- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.401
Selamcanim hosgeldin iyiyim ozledik❤Selam kızlar nasılsınız?çok özledim sizleri hiçbir sayfa bura gibi değil2 gün mide bulantım yoktu çok korktum keydim yoktu,sizinde keyfinizi kaçırmayım diye yazmadım.bugün yine var bulantım çok şükür (bulantıya şükür eder oldum )
Belli olmuyor cnm hep diyorum ya çok benziyor hamilelikle adet belirtileri diye. İnşallah gelmezKızlar adetime 8 gün var kasıklarımda böyle baskı gibi ağrı gibi bir şey başladı benim kormızılar geliyor herhalde
İnsallah ya ama bu ağrı başladığı an benim tüm ümitler bitiyorBelli olmuyor cnm hep diyorum ya çok benziyor hamilelikle adet belirtileri diye. İnşallah gelmez
A.s canım iyiyiz biz sen nasılsın nie keyfimizi kacirasin bişey olmaz anlat kendi kendini yeme ordaSelam kızlar nasılsınız?çok özledim sizleri hiçbir sayfa bura gibi değil2 gün mide bulantım yoktu çok korktum keydim yoktu,sizinde keyfinizi kaçırmayım diye yazmadım.bugün yine var bulantım çok şükür (bulantıya şükür eder oldum )
Benim hemen sonra olmadi kesildi bir ay karnim sis gezdim malesef olamayincaS Seker2181 @Sudecar @diloyloy1 kızlar kürtajdan ne kadar sonra tekrar adet görmeye başladınız aynı düzende devam etti mi yine
İnşallah benım şansım cok azOlur kuzum benim gecen ay yumurtlamadan beri ağrıdı ama adet oldum o başka konuinşallah bu ay gebis oluruz ❤
Canım.hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benzer kesin birşey diyemem maalesefİnşallah ablabilmiyorum yerleşme kanaması bel ve kasık ağrısıyla başlar mı ki? Yeniden ümitlendim abla şimdi aynen abla olmazsa da hayırlısı öteki ay tekrar deneriz
Anlayabiliyorum bana da aynı şey oluyorİnsallah ya ama bu ağrı başladığı an benim tüm ümitler bitiyor
Hmm anladım canım bakalım hayırlısı ya kaç ay korundun kuzumBenim hemen sonra olmadi kesildi bir ay karnim sis gezdim malesef olamayincabir ay sonra oldum duzeldi sonra
Üzülmüyorum kzum aksine seviniyorum sizin için ve de hamile kalanlar içinInşallah kuzum hayırlısı olsuninşallah busefer herşey çok güzel olacak ❤
Üzülme kuzum
Sancı mancı kalmadı abla adet olsam şimdi yerleri tırmalamam gerekirdiCanım.hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benzer kesin birşey diyemem maalesef
Aynı durumdayız o stresten beklemekten oluyor sıcak bir duş ve iyi bir uykuİnşallah abla da hala sökülmedi sancım da yok pedim de temiz acaba yerleşme falan mıydı?
Uc ay cnm korunmayi biraktm hamile kaldm o ayHmm anladım canım bakalım hayırlısı ya kaç ay korundun kuzum
Allah işine belli olmaz evrene iyi mesaj gönderiyorduk hani gebeyim gebeyim gebeyimİnşallah benım şansım cok aztek ilişli o da pik günü öncesi
Aynen öyleAnlayabiliyorum bana da aynı şey oluyorben de iki gün önce kırmızıları görenlerdenim maalesef... her ay aynı film.
Sökülür mü acabaAynı durumdayız o stresten beklemekten oluyor sıcak bir duş ve iyi bir uyku
Evren benden bıkmıs olabılırAllah işine belli olmaz evrene iyi mesaj gönderiyorduk hani gebeyim gebeyim gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?