- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.321
İnşallah pozitife dönerBenimki erken gebelik test degilde bugun yaptim cikmadi 29 benimki de
Hayırlısı olsun canım inşallah kısa zamanda hamile kalırsınAnladm cnm ben de 3 senelik evliym, ilk sene istemedik korunduk hem evliliğe alışalm birlkte zaman geçirelm vs dedik, 2 senedir hiç korunmamamıza rağmen olmuyor sebepsiz hem eşimde hem bende de hiçbir sorun olmamasına rağmen. Benim de eşim benden daha fazla istiyor diyebilirim; ben de aşırı seviyorum istiyorum ama o daha fazla☺ İki seneye yaklaştık ve pek sabrımız kalmadı gibi gittiğm doktorum özel tüp bebek merkezinde zaten; bu ay bi danışacağım aşılama için bakalım ne diyecek. Yumurtalık rezervim çok iyi durumda demişti aşılamadan Ümitliydi o yuzden bi ara konuşmuştuk bu ihtimali de bilmiyorum bakalım☺
Ayy insallah insallah tüm isteyenlere herkeze herkezeİnşallah pozitife döner
İnşallah ablaAynen kzuum bekle daha henüz tam kesin değil olmamıssn tam inşallah hamilesindir cuma günü dr gösterir keseniolmasa da üzülme yaşımız genç daha olur Allah'ın izniyle önümüzde uzun bir yol var inşallah
Kuzum insallah da gerçekten çok azdı yani baya kolay yerleşmiş falan olması gerekAynen yerleşme ole oluo zaten çok gelmio
Tekrar başlamalısın o zamanEn iyisi bu diye biliyorum ben de, eskiden kullanmıştım baya şmdi Bıraktım baktm birşey olduğu yok
Yok benm artk normal yolla olacağına dair umudum bittiğnden içmiyorumTekrar başlamalısın o zaman
Hayırlısı olsun kuzu sende bizle beraber Ocak ayında hayırlı haber alırsın insalah dah vakti değilmiş demek
Bende ayni durmdym cnm dun kahverengi aknti suan beyaz a dondu adetim ilk defa 2 gun gecti simdi kan verdm bekliyrm seni haber edrm inslh ikimzde guzel haberlr alrzAbla belim ve kasıklarımda birden ağrı başladı bi yarım saatte pembe Pembe lekeler geldi şu an bişi yok ama sabaha kadar söker belki cuma günü de Dr gitçem akla kara seçilir o zaman
Ah sorma hem de daha çok üzüyor, insan bi sebep arıyor çünkü. İnşallah cnm burda isteyen hepimizHayırlısı olsun canım inşallah kısa zamanda hamile kalırsınsorun yokken olmaması insanı dahada üzüyor
Aynen abla hayırlısıHayırlısı olsun kuzu sende bizle beraber Ocak ayında hayırlı haber alırsın insalah dah vakti değilmiş demek ❤
İşte o pazar günü olan sancı dan bugun yine varÇatlamıştır kuzum o ağrı olur normal yumurtadan akan sivida ağrı yapiormus nette diyordu
İnşallah hamilesindir canım.Bende ayni durmdym cnm dun kahverengi aknti suan beyaz a dondu adetim ilk defa 2 gun gecti simdi kan verdm bekliyrm seni haber edrm inslh ikimzde guzel haberlr alrz
Kesinlikle kuzum her ay yeni umutlaBuna da şükür abla Allah korusun ya kür kist falan yapsaydıelhamdülillah sağlığımız yerinde bu ay değilse bidahaki aya tekrar deneriz
Ama henüz sökülmedi peçeteyle biraz derin silince peçeteye bulaşıyor pedim temiz yani acaba namaz kılmama engelmi abla?Kesinlikle kuzum her ay yeni umutla
Benim kızım dq da ole ydi peçete ye pembe akıntı geldi başka da Hiç gelmediKuzum insallah da gerçekten çok azdı yani baya kolay yerleşmiş falan olması gerek
Abla o pembe akıntı geldiğinde sancın bel ağrın falan oldu mu?Benim kızım dq da ole ydi peçete ye pembe akıntı geldi başka da Hiç gelmedi
Evet engel canim namaz kilmana gelmis sonuctaAma henüz sökülmedi peçeteyle biraz derin silince peçeteye bulaşıyor pedim temiz yani acaba namaz kılmama engelmi abla?
Çok teşekkür ederim abla akşam namazımı kılmadım ama aklım orada kaldı eğer engel değilse kılayım diye sormuştum ablaEvet engel canim namaz kilmana gelmis sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?