- 8 Aralık 2019
- 204
- 291
- 103
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.381
Üzülme kuzum bende geçen aylarda kanda negatifi görmüştüm umtlanmistim öncesinde rabbim en kısa zamanda bebisini nasip etsin inşallah
Canm bnce yukselir
Duamdasin kuzum ama yukselir gibime geliyorNetten bende baktim 2.5 dan yukselen olmus gec gebelik olarak dua et cnm inlsh yukselir
Duamdasin kuzum ama yukselir gibime geliyor
KuZum ben 2 aydır kullanıyorum ve 2 aydır ömrümde olmadığım kadar düzenli oluyorum demek ki gerçekten folik asidin etkisi yaa bırakmıyım ben, teşekkür ederiz bilgi için
Anladım canım bende bugun degerlendireyım ya hazır agrı varkenBende aynıyım kuzum çocuk düşünmeye başlarımdan beri hissediyorumcatlarkende yumurtlarkende ağrıyor kuzum bende kasık ağrısı pikden 1 2 gün önce baslio mesela
Bende 1 ayı geçti ise yarıyor gibi hissediyorum sizlede paylaşmak istedim ricaederim kuzumKuZum ben 2 aydır kullanıyorum ve 2 aydır ömrümde olmadığım kadar düzenli oluyorum demek ki gerçekten folik asidin etkisi yaa bırakmıyım ben, teşekkür ederiz bilgi için
Aynen kuzum değerlendirAnladım canım bende bugun degerlendireyım ya hazır agrı varken
Bende kürtaj olduğumda doktor tekrar çocuk istiyorsan folik asidi duzenli kullan demiştiBende 1 ayı geçti ise yarıyor gibi hissediyorum sizlede paylaşmak istedim ricaederim kuzum❤ bırakma doktor bugün bana devam et bırakma dedi
İnşallah çok istiyoruz hepimiz , bizim de yüzümüz gülecek inanıyorumKuzumm bnmm olucak cidden olucak emin ol ben inaniyorum❤
KUzum benimm üzülme sakın , hayırlısı böyleymiş inşallah Ocak’ta güzel haber alırız
İnşallah abla da hala sökülmedi sancım da yok pedim de temiz acaba yerleşme falan mıydı?KUzum benimm üzülme sakın , hayırlısı böyleymiş inşallah Ocak’ta güzel haber alırız ☺
Canım korkma bana geçen haftaya kadar bebek yok ay hamilelik durmuş falan dediler çok şükür gecen hafta 7+4ken bebekte vardı kalp atışıdaBen 5+2 deyim canım.
Sen kaç haftaliksin.
Ve sende de bebek görünmedi dimi,sadece kes mi göründü.
Ay inşallah yerleşmedir kuzum , adetin hiç gecikiyor muyduİnşallah abla da hala sökülmedi sancım da yok pedim de temiz acaba yerleşme falan mıydı?
Cyclo prognova kullanıyordum abla ilaç bittikten 5 gün sonra mutlaka olurdum ilk defa gecikti ama çok değil 1 günAy inşallah yerleşmedir kuzum , adetin hiç gecikiyor muydu
Gerçekten faydalı ise yarıyor demekki doktorlar üstüne basa basa onerdigine goreBende kürtaj olduğumda doktor tekrar çocuk istiyorsan folik asidi duzenli kullan demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?