldı ve 7 senelik evliyim diye benden smear testi aldı 1 ay sonra cikicakmis sonuçlar gitmişken oda oldu ii oldu
Ve sağ tarafta yumurtalarıma bakildi doktor yumurtalığın çok güzel sağlıklı dedi yumurtlama günündesin dedi bugünleri iyi degerlendir dedi çocuk için bugün ve yarını değerlendiriyorum yani sonra gün aşırı devam❤
Spermler geri gelince anlamisdim hepsi geri gelmisdi gecen ay ust uste yapinca su gibiydi bildiginKız onu nerden farkettin Allah seniicerde nerden görcen onu
Olur normal kuzum takma senHimm Yok takmiyorum canimda Olur demi yani okadarcikla
Aynen öyle kuzumTamam canım bırakayım artık havuc yerim
Aynen kizlar ustuste yapinca gercekten su gibi oluyo bende farkettimSpermler geri gelince anlamisdim hepsi geri gelmisdi gecen ay ust uste yapinca su gibiydi bildigin
Yarar canım adet döngün mü düzenleyecekti ilaçBakalım doktorun verdiği ilaç ise yarayacak mi
Sag tarafım ağrıyordu kuzu bugunde sol agrıyor cok hafifAynen öyle kuzumafiyet olsun
Bugün yarın olur kuzum koyu gelmiş sen degerlendir gün aşırı devam etBende bugün pik olur diye bekledim ama olmadı kızlar R Rainbow3461 G gizsiz
Bugün dolu günümüzdü mecbur değerlendiririz gayrı
Belki pik yarın bile olmaz diğer gün olur
Sende durum nasıl kuzum G gizsiz
R Rainbow3461 doktordasın biliyorum kuzum
Bakalım doktor ne diyecek
Böylece ovulasyon testinin doğruluğunu da test etmiş oluruz tam pik gününde gitmen süper oldu
Bu da benim testim kızlar
Sizce ne zaman pik olur
Normalde hep 12-13 günler olurdu
Bugün 11.gün
kesinlikle cnaım ebnde öylebende bir an önce olsa da bitse kafasındayım
oluş çatla git arkadaş
Aynen kuzum çok şükürSmear testi ne icin
Iyi canim emin oldun artik yumurtladigindan devam et
8 günüm var kuzum ama çok azdı ya ihtimal veremedim o yüzden hiç belirti galan yok göğüs acısı falan hiç belirtim yok cnkü keşke olsa tabi de bilemedimKuzum adet günün ne zaman adetine az bir süre kala predictor yapsana hadi inşaAllah oldu ya
Oyuzden gün aşırı ii sade yumurtlama gunu ve sonrası üst üste 2 yeterli benceAynen kizlar ustuste yapinca gercekten su gibi oluyo bende farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?