- 8 Aralık 2019
- 204
- 291
- 103
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.341
İnşallah hamilesindir canım.
İnsallah kuzum hayırlısıyla nasip bakalım insallah olurBenim kızım dq da ole ydi peçete ye pembe akıntı geldi başka da Hiç gelmedi
Kilma canimÇok teşekkür ederim abla akşam namazımı kılmadım ama aklım orada kaldı eğer engel değilse kılayım diye sormuştum abla
19Kilma canim
Kuzum kac yasindasnnsen
Canim hayirliisi olsun hakkinda bidahaki aya insCanlar beta 2.5 cikti doktor gebelik yok dedi ama bilemedm
Anladm canim abla deyince soraym dedim
Canim hayirliisi olsun hakkinda bidahaki aya ins
Ya benden daha küçük yada yaşıtım yoktur diye herkese abla diyorumAnladm canim abla deyince soraym dedim
Üzülme kuzum gelmez ya sitres yokkkkkPrki kuzum insallah zarar gelmemistir
Evet kuzum ağız doğru sabit gidiyorsa yüksek yumurtlama olmuştur kuzumBilmiom ki kuzum ben ovulasyon yapmiom ki
Ama ben alından ölçüyordum ağızdan olcunce yüksek alınan olcunce düşük cikio sonra nette araştırdım ağız doğru olanmis yani benim 3 gündür 36.6 ateş
Kasık ağrısı şeffaf uzayan akıntı göğüs hassasiyeti kuzum bendekilerBelirtiler ne yumurtlama cnm
Inşallah kuzum hayırlısı olsunKuzum bu ay batlarimiz aynı ama ben kurtaaj oldgum için gecikebilir batımyaaa herkes burda maşallah ne güzel çalışmalara başladı ben daha Şubat'ta başlıcam içim gidiyor valla
Aminnn canımmm darısı ısteyen herkeseGözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
Olabilir kuzum o çok etkili ben inandım 24 mm ye kadar büyüdüyse gerçekten yarıyor bence 2 günde geri geldi adetim 28 güne düştü döngüValla benım rahimde kramplar oluyor kuzum bugun bide bel agrım var nasıl İlk defa bu kadar hissediyorum ya incir mi yaptı kı
Aynen öyle kuzum iyi olmuyor gün aşırı yeter zaten tutacaksa tutar her türlüBen bugun de yapıp sonra ara vermeyi dusunuomm üst üstte istemiom uaa sanki bi görev gibi
Canım beta alınmadı benden..ultrasonda karından keseyı gorduk haftaya kalp atısını duymak ıcın cagırdı benek haftaya gorulcek ınsallah senınde benle aynıysa dongun gorunmemesı normalMartilikiz07
Canım sonucu yazdiysan da ben görmedim, nedir sende son durum.
Ben gittim sadece kese göründü, beta ve progesteron tekrar bakılacak yarın.
Bebeği göremeyince biraz canım sıkıldı ama inşallah küçük olduğu içindir
Olur kuzum benim gecen ay yumurtlamadan beri ağrıdı ama adet oldum o başka konuİşte o pazar günü olan sancı dan bugun yine var
Yarin oglen olmadan giderim canim kan tahliline canim insallah guzel saglikli bi yukselis gorucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?