- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.221
Ben folik asit kullanmıyorum ya
bu bi gebe kalmaya engelmıdır
aynen kuzum bende bugün dolu gündü değerlendiririmBugün yarın olur kuzum koyu gelmiş sen degerlendir gün aşırı devam et
Kuzum şimdi geldim tam ovu testindeki pik gibi doktorda yumurtlama dönemindesin bugünü degerlendir dedi testlerin güvenilirliği onaylandıdoktora da bahsettim testten evet doğru dedi birde folik asit kullaniyormusun dedi evet dedim çocuk istiyorsan doğru yapıyorsun kullanmaya devam et dedi
pik günü değerlendirmişmiydin canımAynen kuzum bende gun asırı yapmıstım
Kesssinlikleee ,olmuyor demek istemiyor insanTabiki aynen birde etraf soruyor işte artık ikinci yokmu bebeğin büyüdü daha bişey yokmu fln fln oda insanı yoruyor yani
İki gün önce canım pazartesi günü adet günümdü cmt günü kanda öğrendimkantestinde adete kackala gormsutun cnm
Benimde öyle başladı ama bakalım bat günü neler olacak zmnda geçmiyorKuzum valla adet ağırsa hamilelik durumunda da oluyormhs benim şimdiden başladı ara ara ğmitlenme geliyorum diyor herhalde
Canım pıkten 1gun once ,pık gunu,dıger gun(sılıklestıgı gun) sonra gun asırı o hafta kuzumpik günü değerlendirmişmiydin canım
hep gün aşırımıydı
denk geldimi pik gününe?
5 yasında benimkiTabiki aynen birde etraf soruyor işte artık ikinci yokmu bebeğin büyüdü daha bişey yokmu fln fln oda insanı yoruyor yani
Aynen yaaaBenimde öyle başladı ama bakalım bat günü neler olacak zmnda geçmiyor
Bnm 5 gun vr az once yaptim cikmadi meselaAynen yaaahayırlısı olsun hakkımızda beklemekten başka elden bir şey gelmiyor
sağol kuzummCanım pıkten 1gun once ,pık gunu,dıger gun(sılıklestıgı gun) sonra gun asırı o hafta kuzum
Aynen kuzumCok iyi yapmissin o zaman kuzum
Bende cuma gidicem canim testlerimi gostericem birde alttan muayene olabilirim ama hala geriliyorum ya bu konuda
Ben ilk kez verdim kuzum 1 ay sonra sonuç cikicak bakalımher şeyi kontrol edelim diye bana da yapmıştı, 8 aylık evliydim
Bana 1 ay icinde çıkar dedi mesaj gelicek size zaten dediler kuzum devlette yaptırdım bendeSmaer testi bir ay sonra cikmazki benimki 2 gun sonra ciktıydı devlet hastanedinde yaptirdigim bir hafta sonra cikmıştı
Deil kuzum ama gerekliymiş gebelik isteniyorsa bana direk onu sordu bende elenatal kullanıyorum dedim devam et dediBen folik asit kullanmıyorum ya
bu bi gebe kalmaya engelmıdır
Ben yaptım kuzum zaten gün aşırı bugün ve yarında yaparım sonra yine gün aşırı yeterli olur bence kuzum tutacaksa tutarKız yumurtlama günü öncesi de yapılmalı diyorlar döllenme si için
Insallah kuzum ya Bide sey sorcam cok oldum ama Mesela dun catladi ya bugun biraz uzuldum yumurtalara zarar verirmiOlur normal kuzum takma sen
Aynen kuzum devam olacak inşallah 1 2 güneya kuzum bende bi ara kullanıyodum kan değerlerimde folis aist değerim çok yüksek çıkmıştı içe içe yükseltmişim heralde bıraktım bende
acaba kullananlar ne kullanıyor kızlar biz de alsak başlasak
aynen kuzum bende bugün dolu gündü değerlendiririm
gün aşırı devam ederim daha kaliteli olması açısından
macuna da devam nasılsa pik olmadı
Vermez kuzum niye versin ben hamilelik boyunca doğuma kadar cinsel ilişki yaşadım hemde haftanın 5 6 günüInsallah kuzum ya Bide sey sorcam cok oldum ama Mesela dun catladi ya bugun biraz uzuldum yumurtalara zarar verirmi
Evet canimmm artik gidicez mecburAynen kuzum
Git yaptır kuzum çekinme sağlık için gerekli
Geçtiğinde yapmak en sağlıklısı herhalde kuzum insallah hayırlı haberler alalımBnm 5 gun vr az once yaptim cikmadi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?