Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fitili ne icin kullaniyon

Valla kuzum bizimde 23 24 te oldu artk nasip hepimiz icin hayirlisiyla insallah bebislerimize kavusuruz
Kuzum Allahin izni ile kismetin varsa olucak ki ayni sekil bizimde ama bnce seninde tam zamanin gibime geldi ayy hadi insallah Beraber haberimizi aliriz hepimiz

Sen hic onlarin dediklerine bakma Ameliyat oldugu ay kalan bile bilirim yeterki pozitif olun kuzum
Ay inşallah ya böyle haberler beni çok mutlu ediyor zaten. Şu ameliyat Bi bitsin valla eşime her türlü evde doğal besinler yedirip kısa zamanda toparlanmasını sağlayacağım insallah

Ay inşallah ya böyle haberler beni çok mutlu ediyor zaten. Şu ameliyat Bi bitsin valla eşime her türlü evde doğal besinler yedirip kısa zamanda toparlanmasını sağlayacağım insallah
Tabikide Bu ameliyati sadece bir sebep olarak gor kuzum Hicbirsey imkansiz degil buna emin ol tek tuole gebe kalan var sperm testinde morfoloji 0 olmasina ragmen gebe kalan var Yani Kisi elinden geleni yapicak gerisini tevekkul edip beklicek Insallah en yakin zamanda sdninde haberinj aliriz

Herşey çok güzel olacak kuzum merak etme bebisin sana tutundu büyüyor artık
Iyi kuzum çok şükür iyi gidiyor bugün pik günüydü onu değerlendirdim
inşallah güzel sonuç alırın canım bu ay,çok bekletmeden gelir minnoş

İnsallah kuzum çok çok az ve bir daha gelmeyince pek ihtimal vermedim bir de böyle kasıklarımda acı gibi sanki adet olcam gibi ağrılar başladı adetime de 7 gün kaldı ondan biraz ümitsizlendim
Ümitsizlik yok canım her an olabilir hiiic belli olmaz ,yani o işler

İyi geceler hanımlar :) birkaç gündür yoktum malesef güzel haberler yok hafif akıntı şeklinde lekelenmem olunca soluğu acilde aldım düşük olabilir diye progestan fitil olarak kullanmaya basladım değerim 100 e çıkmıştı. 6 gün durmayan hafif lekelenme bir sabah rengi ile ağrısı ile regl ye dönüştü resmen ve 800 çıkması gereken değer sadece 150 olabilmişti. Düşük yaptığım söylendi. Kürtaj yapalım dedi doktorum istemedim evde kendim düşük yapmak istedim. 1 gün bekledim kanamam kesilince bu aksamı tekrar bu sefer baska hastanede geçirdik. Kimyasal ise değerim düşmeye devam edecek kürtaja gerek kalmıcak, değerim yükselir ya da 150 lerde seyreder ise dış gebelik teşhisi ile yatışım yapılıp iğne ve serum ile düşük yapmam sağlanacak. 2 gün sonra tekrar vereceğim kan ile belli olacak. Benden haberler böyle sizler nasılsınız?

Geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz bütün bunlara bebisin seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…