Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Etiketlemez olurmuyum cnm yeterki hayirla su degerim yukselsin oyle yapacagim birde bu sefer acil doktoruna deil isyerinden izin alip doktoruma gitmeyi dusunuyrm ama tabi inslh ozmana kadar hastalanmazsam

Aynen oyle cunku dert kardesligi yapiliyor burda hani derler ya esekten duseni yine esekten dusen anlar diye bende basta umutsuzdum ama zaman gectikce umutlaniyorm sanki umutlanmaktan nekadar korksamda
Allah c.c. cumlenizden razi olsun vallahi aile gibi olduk girmeyince sanki annemi aramamisim gibi o eksikligi yasiyorum Icini ferah tut adet gelemzse eger yuksek ihtimalle vardir ki bn var oldugunu hissediyorum

Yok cnm moralimi niye bozasin haklisin tabiki boyle bir ihtimalde var ben kendimi buna hazirladm sadece adet olana kadar dikkatli olmakta ve kontrolde fayda var

yaşın kaç, kasım ayı aşılama yaptırdım; kasım ayı aşılama yaptıranlar grubunda 30 kişi falandık 2 -3 kişinin tuttu, aşılamada dokto yuzde 20 dıyor zaten; şimdiki aklım olsa dırek tup ıcın bırıktırdıgım paraya koyardım aşılama tavsıye etmıyorum cunku bızde de sebepsızdı.

Aynen oyle cunku dert kardesligi yapiliyor burda hani derler ya esekten duseni yine esekten dusen anlar diye bende basta umutsuzdum ama zaman gectikce umutlaniyorm sanki umutlanmaktan nekadar korksamda
Biliyormusun canim emin ol hepimizde bi tukenmislik oluyor ama umut daima olmali umut olmayinca kolu kanadi kirik kus gibiyiz nereye ucagimizi bilmeden saga sola savruluyoruz iyiki umjdumuz var Rabbim umjtlarimiz solmadan bize hediyelerimizi gondersin insallah

Canım korkma bana geçen haftaya kadar bebek yok ay hamilelik durmuş falan dediler çok şükür gecen hafta 7+4ken bebekte vardı kalp atışıda Stres yapma kese var inşallah gelen hafta bebişide görürsün
Canimm sağol cevabın için
Nasıl hamilelik durmuş derler, ya kürtaj olsan Allah korusun
İnşallah hepimizin hayırlısıyla devam etsin
Sen nasılsın, var mı ufaktan bulantı vs.
İnşallah yoktur.

30 yaşındayım, hadi yaa aşılamada tutması az bi ihtimal mi diyorsun yani tüplerin her ikisi açık olsa yumurtalık rezervi çok iyi durumda olsa bile mi? Tüpü şu nedenden istemiyorum, hem süreç uzun hem de yumurta toplama vs ayılıp Bayılmak istemiyorum artık son olarak benm için rahim filmi son raddeydi maddi olarak sorun değl ama manevi olarak yıpranmak istemiyorum bir de olmazsa daha da üzülmek cabası olur...

Iliskiden sonrami kuzum Bir onemi varmi
Sağ tarafımda ağrı var dedi ya kuzum benim de dağ tarafım agrıyordu ultrasonda baktık yumurtam sağdaydı ordan çatladı herhalde ben bu sefer hep önce ayaklarımı dikip sonra sağıma yatmıştım

Ne guzel soyledin cnm AMIN inslh

Amin kuzum ❤ ama az deil sperm 3 gun en az yasıyor doktorlara gorede onemli olan yumurtlama gun yani pik gunu onada herturlu yetisir tutacaksa
İşte pikten sonraki gün çatlıyor diye endişeliyim yani ilişkiden 41 saat sonra silikleştiğini gördüm.. İnşallah olur canım ya pik günü olsa yine bu kadar üzülmezdim

istiyosan dene devlete gıdeceksen, ben ozele gıttım hem maddı hem manevi üzüldüm 32 benım yasım da ve yumurtalarımda iyi durumda; aşılama denemek normal denemekle aynı pek bı etkısı yok bız kendımızı cok baglamıstık mutlaka olur dıye olmadı, dr cok normal dıyor yuzde 15 20 ıhtımal dıyor aşılama tutmasına youtube dan vıdeolara falan da bak yıne karar senın canım.

Canım ücret ne kadar oluyor asılama veya tüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…