- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 63
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.201
O zaman 3-4 gün daha bekleyelim bakalım kuzum hadi var inşaAllah8 günüm var kuzum ama çok azdı ya ihtimal veremedim o yüzden hiç belirti galan yok göğüs acısı falan hiç belirtim yok cnkü keşke olsa tabi de bilemedim
Ben doktorda da görünce emin oldum kuzum kocamandı cümkü gerçi yumurtamı ilk defa gördüm de gözüme bi büyük geldiTeşekkür ederim canım cokda güvenemiyordum bende pik olunca gidiyim diyordum gidememistim
İnsallah kuzucumm hayırlısıyla bakalımO zaman 3-4 gün daha bekleyelim bakalım kuzum hadi var inşaAllah
Ben doktorda da görünce emin oldum kuzum kocamandı cümkü gerçi yumurtamı ilk defa gördüm de gözüme bi büyük geldi
Kız yumurtlama günü öncesi de yapılmalı diyorlar döllenme si içinOyuzden gün aşırı ii sade yumurtlama gunu ve sonrası üst üste 2 yeterli bence
Bence engel degıl folik asıt kullanmadan gebe kalan cok kısı var kuzu ama sanırım bebeğin gelişimi için iyi birde bir rahatsızlık olusumunu engellıyormus ayrıca vitamın takviyesi tabiiiBen folik asit kullanmıyorum ya
bu bi gebe kalmaya engelmıdır
Dün bi lekelenme gördüm çamaşırda ama çok küçük bit şey peçeleye de geldi sonra bir daha olmadı bata 8 gün var daha kuzum bekliyoruz bakalımSenin kanaman mi vardı kuzum ne yaptın bat geldimi gectımı senin
Aynen abla ben ayakta geçiririm hastalığımı ama o mesela hasta olunca çorba yapsam çok sıcak biraz soğuduktan sonra yerim diyor sonra bu çok soğuk nasıl iyileşeceğim ben ısıtta getir sonra ıhlamura aynı şeyi yapıyor mesela üşüyorum üzerimi ört diyor örtüyorum sonra bana yoğurt mayalıyor mübarek ne çok üzerimi örttünHaha aynen katılıyorum canım hemde erkeklerin bir özelliği de karısının hafif hasta olduğunu anlayınca hemen ben senden daha kötüyüm moduna giriyorlar
Hayırlısi inşallah canım yerleşme kanansi olmuştur inşallah çok da varmış daha benim 4 günüm kaldı ama ağrılarım başladı tabiki adet geliyorum diyorDün bi lekelenme gördüm çamaşırda ama çok küçük bit şey peçeleye de geldi sonra bir daha olmadı bata 8 gün var daha kuzum bekliyoruz bakalım
Oncelik olmayandir olabilir de taş atip kolu yorulmicak,görevini yapcak ne yapmamız gerktigini soylicek,oyle daha daha daha cok istiyor cocugu kardeş kardeş diee basinin etiHmm zaten doktorlar bir tane bile olsa çocuğun olanı fazla önemsemiyorlar sankimmmYa tabiki öncelik daha önce çocuğu olmayanindir bu konuda hemfikirim ama insan ikinci çocuğu da ilk çocuk gibi istiyor heycanlaniyor işte
Kuzum sen olmadınmi daha adetAynen abla ben ayakta geçiririm hastalığımı ama o mesela hasta olunca çorba yapsam çok sıcak biraz soğuduktan sonra yerim diyor sonra bu çok soğuk nasıl iyileşeceğim ben ısıtta getir sonra ıhlamura aynı şeyi yapıyor mesela üşüyorum üzerimi ört diyor örtüyorum sonra bana yoğurt mayalıyor mübarek ne çok üzerimi örttünartık gına geliyor yeter uleyn moduna giriyorum o da anlıyor zaten çok zorlamıyor şansını
Yok abla olmadım henüz ama sanki olucamKuzum sen olmadınmi daha adet
Anladim canim hayırlısı olsun inşallahYok abla olmadım henüz ama sanki olucamkramplar ve bel ağrısı başladı çünki
Hem adet döngüsü düzenleyecekmiş hemde döllenme olursa bebegin tutunmasını kolaylastiracakmisYarar canım adet döngün mü düzenleyecekti ilaç
Aynen abla ben ayakta geçiririm hastalığımı ama o mesela hasta olunca çorba yapsam çok sıcak biraz soğuduktan sonra yerim diyor sonra bu çok soğuk nasıl iyileşeceğim ben ısıtta getir sonra ıhlamura aynı şeyi yapıyor mesela üşüyorum üzerimi ört diyor örtüyorum sonra bana yoğurt mayalıyor mübarek ne çok üzerimi örttünartık gına geliyor yeter uleyn moduna giriyorum o da anlıyor zaten çok zorlamıyor şansını
Tabiki aynen birde etraf soruyor işte artık ikinci yokmu bebeğin büyüdü daha bişey yokmu fln fln oda insanı yoruyor yaniOncelik olmayandir olabilir de taş atip kolu yorulmicak,görevini yapcak ne yapmamız gerktigini soylicek,oyle daha daha daha cok istiyor cocugu kardeş kardeş diee basinin etini yerken
Kuzum valla adet ağırsa hamilelik durumunda da oluyormhs benim şimdiden başladı ara ara ğmitlenme geliyorum diyor herhaldeHayırlısi inşallah canım yerleşme kanansi olmuştur inşallah çok da varmış daha benim 4 günüm kaldı ama ağrılarım başladı tabiki adet geliyorum diyor
İnşallah ablaAnladim canim hayırlısı olsun inşallah
Aynen valla ablaAynen bı nazlim oluyorlar ki hiç sorma biz kadınlar da ev işi yaparak geçistiriyoruz işte
Aynen kuzum bende gun asırı yapmıstımKızlar doktordan geldim şimdi alttan muayene yapıldı ve 7 senelik evliyim diye benden smear testi aldı 1 ay sonra cikicakmis sonuçlar gitmişken oda oldu ii oldu
Ve sağ tarafta yumurtalarıma bakildi doktor yumurtalığın çok güzel sağlıklı dedi yumurtlama günündesin dedi bugünleri iyi degerlendir dedi çocuk için bugün ve yarını değerlendiriyorum yani sonra gün aşırı devam❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?