Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynn cnm bu form sayesinde 2.5 gorunce icime suphe dustu tamm olamayabilirde ama benm icimde hep bir suphe kalacakti acaba serumdan mi dustu falan die kendi kendimi yiyecktim Sonra
Adete 1hafta kala ben mecbur kantesti vedum doktor ilacyazacakti hamilelik varmi dedi yok dedim ama oistedi neyse 0.1 cikti ama bunaragmen ben umudu tamkaybedemedim suan baktim idrartestine yok yine ama riske atmadim enazindan

encok canjmi sikan kan onuda verdik tirt cikti
İsin garibi ben oidrar testinde dandikde olsa ikinci cizgiyi göremedim hiçç
Anladım canım ben o mesajı başkasına yazmıştım sen geri cevap verince karışıklık oldu zeycey bugün test yapmıştı oda geri negatif çıktı yazmış ona sormuştum sende mi idrar testi yaptın kan vermedin ama demi

Aynen cnm adet olana kadar beklemek en dogrusu bide benm adetim hic sarkmaz doktorda zaten acil doktoruydu gec dollenmeye bile o ne olsa 5 ten yukari olur deyip kestirp atti
Adete 1hafta kala ben mecbur kantesti vedum doktor ilacyazacakti hamilelik varmi dedi yok dedim ama oistedi neyse 0.1 cikti ama bunaragmen ben umudu tamkaybedemedim suan baktim idrartestine yok yine ama riske atmadim enazindan

Ahh cnm ne guzel moral verdin Allah razi olsun inlsh umidim o yandan daha 2 gun gecti neden 2.5 cikti anlamadm normalde 0.01 gibi cikiyordu ben yinede dikkatli olaym olmazsa zaten yapilacak bisey yok Takdir Allah tan
Kuzum gec dollenme oluyor ve sanirim senin gec dollenme

Cok tsk ederm cnm bu form sayesinde bilgileniyoruz vallahi yoksa doktora uysam direk agri kesici falan aliridm ama simdi okudum hikayeleri okadar bu degerlerden yukselen varki
Yok canum bu dönemlerde adet olana kadar hiç ilaç yutma hep bekle nolur nolmaz doktorlar hep olumsuz konuşuyor bamadadoktor bu değer negatif demişti yükselmişti sonra Allah bilir benim bildiğim birin üstü hep yükseliyor gebelik oluyor inşallah vardır canım perşembe günğ yine kan ver kesinleşir o zaman aklındaki spru işaretleri gider en azından benide etiketle verdiğin zaman kanı öerak ettim inşallah hayırşı haberlerle gelirsin

Inlsh cnm cok mutlu oldum bu yorumlara simdi yapilmasi gereken tek sey sabirla beklemek burdan guzel haberimizi tum isteyenler olarak yazarız okudukca hikayeleri inan kendim icin nekadar istiyorsam burdaki herkes icinde oyle icten dua ediyrm
Kuzum gec dollenme oluyor ve sanirim senin gec dollenme

Aynen cnm adet olana kadar beklemek en dogrusu bide benm adetim hic sarkmaz doktorda zaten acil doktoruydu gec dollenmeye bile o ne olsa 5 ten yukari olur deyip kestirp atti
Canim moralini bozmak istemem ama benimde 2 ay önce adetim geç misdi kan değerlerim 2.8 di bende senin gibi inanmıyordum doktorlar yok dedik ce ben hayır hamilelik var değer yükselir diyiyordum ama malesef 10 gün sonra adet oldum ama inş sen öyle olmazsın değerlerin kat kat artar ins

Inlsh cnm cok mutlu oldum bu yorumlara simdi yapilmasi gereken tek sey sabirla beklemek burdan guzel haberimizi tum isteyenler olarak yazarız okudukca hikayeleri inan kendim icin nekadar istiyorsam burdaki herkes icinde oyle icten dua ediyrm
Allah c.c. cumlenizden razi olsun vallahi aile gibi olduk girmeyince sanki annemi aramamisim gibi o eksikligi yasiyorum Icini ferah tut adet gelemzse eger yuksek ihtimalle vardir ki bn var oldugunu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…