Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inlsh cnm bnm ağzindna bal damlıyor 2.5 olmasa inan umutlanmazdm ama hafta sonuna kadar olmazsam kendi doktoruma gidip baktircm betaya inlsh hayirli bir haber alirim.
Canım bende bundan önceki gebelikte 1.20çıkmıştı sonra yükselmişti hiç belli olmaz inşallah yükselir

Bende araştırayım kuzum Çünkü benim içtiğim folik asit basit olanlardan
Doktorlar hep böyle kapsamlı veriyor demekki

Herkese iyi akşamlar :)
Nasılsınız canlar.
Güzel haberler alanlar olmuştur inşallah.
Hem oğlum hem ben çok ağır hastalık geçiriyoruz.
3 gündür daha bugün biraz kendime geldim.
Ve adet oluyorum.
Buna seviniyorum resmen çünkü belirsizlik bitti bu durumda çok şükür.

Bu ay kürlere yoğunlaşıcam.
Neler yaptığımı buraya inşallah gün gün yazarım.
Yapmak isteyen olursa yapar diye

Inlsh bikac gun daha olmazsam yeniden baktirayim ozamn bana umut oldunuz bizde doktor direk negatif deyince kirginligim var die az kalsin agri kesicili serum takiyordu son anda yok iatemiyorum serum ben bekleyecm deyip kaltim sedyeden risk almak istemedim
artar inşallah o.1den artanlarvar sneinkide gecdollenmedir

doktoar biz gibi bakmiyir direkt sonuca bakıyor yokdiyir artaeartmaz unruna degil direkt elindeki belge neyse onagore

Aynn cnm bu form sayesinde 2.5 gorunce icime suphe dustu tamm olamayabilirde ama benm icimde hep bir suphe kalacakti acaba serumdan mi dustu falan die kendi kendimi yiyecktim Sonra
doktoar biz gibi bakmiyir direkt sonuca bakıyor yokdiyir artaeartmaz unruna degil direkt elindeki belge neyse onagore

Iyiym canim
Cok gecmiş olsun sana ve oglusuna dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…