- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.281
Ben hiç görmedim mesajini demek kacirmisimYaaa 14 aralıkta yazmış en son offf kadıncağız hamile hamile nelerle uğraşmış ya
Kuzum incir yiyebilirsin fazla abartmadan ama burda zeytinyağına geceden koyup fln yiyolar sanırım ama zeytinyağını hiç sevmediğim için ben olsam sade incir yerdim heraldeNe yiyoruz kızlar ben soğan suyu içmekten helak oldum daha güzel birşey varsa onu yiyim
Aynen yaa ben bu ay adet ten sonrasında beri gün aşırı yapiozz ama kocam zaten işte çok yoruluo zor oluyor bugün de yapicaz sonra da ne zaman canımız isterse görev gibi ii olmu o yaa insanın da ozlemesi gerekAh işte görev gibi olduğu için insanın yapasida gelmiyor bu atlatmamiz lazım adamlar bile istemiyor mecbur olduğu için
Bu arada biz de gün aşırı değerlendirdik ve 4 gün de olsa soğan kürü yaptımAy kızlar benim de bat 30 aralık comfort erken gebelik testi aldım akşama denesem mi sizce?
Aynen yerleşme ole oluo zaten çok gelmioKızlar dün kahverengi çok az leke görmüştüm ya çamaşırımda peçeleye de geldi dün ama dünden beri bir şey yok normale döndü normal akıntım var bu yerleşme kanaması bu kadar kısa sürer mi dün noldu ben anlamadım
Kesinlikle canım katılıyorum özlemeye fırsat kalmiyorki gectımı yumurtlama dönemin kuzumAynen yaa ben bu ay adet ten sonrasında beri gün aşırı yapiozz ama kocam zaten işte çok yoruluo zor oluyor bugün de yapicaz sonra da ne zaman canımız isterse görev gibi ii olmu o yaa insanın da ozlemesi gerek
Doğru diyosn ama yumurtlama dönemlerinde mecbur görev gibi oluyor cnm yapcak birşey yokAynen yaa ben bu ay adet ten sonrasında beri gün aşırı yapiozz ama kocam zaten işte çok yoruluo zor oluyor bugün de yapicaz sonra da ne zaman canımız isterse görev gibi ii olmu o yaa insanın da ozlemesi gerek
Hiç sevmiyorum valla görev gibi hemen bitsin istiyorumAynen yaa ben bu ay adet ten sonrasında beri gün aşırı yapiozz ama kocam zaten işte çok yoruluo zor oluyor bugün de yapicaz sonra da ne zaman canımız isterse görev gibi ii olmu o yaa insanın da ozlemesi gerek
Erken degilmi canim çıkmazsa üzüldüğünde kalırsın erken çünkü dahaBu arada biz de gün aşırı değerlendirdik ve 4 gün de olsa soğan kürü yaptım
En iyisi bu diye biliyorum ben de, eskiden kullanmıştım baya şmdi Bıraktım baktm birşey olduğu yokKızlar folik asit soranınız olmuş kesinlikle bunu tavsiye ediyorum doktorunuzada sorabilirsiniz ilaç değil bitkiseldir bilginize ❤
Doktorlar da gün aşırı diyor ama ben sorduğumda öyle demişti benm de kafam karışıyor sormaYa kizlar çoğu hamile kalanlari okuyorum duyuyorum az ilişki ile hamile kalıyorlar bizdemi az yapsak ☺kafamda deli sorular belkide gün aşırı yaptığımız icinmi olmuyor
Benim iki arkadaşım da gün aşırı ile 2. Ayda tutturdu ikisi de dogurcak ben kaldımYa kizlar çoğu hamile kalanlari okuyorum duyuyorum az ilişki ile hamile kalıyorlar bizdemi az yapsak ☺kafamda deli sorular belkide gün aşırı yaptığımız icinmi olmuyor
Ben bu ay 4 kez oldu bakalım olacakmiYa kizlar çoğu hamile kalanlari okuyorum duyuyorum az ilişki ile hamile kalıyorlar bizdemi az yapsak ☺kafamda deli sorular belkide gün aşırı yaptığımız icinmi olmuyor
Öyle düşünmeBenim iki arkadaşım da gün aşırı ile 2. Ayda tutturdu ikisi de dogurcak ben kaldım ☹
Erken mi diosun ama 5 gün var bu testlerde adetten 6 gün önceye kadar gösterir diyor ya ondan ümitliyim iyi ki çalışıyorum ha yoksa sabah akşam test yapardımErken degilmi canim çıkmazsa üzüldüğünde kalırsın erken çünkü daha
Ben 3 kere oldum,ikisinde 28. Gun tam oldum birinde 35.gun oldum duzene girer canini sikma@Seker2181 S Sudecar @diloyloy1 kızlar kürtajdan ne kadar sonra tekrar adet görmeye başladınız aynı düzende devam etti mi yine
İnşaallaaaahBen bu ay 4 kez oldu bakalım olacakmi
Benimle birlikte evlenenlerin çocukları ergenliğe girdi kizzzzzÖyle düşünme ☺ Ben de bi ara benden sonra evlenenlerin bile çocukları iki yaşına geldi diye eziyet yapıyordm kendime artk bıraktım öyle düşünmeyi herkesin kaderi farklı farklıdır diyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?