- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.241
Kuzum neye uzuldun kotu bisey olmadi insallahInsallah kuzum ya Bide sey sorcam cok oldum ama Mesela dun catladi ya bugun biraz uzuldum yumurtalara zarar verirmi
Cok iyi canım inşallah faydasını görürsünHem adet döngüsü düzenleyecekmiş hemde döllenme olursa bebegin tutunmasını kolaylastiracakmis
Bende gün aşırı yapıyorum valla hayırlısı bakalımBen yaptım kuzum zaten gün aşırı bugün ve yarında yaparım sonra yine gün aşırı yeterli olur bence kuzum tutacaksa tutar
Kuzum iliakiye girmek degil uzulmek yada aglamak yunurtlara zarar veriyormu inu sordjmVermez kuzum niye versin ben hamilelik boyunca doğuma kadar cinsel ilişki yaşadım hemde haftanın 5 6 günübazen 7 cok şükür bisi olmadı
Yok kuzum kotu birsey yok hamd olsunKuzum neye uzuldun kotu bisey olmadi insallah
Ayy insallah insallahhh isteyen herkezeGeçtiğinde yapmak en sağlıklısı herhalde kuzum insallah hayırlı haberler alalım
idrarda baktinmihicİki gün önce canım pazartesi günü adet günümdü cmt günü kanda öğrendim
Tebrik ederim kuzum nasip işte Allah nasip etmiş ne güzel çok şükür darısı basımızaKizlar beni hatirladinizmi bilmiyorum buralarda cok yeniyim ilk denememdi bu ay 2 kere iliskiyle cift cizgi gordum saka gibi suan soktayim esimin bile haberi yok suan
Amin insallah isteyen herkese bir an once nasip etsin hepsi benim gibi soka girsinTebrik ederim kuzum nasip işte Allah nasip etmiş ne güzel çok şükür darısı basımıza
Aminnn ben de bu ay bir soka girsem cok mutlu olcamAmin insallah isteyen herkese bir an once nasip etsin hepsi benim gibi soka girsin
insallah ya butun kalbimle diliyorum suan en kisa zamanda bu soka girmeniAminnn ben de bu ay bir soka girsem cok mutlu olcam
Sitres verir belki kuzum çünkü herşeye zarar sitres yapma üzülme tamammiKuzum iliakiye girmek degil uzulmek yada aglamak yunurtlara zarar veriyormu inu sordjm
Hadi rast gele kuzumBende gün aşırı yapıyorum valla hayırlısı bakalım
Aminn amin insallahinsallah ya butun kalbimle diliyorum suan en kisa zamanda bu soka girmeni
Kuzumm bnmm olucak cidden olucak emin ol ben inaniyorum❤
Prki kuzum insallah zarar gelmemistirSitres verir belki kuzum çünkü herşeye zarar sitres yapma üzülme tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?