- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.261
Buna da şükür abla Allah korusun ya kür kist falan yapsaydıKuzumm bnmm olucak cidden olucak emin ol ben inaniyorum❤
Allahım vakti zamanını biliyordur hiç canını sıkma kuzum en hayırlı zamanda hayırlısını versin rabbim insallahBuna da şükür abla Allah korusun ya kür kist falan yapsaydıelhamdülillah sağlığımız yerinde bu ay değilse bidahaki aya tekrar deneriz
Hayırlısı kuzum daha çok gençsin rabbim nasip edecektir inşallah
İnşallah abla nasip değilmiş bu ay inşallah bidahaki aylara denerizAllahım vakti zamanını biliyordur hiç canını sıkma kuzum en hayırlı zamanda hayırlısını versin rabbim insallah
İnşallah ablaHayırlısı kuzum daha çok gençsin rabbim nasip edecektir inşallah
Silik bir çizgi var sanki bir kan testi mi yapılsaKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım
İnşAllah kuzum yaSilik bir çizgi var sanki bir kan testi mi yapılsainşallah vardır her şey gönlünüzce olsun
Olmasam yarin gidip kan vericemKuzum kan versene
Veririm canımKuzum banada haber ver doktor cikisi
Canım benim kuzum sen o tatlı canını sıkma Rabbim geciktiriyorsa vardır bir bildiği herşeyin hayırlısını o bilir
Bana yerlesme gibi geldi canimm
Bilmiom ki kuzum ben ovulasyon yapmiom kiYumurtlama bittimi yoksa basliyormu kuzum
ya kuzum bende bi ara kullanıyodum kan değerlerimde folis aist değerim çok yüksek çıkmıştı içe içe yükseltmişim heralde bıraktım bende
acaba kullananlar ne kullanıyor kızlar biz de alsak başlasak
aynen kuzum bende bugün dolu gündü değerlendiririm
gün aşırı devam ederim daha kaliteli olması açısından
macuna da devam nasılsa pik olmadı
Belirtiler ne yumurtlama cnmAynen kuzum şuan dahada koyulasti geçen aydan daha koyu oldu bu aydoktor sonrası hemen etiketliycem seni ❤
Kuzum bu ay batlarimiz aynı ama ben kurtaaj oldgum için gecikebilir batım
Valla benım rahimde kramplar oluyor kuzum bugun bide bel agrım var nasıl İlk defa bu kadar hissediyorum ya incir mi yaptı kıHadi rast gele kuzum
Ben bugun de yapıp sonra ara vermeyi dusunuomm üst üstte istemiom uaa sanki bi görev gibiAkşam ve yarın degerlendiricem sonra ara vericem kuzum sende bugün ara ver yarın devam et 2 gun ust uste yeterli kuzum
Ah işte görev gibi olduğu için insanın yapasida gelmiyor bu atlatmamiz lazım adamlar bile istemiyor mecbur olduğu içinBen bugun de yapıp sonra ara vermeyi dusunuomm üst üstte istemiom uaa sanki bi görev gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?