- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.301
Bilmiom ki canim ovulasyon hoc yapmadım ama bence yumurtlama oldu çünkü akıntı var 3 4 gündür yoğun bi şekilde . Sut beyazi seklinde idrar sa tortular gordum .Kesinlikle canım katılıyorum özlemeye fırsat kalmiyorki gectımı yumurtlama dönemin kuzum
Abla belim ve kasıklarımda birden ağrı başladı bi yarım saatte pembe Pembe lekeler geldi şu an bişi yok ama sabaha kadar söker belki cuma günü de Dr gitçem akla kara seçilir o zamanCanım benim kuzum sen o tatlı canını sıkma Rabbim geciktiriyorsa vardır bir bildiği herşeyin hayırlısını o bilirhem çok gecikmedi işte hemen biter tekrar çalışmalara başlarsınız Canım birde az mı geldi belki yerlesmedir benim oğlumda tam adet olacağım gün kahve bir leke gelmişti bende hasta olcam sanmıştım ama devamı gelmemişti belki seninde öyle olur balımm
Hahaha yok artk yaa sen deBenimle birlikte evlenenlerin çocukları ergenliğe girdi kizzzzz
Ben bu ay İnciri ayırıp içine ceviz koyup yedim 2 haftadır yiyorum yumurtlama zamanım yok bi iki gündür kestim acayip batmalarım var ya rahimde niye böyle oldu acaba cok mu kacırdım normal mı acabaKuzum incir yiyebilirsin fazla abartmadan ama burda zeytinyağına geceden koyup fln yiyolar sanırım ama zeytinyağını hiç sevmediğim için ben olsam sade incir yerdim heralde
Bu ay ilk böle yaptik bakalım ne olcakDoğru diyosn ama yumurtlama dönemlerinde mecbur görev gibi oluyor cnm yapcak birşey yok ☺
Valla oyle 12 yaşında olması lazımdı ergenlik dönemleriHahaha yok artk yaa sen de
Yap istersen canım aklındaki soru işaretleri giderAy kızlar benim de bat 30 aralık comfort erken gebelik testi aldım akşama denesem mi sizce?
Ben 5 senedir evliyim aynı sıralarda evlendik ondan eşim de biraz buruk kaldı ben aslında cok cocuk istemiyordum ama o istiyor diye üzülüyorum ve kaç aydır korunmuyoruz aşılama da yaptık tutmadı bu kadar olmayınca ben de korkuyorum açıkçasıÖyle düşünme ☺ Ben de bi ara benden sonra evlenenlerin bile çocukları iki yaşına geldi diye eziyet yapıyordm kendime artk bıraktım öyle düşünmeyi herkesin kaderi farklı farklıdır diyorum ☺
Canım zaten yumurta kivanimda akıntı oldukdan bir gün sonra yumurtlama oluyor bugünde yapabilirsen yap artık ara verBilmiom ki canim ovulasyon hoc yapmadım ama bence yumurtlama oldu çünkü akıntı var 3 4 gündür yoğun bi şekilde . Sut beyazi seklinde idrar sa tortular gordum .
Ateş ölçüyorum .
Kasik ağrım vardı bugün azaldı .
Bu sekilde biliom canım bence geçti gibi o yüzden bügün de yapıp ara vercwm
Ay kızlar benim de bat 30 aralık comfort erken gebelik testi aldım akşama denesem mi sizce?
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımızaKızlar kesemızı gorduk cok sukur haftaya salı kalp atısı ıcın gıdıcez
Hmm anladım cNm benim normalde çok düzenlidir yani aynı gününde gelir şaşmaz ondan sordumBen 3 kere oldum,ikisinde 28. Gun tam oldum birinde 35.gun oldum duzene girer canini sikma
Bugün artij o akıntı yok sarı akıntı oldu bi kere sabah biraz kasik ağrım vardı o bugün de yapcam tmm kaçırma durumu olaMaz gibime gelio inşallah tutar yaaCanım zaten yumurta kivanimda akıntı oldukdan bir gün sonra yumurtlama oluyor bugünde yapabilirsen yap artık ara ver
Anladm cnm ben de 3 senelik evliym, ilk sene istemedik korunduk hem evliliğe alışalm birlkte zaman geçirelm vs dedik, 2 senedir hiç korunmamamıza rağmen olmuyor sebepsiz hem eşimde hem bende de hiçbir sorun olmamasına rağmen. Benim de eşim benden daha fazla istiyor diyebilirim; ben de aşırı seviyorum istiyorum ama o daha fazlaBen 5 senedir evliyim aynı sıralarda evlendik ondan eşim de biraz buruk kaldı ben aslında cok cocuk istemiyordum ama o istiyor diye üzülüyorum ve kaç aydır korunmuyoruz aşılama da yaptık tutmadı bu kadar olmayınca ben de korkuyorum açıkçası
Aynen canım zaten yumurtlama dönemin geçince akıntı kesiliyor inşallah hayırlısıyla olmuştur yada olurBugün artij o akıntı yok sarı akıntı oldu bi kere sabah biraz kasik ağrım vardı o bugün de yapcam tmm kaçırma durumu olaMaz gibime gelio inşallah tutar yaa
İnşallah canimAnladm cnm ben de 3 senelik evliym, ilk sene istemedik korunduk hem evliliğe alışalm birlkte zaman geçirelm vs dedik, 2 senedir hiç korunmamamıza rağmen olmuyor sebepsiz hem eşimde hem bende de hiçbir sorun olmamasına rağmen. Benim de eşim benden daha fazla istiyor diyebilirim; ben de aşırı seviyorum istiyorum ama o daha fazla☺ İki seneye yaklaştık ve pek sabrımız kalmadı gibi gittiğm doktorum özel tüp bebek merkezinde zaten; bu ay bi danışacağım aşılama için bakalım ne diyecek. Yumurtalık rezervim çok iyi durumda demişti aşılamadan Ümitliydi o yuzden bi ara konuşmuştuk bu ihtimali de bilmiyorum bakalım☺
Aynen kzuum bekle daha henüz tam kesin değil olmamıssn tam inşallah hamilesindir cuma günü dr gösterir keseniAbla belim ve kasıklarımda birden ağrı başladı bi yarım saatte pembe Pembe lekeler geldi şu an bişi yok ama sabaha kadar söker belki cuma günü de Dr gitçem akla kara seçilir o zaman
İnsalalh canım benim rabbim büyükAynen canım zaten yumurtlama dönemin geçince akıntı kesiliyor inşallah hayırlısıyla olmuştur yada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?