- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 133
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.421
Kan mı verdin canım değerin kaç çıktı ki baya belirgindi ikinci çizgiBir daha devita markaya asla güvenmemaz önce test yaptım negatif çıktı halbuki sabah yaptığım testte 2. Çizgiyi sizler de gormustunuz
Dündemi böyleydi canimBugünde böyle çikti kızlar iyice kafam karıştı , doğru yaptığıma eminim gayet özeniyorum fazla da batırmıyorum ne diyorsunuz
Canım bende bundan önceki gebelikte 1.20çıkmıştı sonra yükselmişti hiç belli olmaz inşallah yükselirCanlar beta 2.5 cikti doktor gebelik yok dedi ama bilemedm
Kan mı verdin canım değerin kaç çıktı ki baya belirgindi ikinci çizgi
Canım bende bundan önceki gebelikte 1.20çıkmıştı sonra yükselmişti hiç belli olmaz inşallah yükselir
bende yükselir gayte yükselmeye uygun adete kaç kala yaptinInlsh cnm bnm ağzindna bal damlıyor 2.5 olmasa inan umutlanmazdm ama hafta sonuna kadar olmazsam kendi doktoruma gidip baktircm betaya inlsh hayirli bir haber alirim.
Bende araştırayım kuzum Çünkü benim içtiğim folik asit basit olanlardanCanım bana doktor gynsisotol diye takviye verdi 1 kutusu 130 lira doktor hem folik asit hem de içinde myo inositol var dedi. Myo inositol yumurta kalitesini artırıyormuş. 2 aydır kullanıyorum günde iki kez. Kutusunda 60tane var bir ay gidiyor. Bir ümit kullanıyorum ama bakalım.
bende yükselir gayte yükselmeye uygun adete kaç kala yaptin
Bekle eğer adet olmazsan kan ver idrae testine güven olmuyorBana hep tek cizgi gostermsitii tuhaf geldi simdi.aman hayatimboyunca cift çizgi olacakmi merak ediyorum bugun ikikez idrar testi yaptım ikiside tekcizgi
artar inşallah o.1den artanlarvar sneinkide gecdollenmedirNormalde gun adet olmam lazimdi 1 gun gecikmeyle yaptim cnm
encok canjmi sikan kan onuda verdik tirt ciktiBekle eğer adet olmazsan kan ver idrae testine güven olmuyor
İki gün sonra yinw ver canım onda belli olur gebelik varsa yükselirInlsh cnm bnm ağzindna bal damlıyor 2.5 olmasa inan umutlanmazdm ama hafta sonuna kadar olmazsam kendi doktoruma gidip baktircm betaya inlsh hayirli bir haber alirim.
artar inşallah o.1den artanlarvar sneinkide gecdollenmedir
doktoar biz gibi bakmiyir direkt sonuca bakıyor yokdiyir artaeartmaz unruna degil direkt elindeki belge neyse onagoreInlsh bikac gun daha olmazsam yeniden baktirayim ozamn bana umut oldunuz bizde doktor direk negatif deyince kirginligim var die az kalsin agri kesicili serum takiyordu son anda yok iatemiyorum serum ben bekleyecm deyip kaltim sedyeden risk almak istemedim
İki gün sonra yinw ver canım onda belli olur gebelik varsa yükselir
Amin kuzumİnşallah benım şansım cok aztek ilişli o da pik günü öncesi
doktoar biz gibi bakmiyir direkt sonuca bakıyor yokdiyir artaeartmaz unruna degil direkt elindeki belge neyse onagore
Sagol kuzum❤Üzülmüyorum kzum aksine seviniyorum sizin için ve de hamile kalanlar için
Iyiym canimHerkese iyi akşamlar :)
Nasılsınız canlar.
Güzel haberler alanlar olmuştur inşallah.
Hem oğlum hem ben çok ağır hastalık geçiriyoruz.
3 gündür daha bugün biraz kendime geldim.
Ve adet oluyorum.
Buna seviniyorum resmen çünkü belirsizlik bitti bu durumda çok şükür.
Bu ay kürlere yoğunlaşıcam.
Neler yaptığımı buraya inşallah gün gün yazarım.
Yapmak isteyen olursa yapar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?