Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cnm ama adetim hic gecmezdi birde bir kere kan testi yapmistm 0.01 cikmisti bunda 2.5 olmasi beni dusundurdu adetimi bekleyecgm artk yapilacak baska bisey yok
Üzülme kuzum bende geçen aylarda kanda negatifi görmüştüm umtlanmistim öncesinde rabbim en kısa zamanda bebisini nasip etsin inşallah

Folik asit hamile kalmayı kolaylaştırır mı?
Folik asit, progesteron seviyesini düzenliyor ve düzensiz yumurtlamanın önüne geçiyor. Bu açıdan doğurganlığı arttırmada da söz sahibi.
Kızlar bi okuyun
G gizsiz kuzum sormuştun ya bak bunu buldum

KuZum ben 2 aydır kullanıyorum ve 2 aydır ömrümde olmadığım kadar düzenli oluyorum demek ki gerçekten folik asidin etkisi yaa bırakmıyım ben, teşekkür ederiz bilgi için

Bende aynıyım kuzum çocuk düşünmeye başlarımdan beri hissediyorum catlarkende yumurtlarkende ağrıyor kuzum bende kasık ağrısı pikden 1 2 gün önce baslio mesela
Anladım canım bende bugun degerlendireyım ya hazır agrı varken

KuZum ben 2 aydır kullanıyorum ve 2 aydır ömrümde olmadığım kadar düzenli oluyorum demek ki gerçekten folik asidin etkisi yaa bırakmıyım ben, teşekkür ederiz bilgi için
Bende 1 ayı geçti ise yarıyor gibi hissediyorum sizlede paylaşmak istedim ricaederim kuzum ❤ bırakma doktor bugün bana devam et bırakma dedi

Ben 5+2 deyim canım.
Sen kaç haftaliksin.
Ve sende de bebek görünmedi dimi,sadece kes mi göründü.
Canım korkma bana geçen haftaya kadar bebek yok ay hamilelik durmuş falan dediler çok şükür gecen hafta 7+4ken bebekte vardı kalp atışıda Stres yapma kese var inşallah gelen hafta bebişide görürsün

Selam kızlar nasılsınız?çok özledim sizleri hiçbir sayfa bura gibi değil 2 gün mide bulantım yoktu çok korktum keydim yoktu,sizinde keyfinizi kaçırmayım diye yazmadım.bugün yine var bulantım çok şükür (bulantıya şükür eder oldum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…