- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.681
Fitili ne icin kullaniyonKızlar ben fitil kullanıyorum şimdi kullanmak için kalktım ve ysptımmpeceye silindim ama kan ufak bıhtılı gelmıs mıacık tuaf sekılde kan anlamadım göstermiyorum peceteyi acaba sökülemiyorum ondan mı ama sökülemiyince siyah kahve rengımsı gelmez mi bu bildiğin kırmızı
Ben zaten ameliyat sonu yine haber ederim size durumdanSitres yapmayın kuzum Allahın izniyle herşey çok güzel olacak ameliyat başarıyla geçecek❤
Smer testı yapmiştı sonucunda enfeksiyon cıkmış bana fitil ve hap verdi eşimde hap verdiFitili ne icin kullaniyon
Sen hic onlarin dediklerine bakma Ameliyat oldugu ay kalan bile bilirim yeterki pozitif olun kuzumInşallah canım ya. 3 ile 6 ay diyorlar gebelik için bakalım. Allah kısa zamanda sizlere bebek haberi vermemi nasip eder umarım❤
Kuzum Allahin izni ile kismetin varsa olucak ki ayni sekil bizimde ama bnce seninde tam zamanin gibime geldi ayy hadi insallah Beraber haberimizi aliriz hepimizValla kuzum bizimde 23 24 te oldu artk nasip hepimiz icin hayirlisiyla insallah bebislerimize kavusuruz
Ay inşallah ya böyle haberler beni çok mutlu ediyor zaten. Şu ameliyat Bi bitsin valla eşime her türlü evde doğal besinler yedirip kısa zamanda toparlanmasını sağlayacağım insallahSen hic onlarin dediklerine bakma Ameliyat oldugu ay kalan bile bilirim yeterki pozitif olun kuzum❤
Tabikide Bu ameliyati sadece bir sebep olarak gor kuzum Hicbirsey imkansiz degil buna emin ol tek tuole gebe kalan var sperm testinde morfoloji 0 olmasina ragmen gebe kalan var Yani Kisi elinden geleni yapicak gerisini tevekkul edip beklicek Insallah en yakin zamanda sdninde haberinj alirizAy inşallah ya böyle haberler beni çok mutlu ediyor zaten. Şu ameliyat Bi bitsin valla eşime her türlü evde doğal besinler yedirip kısa zamanda toparlanmasını sağlayacağım insallah
Benimde bat 3 ocakayniymis canim batlarimiz En son adet tarihin ne zaman
Insallahh bitanem yaaa hadiii hayirlisiKuzum Allahin izni ile kismetin varsa olucak ki ayni sekil bizimde ama bnce seninde tam zamanin gibime geldi ayy hadi insallah Beraber haberimizi aliriz hepimiz
Senin yumurtlaman ne zamandi canimBenimde bat 3 ocak
Desene sende katildin bekleme kervaninaBenimde bat 3 ocak
Amin bitanem âminnInsallahh bitanem yaaa hadiii hayirlisi
He anladımSmer testı yapmiştı sonucunda enfeksiyon cıkmış bana fitil ve hap verdi eşimde hap verdi
inşallah güzel sonuç alırın canım bu ay,çok bekletmeden gelir minnoşHerşey çok güzel olacak kuzum merak etme bebisin sana tutundu büyüyor artık❤
Iyi kuzum çok şükür iyi gidiyor bugün pik günüydü onu değerlendirdim
Ümitsizlik yok canım her an olabilir hiiic belli olmaz ,yani o işlerİnsallah kuzum çok çok az ve bir daha gelmeyince pek ihtimal vermedim bir de böyle kasıklarımda acı gibi sanki adet olcam gibi ağrılar başladı adetime de 7 gün kaldı ondan biraz ümitsizlendim
İnsallah kuzucummÜmitsizlik yok canım her an olabilir hiiic belli olmaz ,yani o işler
Geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz bütün bunlara bebisin seninle olsunİyi geceler hanımlar :) birkaç gündür yoktum malesef güzel haberler yok hafif akıntı şeklinde lekelenmem olunca soluğu acilde aldım düşük olabilir diye progestan fitil olarak kullanmaya basladım değerim 100 e çıkmıştı. 6 gün durmayan hafif lekelenme bir sabah rengi ile ağrısı ile regl ye dönüştü resmen ve 800 çıkması gereken değer sadece 150 olabilmişti. Düşük yaptığım söylendi. Kürtaj yapalım dedi doktorum istemedim evde kendim düşük yapmak istedim. 1 gün bekledim kanamam kesilince bu aksamı tekrar bu sefer baska hastanede geçirdik. Kimyasal ise değerim düşmeye devam edecek kürtaja gerek kalmıcak, değerim yükselir ya da 150 lerde seyreder ise dış gebelik teşhisi ile yatışım yapılıp iğne ve serum ile düşük yapmam sağlanacak. 2 gün sonra tekrar vereceğim kan ile belli olacak. Benden haberler böyle sizler nasılsınız?
19 çatlatma iğnesi vuruldum 20 veya 21 i canımSenin yumurtlaman ne zamandi canim
Aynen canım güzel haberler alırız hepimiz inşallahDesene sende katildin bekleme kervanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?