Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben folik asit kullanmıyorum ya
bu bi gebe kalmaya engelmıdır
Bence engel degıl folik asıt kullanmadan gebe kalan cok kısı var kuzu ama sanırım bebeğin gelişimi için iyi birde bir rahatsızlık olusumunu engellıyormus ayrıca vitamın takviyesi tabiii

Haha aynen katılıyorum canım hemde erkeklerin bir özelliği de karısının hafif hasta olduğunu anlayınca hemen ben senden daha kötüyüm moduna giriyorlar
Aynen abla ben ayakta geçiririm hastalığımı ama o mesela hasta olunca çorba yapsam çok sıcak biraz soğuduktan sonra yerim diyor sonra bu çok soğuk nasıl iyileşeceğim ben ısıtta getir sonra ıhlamura aynı şeyi yapıyor mesela üşüyorum üzerimi ört diyor örtüyorum sonra bana yoğurt mayalıyor mübarek ne çok üzerimi örttün artık gına geliyor yeter uleyn moduna giriyorum o da anlıyor zaten çok zorlamıyor şansını

Dün bi lekelenme gördüm çamaşırda ama çok küçük bit şey peçeleye de geldi sonra bir daha olmadı bata 8 gün var daha kuzum bekliyoruz bakalım
Hayırlısi inşallah canım yerleşme kanansi olmuştur inşallah çok da varmış daha benim 4 günüm kaldı ama ağrılarım başladı tabiki adet geliyorum diyor

Oncelik olmayandir olabilir de taş atip kolu yorulmicak,görevini yapcak ne yapmamız gerktigini soylicek,oyle daha daha daha cok istiyor cocugu kardeş kardeş diee basinin eti ni yerken

Kuzum sen olmadınmi daha adet

Aynen bı nazlim oluyorlar ki hiç sorma biz kadınlar da ev işi yaparak geçistiriyoruz işte

Oncelik olmayandir olabilir de taş atip kolu yorulmicak,görevini yapcak ne yapmamız gerktigini soylicek,oyle daha daha daha cok istiyor cocugu kardeş kardeş diee basinin eti ni yerken
Tabiki aynen birde etraf soruyor işte artık ikinci yokmu bebeğin büyüdü daha bişey yokmu fln fln oda insanı yoruyor yani

Hayırlısi inşallah canım yerleşme kanansi olmuştur inşallah çok da varmış daha benim 4 günüm kaldı ama ağrılarım başladı tabiki adet geliyorum diyor
Kuzum valla adet ağırsa hamilelik durumunda da oluyormhs benim şimdiden başladı ara ara ğmitlenme geliyorum diyor herhalde

Aynen kuzum bende gun asırı yapmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…