- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.661
Keske canim insallah rabbime bagli her seyHer iliskide ihtimal vardır bence
10 aralik bitanemayniymis canim batlarimiz En son adet tarihin ne zaman
Tmm canım30 40 dakka yeter canim
Prostat sivisi iste kuzum fazla gelen sivi meninin hepsi sperm icermiyor o fazla akanlar o sivi oluyor aslindaharbi kuzum nedir o
Kesinlikle oyle hani biz testte teyit ettik yaptikta Yinede onun bikecegi isKeske canim insallah rabbime bagli her sey
Oda yakinmis kuzum yumurtlaman ne zamandi kendimce bi hesap cikarmaya calisiyorum10 aralik bitanem
Himm bak bunu ogrendigim iyi oldu kuzummProstat sivisi iste kuzum fazla gelen sivi meninin hepsi sperm icermiyor o fazla akanlar o sivi oluyor aslinda
Yumirtlamam 22 aralikdi kuzum 23 te catladiOda yakinmis kuzum yumurtlaman ne zamandi kendimce bi hesap cikarmaya calisiyorum
iyiyim kuzum cok sukur sen nasılsınKızlar nasılsınız yazamadım buraya bayadır. Eşim cuma günü ameliyat olacak varikoselden. Çift tarafli olduğunu öğrendik en son işte. Perşembe testleri yapılacak cuma da ameliyat. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Duamdasin canim insallahAllahm razı olsun senden canım
Cok sukur kuzumKızlar nasılsınız yazamadım buraya bayadır. Eşim cuma günü ameliyat olacak varikoselden. Çift tarafli olduğunu öğrendik en son işte. Perşembe testleri yapılacak cuma da ameliyat. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Içın rahat olsun o yüzden kuzum akana kafanı takma.cok normal 10 saatte yatsan gene akar fazlasıHimm bak bunu ogrendigim iyi oldu kuzumm
Elhamdulillah canim Cenabi Hak Insallah Eski halinden daha saglam hale getirir esini ❤Kızlar nasılsınız yazamadım buraya bayadır. Eşim cuma günü ameliyat olacak varikoselden. Çift tarafli olduğunu öğrendik en son işte. Perşembe testleri yapılacak cuma da ameliyat. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Valla kuzum şu iki haftadır kafa kalmadı öyle diyeyim :/ bir an önce sağ sağlim bitsin şu ameliyatta rahatlayalım diye bekliyorum. Biraz da stres var haliyle:/Iyiy
iyiyim kuzum cok sukur sen nasılsın❤
Inşallah ameliyat güzel ve sorunsuz gecer kuzum bol bol dua edicem❤
Amin canım benim inşallahCok sukur kuzum
Rabbim acil sifalar versin insallah en kisa zamanda iyilessin
Sitres yapmayın kuzum Allahın izniyle herşey çok güzel olacak ameliyat başarıyla geçecekValla kuzum şu iki haftadır kafa kalmadı öyle diyeyim :/ bir an önce sağ sağlim bitsin şu ameliyatta rahatlayalım diye bekliyorum. Biraz da stres var haliyle:/
Evrt kuzum basta cok fazla taktim somra arastirdim iste biri yazmisti icerisi kuyumudur her geleni yutsunIçın rahat olsun o yüzden kuzum akana kafanı takma.cok normal 10 saatte yatsan gene akar fazlası
Valla kuzum bizimde 23 24 te oldu artk nasip hepimiz icin hayirlisiyla insallah bebislerimize kavusuruzYumirtlamam 22 aralikdi kuzum 23 te catladi
Inşallah canım ya. 3 ile 6 ay diyorlar gebelik için bakalım. Allah kısa zamanda sizlere bebek haberi vermemi nasip eder umarımElhamdulillah canim Cenabi Hak Insallah Eski halinden daha saglam hale getirir esini ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?