- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.461
Hoc kuzumm dinlenme gunum bugun senden ne haberNapiyosunuz kızlar ne var ne yok
Yok canum bu dönemlerde adet olana kadar hiç ilaç yutma hep bekle nolur nolmaz doktorlar hep olumsuz konuşuyor bamadadoktor bu değer negatif demişti yükselmişti sonra Allah bilir benim bildiğim birin üstü hep yükseliyor gebelik oluyor inşallah vardır canım perşembe günğ yine kan ver kesinleşir o zaman aklındaki spru işaretleri gider en azından benide etiketle verdiğin zaman kanı öerak ettim inşallah hayırşı haberlerle gelirsin
Iliskiden sonrami kuzum Bir onemi varmiAhahaha sağa doğru yat
Allah c.c. cumlenizden razi olsun vallahi aile gibi olduk girmeyince sanki annemi aramamisim gibi o eksikligi yasiyorum Icini ferah tut adet gelemzse eger yuksek ihtimalle vardir ki bn var oldugunu hissediyorum
İyi ne olsun bende çarşı pazar gezdim geldimHoc kuzumm dinlenme gunum bugun senden ne haber
Canim moralini bozmak istemem ama benimde 2 ay önce adetim geç misdi kan değerlerim 2.8 di bende senin gibi inanmıyordum doktorlar yok dedik ce ben hayır hamilelik var değer yükselir diyiyordum ama malesef 10 gün sonra adet oldumama inş sen öyle olmazsın değerlerin kat kat artar ins
yaşın kaç, kasım ayı aşılama yaptırdım; kasım ayı aşılama yaptıranlar grubunda 30 kişi falandık 2 -3 kişinin tuttu, aşılamada dokto yuzde 20 dıyor zaten; şimdiki aklım olsa dırek tup ıcın bırıktırdıgım paraya koyardım aşılama tavsıye etmıyorum cunku bızde de sebepsızdı.Anladm cnm ben de 3 senelik evliym, ilk sene istemedik korunduk hem evliliğe alışalm birlkte zaman geçirelm vs dedik, 2 senedir hiç korunmamamıza rağmen olmuyor sebepsiz hem eşimde hem bende de hiçbir sorun olmamasına rağmen. Benim de eşim benden daha fazla istiyor diyebilirim; ben de aşırı seviyorum istiyorum ama o daha fazla☺ İki seneye yaklaştık ve pek sabrımız kalmadı gibi gittiğm doktorum özel tüp bebek merkezinde zaten; bu ay bi danışacağım aşılama için bakalım ne diyecek. Yumurtalık rezervim çok iyi durumda demişti aşılamadan Ümitliydi o yuzden bi ara konuşmuştuk bu ihtimali de bilmiyorum bakalım☺
Biliyormusun canim emin ol hepimizde bi tukenmislik oluyor ama umut daima olmali umut olmayinca kolu kanadi kirik kus gibiyiz nereye ucagimizi bilmeden saga sola savruluyoruz iyiki umjdumuz var Rabbim umjtlarimiz solmadan bize hediyelerimizi gondersin insallahAynen oyle cunku dert kardesligi yapiliyor burda hani derler ya esekten duseni yine esekten dusen anlar diyebende basta umutsuzdum ama zaman gectikce umutlaniyorm sanki umutlanmaktan nekadar korksamda
o my god deseydin
Canimm sağol cevabın içinCanım korkma bana geçen haftaya kadar bebek yok ay hamilelik durmuş falan dediler çok şükür gecen hafta 7+4ken bebekte vardı kalp atışıdaStres yapma kese var inşallah gelen hafta bebişide görürsün
Oh iyi yaptin kuzum valla stres atiyor insan en azindanİyi ne olsun bende çarşı pazar gezdim geldim
30 yaşındayım, hadi yaa aşılamada tutması az bi ihtimal mi diyorsunyaşın kaç, kasım ayı aşılama yaptırdım; kasım ayı aşılama yaptıranlar grubunda 30 kişi falandık 2 -3 kişinin tuttu, aşılamada dokto yuzde 20 dıyor zaten; şimdiki aklım olsa dırek tup ıcın bırıktırdıgım paraya koyardım aşılama tavsıye etmıyorum cunku bızde de sebepsızdı.
Sağ tarafımda ağrı var dedi ya kuzum benim de dağ tarafım agrıyordu ultrasonda baktık yumurtam sağdaydı ordan çatladı herhalde ben bu sefer hep önce ayaklarımı dikip sonra sağıma yatmıştımIliskiden sonrami kuzum Bir onemi varmi
Biliyormusun canim emin ol hepimizde bi tukenmislik oluyor ama umut daima olmali umut olmayinca kolu kanadi kirik kus gibiyiz nereye ucagimizi bilmeden saga sola savruluyoruz iyiki umjdumuz var Rabbim umjtlarimiz solmadan bize hediyelerimizi gondersin insallah
İşte pikten sonraki gün çatlıyor diye endişeliyim yani ilişkiden 41 saat sonra silikleştiğini gördüm.. İnşallah olur canım yaAmin kuzum❤ ama az deil sperm 3 gun en az yasıyor doktorlara gorede onemli olan yumurtlama gun yani pik gunu onada herturlu yetisir tutacaksa
Canım sen ayın 27sinde bidaha kan ver pozıtıf cıksın da görkanda verdim idrarda hepsi negatiff
3 gündür böyle canımDündemi böyleydi canim
istiyosan dene devlete gıdeceksen, ben ozele gıttım hem maddı hem manevi üzüldüm 32 benım yasım da ve yumurtalarımda iyi durumda; aşılama denemek normal denemekle aynı pek bı etkısı yok bız kendımızı cok baglamıstık mutlaka olur dıye olmadı, dr cok normal dıyor yuzde 15 20 ıhtımal dıyor aşılama tutmasına youtube dan vıdeolara falan da bak yıne karar senın canım.30 yaşındayım, hadi yaa aşılamada tutması az bi ihtimal mi diyorsunyani tüplerin her ikisi açık olsa yumurtalık rezervi çok iyi durumda olsa bile mi? Tüpü şu nedenden istemiyorum, hem süreç uzun hem de yumurta toplama vs ayılıp Bayılmak istemiyorum artık son olarak benm için rahim filmi son raddeydi maddi olarak sorun değl ama manevi olarak yıpranmak istemiyorum bir de olmazsa daha da üzülmek cabası olur...
Yoruldum ben sadeceOh iyi yaptin kuzum valla stres atiyor insan en azindan
Canım ücret ne kadar oluyor asılama veya tüpyaşın kaç, kasım ayı aşılama yaptırdım; kasım ayı aşılama yaptıranlar grubunda 30 kişi falandık 2 -3 kişinin tuttu, aşılamada dokto yuzde 20 dıyor zaten; şimdiki aklım olsa dırek tup ıcın bırıktırdıgım paraya koyardım aşılama tavsıye etmıyorum cunku bızde de sebepsızdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?