Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buna da şükür abla Allah korusun ya kür kist falan yapsaydı elhamdülillah sağlığımız yerinde bu ay değilse bidahaki aya tekrar deneriz
Allahım vakti zamanını biliyordur hiç canını sıkma kuzum en hayırlı zamanda hayırlısını versin rabbim insallah

Canım benim kuzum sen o tatlı canını sıkma Rabbim geciktiriyorsa vardır bir bildiği herşeyin hayırlısını o bilir hem çok gecikmedi işte hemen biter tekrar çalışmalara başlarsınız Canım birde az mı geldi belki yerlesmedir benim oğlumda tam adet olacağım gün kahve bir leke gelmişti bende hasta olcam sanmıştım ama devamı gelmemişti belki seninde öyle olur balımm

Yumurtlama bittimi yoksa basliyormu kuzum
Bilmiom ki kuzum ben ovulasyon yapmiom ki
Ama ben alından ölçüyordum ağızdan olcunce yüksek alınan olcunce düşük cikio sonra nette araştırdım ağız doğru olanmis yani benim 3 gündür 36.6 ateş

Canım bana doktor gynsisotol diye takviye verdi 1 kutusu 130 lira doktor hem folik asit hem de içinde myo inositol var dedi. Myo inositol yumurta kalitesini artırıyormuş. 2 aydır kullanıyorum günde iki kez. Kutusunda 60tane var bir ay gidiyor. Bir ümit kullanıyorum ama bakalım.

Evet kizlar sonunda pik geldi
Cumartesi 20 mm idi demekki ortalama 24 mm de çatladı cok şükür
Bu ay da 14.Gun de yumurtlama oldu
Bat 9 ocak oldu @BUSR4 @D1DEM
Kuzum bu ay batlarimiz aynı ama ben kurtaaj oldgum için gecikebilir batım yaaa herkes burda maşallah ne güzel çalışmalara başladı ben daha Şubat'ta başlıcam içim gidiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…