Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne yiyoruz kızlar ben soğan suyu içmekten helak oldum daha güzel birşey varsa onu yiyim
Kuzum incir yiyebilirsin fazla abartmadan ama burda zeytinyağına geceden koyup fln yiyolar sanırım ama zeytinyağını hiç sevmediğim için ben olsam sade incir yerdim heralde

Ah işte görev gibi olduğu için insanın yapasida gelmiyor bu atlatmamiz lazım adamlar bile istemiyor mecbur olduğu için
Aynen yaa ben bu ay adet ten sonrasında beri gün aşırı yapiozz ama kocam zaten işte çok yoruluo zor oluyor bugün de yapicaz sonra da ne zaman canımız isterse görev gibi ii olmu o yaa insanın da ozlemesi gerek

Aynen yerleşme ole oluo zaten çok gelmio

Aynen yaa ben bu ay adet ten sonrasında beri gün aşırı yapiozz ama kocam zaten işte çok yoruluo zor oluyor bugün de yapicaz sonra da ne zaman canımız isterse görev gibi ii olmu o yaa insanın da ozlemesi gerek
Kesinlikle canım katılıyorum özlemeye fırsat kalmiyorki gectımı yumurtlama dönemin kuzum

Doğru diyosn ama yumurtlama dönemlerinde mecbur görev gibi oluyor cnm yapcak birşey yok

Ya kizlar çoğu hamile kalanlari okuyorum duyuyorum az ilişki ile hamile kalıyorlar bizdemi az yapsak kafamda deli sorular belkide gün aşırı yaptığımız icinmi olmuyor

Ya kizlar çoğu hamile kalanlari okuyorum duyuyorum az ilişki ile hamile kalıyorlar bizdemi az yapsak ☺kafamda deli sorular belkide gün aşırı yaptığımız icinmi olmuyor
Doktorlar da gün aşırı diyor ama ben sorduğumda öyle demişti benm de kafam karışıyor sorma

Benim iki arkadaşım da gün aşırı ile 2. Ayda tutturdu ikisi de dogurcak ben kaldım ☹
Öyle düşünme Ben de bi ara benden sonra evlenenlerin bile çocukları iki yaşına geldi diye eziyet yapıyordm kendime artk bıraktım öyle düşünmeyi herkesin kaderi farklı farklıdır diyorum

Benimle birlikte evlenenlerin çocukları ergenliğe girdi kizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…