- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.361
Ben 5+2 deyim canım.Canım beta alınmadı benden..ultrasonda karından keseyı gorduk haftaya kalp atısını duymak ıcın cagırdı benek haftaya gorulcek ınsallah senınde benle aynıysa dongun gorunmemesı normal
Kız ben derdim ki ya bu insanlar yumurtlamayı nereden anlıyor bende niye belirti olmuyor diye acaba cok dıkkat ettiğimden mi neden kasıgım da batmalarım var bugun çatlayımca mı oluyor kuzu bu belırtıler fikrın var mıOlabilir kuzum o çok etkili ben inandım 24 mm ye kadar büyüdüyse gerçekten yarıyor bence 2 günde geri geldi adetim 28 güne düştü döngü
Bendede var bel kasik ağrısı akıntı göğüs ağrısı
Hadi canım inşallah artışın cok iyidir dua edeyim sana bugunYarin oglen olmadan giderim canim kan tahliline canim insallah guzel saglikli bi yukselis gorucem ❤ Ctesi falanda kese gorulur belki rakam iyiyse
Hadı ınsallah kuzusumYarin oglen olmadan giderim canim kan tahliline canim insallah guzel saglikli bi yukselis gorucem ❤ Ctesi falanda kese gorulur belki rakam iyiyse
Dur kuzum ozelden atıcamBen 5+2 deyim canım.
Sen kaç haftaliksin.
Ve sende de bebek görünmedi dimi,sadece kes mi göründü.
İnşallah hadi bu ay olacak bu işşşşOlur kuzum benim gecen ay yumurtlamadan beri ağrıdı ama adet oldum o başka konuinşallah bu ay gebis oluruz ❤
Yok sadece hafif kasik ağrım vardıAbla o pembe akıntı geldiğinde sancın bel ağrın falan oldu mu?
Acaba benim bitti miKasık ağrısı şeffaf uzayan akıntı göğüs hassasiyeti kuzum bendekiler
Bu gün Son artıkAynen öyle kuzum iyi olmuyor gün aşırı yeter zaten tutacaksa tutar her türlü
Anladım abla çok teşekkür ederimYok sadece hafif kasik ağrım vardı
Bende aynıyım kuzum çocuk düşünmeye başlarımdan beri hissediyorumKız ben derdim ki ya bu insanlar yumurtlamayı nereden anlıyor bende niye belirti olmuyor diye acaba cok dıkkat ettiğimden mi neden kasıgım da batmalarım var bugun çatlayımca mı oluyor kuzu bu belırtıler fikrın var mı
Olabilir kuzum test olmadan bilmek zor ama akıntı azaldıysa bitmiş olabilirAcaba benim bitti mi
Benimde bugün yarın ondan sonra gün aşırı regl tarihine kadarBu gün Son artık
Evet canım üç gün öncesinde idrar testi yapmıştım çok çok silik çıkmıştı hatta buraya yollamıştım göremeyen de vardı sonradan belirginleşmişti ama çok çok hafifidrarda baktinmihic
Azaldı canimOlabilir kuzum test olmadan bilmek zor ama akıntı azaldıysa bitmiş olabilir
Aynen yaaaBenimde bugün yarın ondan sonra gün aşırı regl tarihine kadarust uste sevmiom ya
Canm bnce yukselirAmin cnm hayirlisi hakkimizda darisi bu ay diger arkadaslara inlsh
Bitmiştir muhtemelen ozaman kuzum rahatlayabilirsinAzaldı canim
Üzülme kuzum bende geçen aylarda kanda negatifi görmüştüm umtlanmistim öncesinde rabbim en kısa zamanda bebisini nasip etsin inşallahCnm beta 2.5 ciktı. Negatifmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?