- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.181
Evet o yeşil renk olan test 10 hcg ye kadar bulabilir yazıyordubu erken gebelik testi mi?
Benimde sağ ağrıyor ama arada solada giriyor kuzum ama sağ baskın sende hangisi baskınSag tarafım ağrıyordu kuzu bugunde sol agrıyor cok hafif
Cok iyi yapmissin o zaman kuzumAynen kuzum çok şükür❤
Rahim ağzı kanseri için 2 yıl üzeri evli olanlardan alınıyormuş gerekli bir test dedi erken tehsis için
Kaç mm olmus canim ovu ye az çok güvenelim ya iBugün yarın olur kuzum koyu gelmiş sen degerlendir gün aşırı devam et
Kuzum şimdi geldim tam ovu testindeki pik gibi doktorda yumurtlama dönemindesin bugünü degerlendir dedi testlerin güvenilirliği onaylandıdoktora da bahsettim testten evet doğru dedi birde folik asit kullaniyormusun dedi evet dedim çocuk istiyorsan doğru yapıyorsun kullanmaya devam et dedi
Sag baskındı canım bugunde sola böyle hafıf batma olup gidiyorBenimde sağ ağrıyor ama arada solada giriyor kuzum ama sağ baskın sende hangisi baskın
Evet canimmm onceden hep ustuste oluyodu artik gunasiri denicm bndeOyuzden gün aşırı ii sade yumurtlama gunu ve sonrası üst üste 2 yeterli bence
Testlere güven kuzum ben testte pik gördüğüm gün doktora gittim yumurtan kocaman olmuş çatlar bugün yarın dediKaç mm olmus canim ovu ye az çok güvenelim ya i
her şeyi kontrol edelim diye bana da yapmıştı, 8 aylık evliydimAynen kuzum çok şükür❤
Rahim ağzı kanseri için 2 yıl üzeri evli olanlardan alınıyormuş gerekli bir test dedi erken tehsis için
Sen bilirsin kuzum nasil daha rahat ediceksen. Kimi doktorlar uzanmaniza gerek yok diyo ama kimiside uzanin diyoevet kuzum ilişkiden sonra uzun süre uzanmak istiyorum.taa ki diğer ezanda duş alıcam
Smaer testi bir ay sonra cikmazki benimki 2 gun sonra ciktıydı devlet hastanedinde yaptirdigim bir hafta sonra cikmıştıKızlar doktordan geldim şimdi alttan muayene yapıldı ve 7 senelik evliyim diye benden smear testi aldı 1 ay sonra cikicakmis sonuçlar gitmişken oda oldu ii oldu
Ve sağ tarafta yumurtalarıma bakildi doktor yumurtalığın çok güzel sağlıklı dedi yumurtlama günündesin dedi bugünleri iyi degerlendir dedi çocuk için bugün ve yarını değerlendiriyorum yani sonra gün aşırı devam❤
Ben folik asit kullanmıyorum yaBugün yarın olur kuzum koyu gelmiş sen degerlendir gün aşırı devam et
Kuzum şimdi geldim tam ovu testindeki pik gibi doktorda yumurtlama dönemindesin bugünü degerlendir dedi testlerin güvenilirliği onaylandıdoktora da bahsettim testten evet doğru dedi birde folik asit kullaniyormusun dedi evet dedim çocuk istiyorsan doğru yapıyorsun kullanmaya devam et dedi
Bende kullanmıyorum aynen engel mi oluyor acabaBen folik asit kullanmıyorum ya
bu bi gebe kalmaya engelmıdır
Teşekkür ederim canım cokda güvenemiyordum bende pik olunca gidiyim diyordum gidememistimTestlere güven kuzum ben testte pik gördüğüm gün doktora gittim yumurtan kocaman olmuş çatlar bugün yarın dedi
Hmm zaten doktorlar bir tane bile olsa çocuğun olanı fazla önemsemiyorlar sankimmmSaglikli cocugum oldugu icin kalici birsey yokmus denk gelmis falan kac dok. Gezdim ahh ahh
Yok canım folik asit almanak engel değil ama almak daha iyi sadece bebeğin gelişimi ve annenin vitamin değerleri açısından yoksa herhangi gibi bı engelleme söz konusu değilBende kullanmıyorum aynen engel mi oluyor acaba
Inşallah canimBilmem canım inş dogrudur
Valla ben kullanıyordum bu ay bıraktım 3 ay içtim bi işe yaramadıBende kullanmıyorum aynen engel mi oluyor acaba
Haha aynen katılıyorum canım hemde erkeklerin bir özelliği de karısının hafif hasta olduğunu anlayınca hemen ben senden daha kötüyüm moduna giriyorlarÖzellikle de hasta olunca
Ben folik asit kullanmıyorum ya
bu bi gebe kalmaya engelmıdır
Bende kullanmıyorum aynen engel mi oluyor acaba
Hee anladım kuzum sagolYok canım folik asit almanak engel değil ama almak daha iyi sadece bebeğin gelişimi ve annenin vitamin değerleri açısından yoksa herhangi gibi bı engelleme söz konusu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?