Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar herkese dün grip olduğum için acile gittik ilaç yazmadan kan testi istedim belki vardır diye.. Sonuç bu yok dedi Dr adet olmadım günüm yarın ama hiç adet belirtim yok. Gebelik şansı yoktur değil mi ilaçta kullanıyorum çünkü. Sizlere sormak istedim teşekkürler şimdiden Eki Görüntüle 2568669
Kızlar yazdım ama kimse cvp vermedi bir arkadaşımda değerlerin yükselebilir dikkat et dedi sizce tamamen negatif mi yoksa bir umut var mı hayır ilaçta kullanıyorum üzülürüm varsa..

Çok geçmiş olsun canım inşallah kendiliğinden düşer hibirseye gerek kalmaz hakkında hayırlısı olsun kuzum üzülme Rabbim yeniden nasip eder inşallah

Canim degerin 2 cikmiş 5 olursa pozitif oluyor zaten yükselebilir cünkü adet gunüm yarin diyorsun bence tam adetin gelip emin olmadan ilaç kullanma

Canim degerin 2 cikmiş 5 olursa pozitif oluyor zaten yükselebilir cünkü adet gunüm yarin diyorsun bence tam adetin gelip emin olmadan ilaç kullanma
Sizce de yükselme ihtimali var mıdır? Yani evt yarın günüm ama ne adet ne gebeliğe yönelik bir belirtim yok o yüzden ağır grip geçirdiğim için dr da gebelik yok mrk etmeyin dedi diye kullandım ilaçları.. Soğuk algınlığı ilacı ve gargara sadece. Endişelendim şimdi..

Normalde degerin tam negatif sayilmaz pozitifte sayılmaz basinda sıfır olan bi deger olsaydi evet kesin yokmuş derdim ama sadece 2 olunca yükselebilirde bence adeti bekle canim mesela benim beta hcg 0.100 çıktı bikere bikeresindede 0.4 ciktı ama bu degerlerin basinda sifır oldugu için tamamen negatif. Seninkinin başında sıfır yok direk 2 ve bu 5 oldugunda pozitif oluyor zaten eger adetin gelmezse bi kan testi daha yaptır bence yükselme varmi diye ona göre kullan ilaclari bence simdi kullanma. Cünku mesela ben yumurtlamadan sonra hicbi ilaç ve bitki cayi icmem ne olur ne olmaz diye

Başında 0 olmamasına bende takıldım ama ilk defa yaptırdığım için dr sonuçta yok diyorsa yoktur dedim tabii 5 görseydim anlardım bende ama ne bileyim. Tedirgin oldum çok peki yarın ya adetim değer 2 çıktı olma ihtimali var derken geç döllenme gibi bişey mi oluyor? Bilgim yok o yüzden soruyorum. Yarın içmeyeyim bari ilaç hay Allah..

Geç döllenme olabilir tabiki bide zaten adet gecikmesinden önce illaki hamilelik belirtisi olacak diye bisey yok olmayabilir ben iki hamileligimdede hiç bisey hissetmedim sadece aďet gecikmesiyle ögrendim 2 ay sonra hafif migde bulantim oldu gogüslerim hic etkilenmedi uyku hali yorgunluk halsizlik hicbisey olmadi. Yani belirti olması zorunlu degil. Bence bekle adetini gelmezse yarindan sonra yaptur tekrar kan testi eger bebis varsa o zaten mutlaka 5 bile gececektir

Kuzum doktor nededi hcg konusunda
Kuzu bir şey diyeceğim şuan tutunma için progesteron kullanıyorsun sanırım. Eğer adetin sökülmesini bekliyorsan onu kullanırken zor sokuluyor. Bana da önce düşüyor diye doktor önlem olarak verdi lekelenmelerim hafif vardı. Sonra dış gebelik olduğu anlaşınca ilacı bıraktım. Bıraktıktan bir gün sonra söküldü ve kanama başladı. Doktorunla konuşsan bi. Eğer gebelik yoksa progesteron kullanıyorsan kanama gelecekse de zor gelir.

Eğer progesteronu almaya devam ediyorsan bırak. Düşüğün yavaş gerçekleşmesine sebep oluyor. Bende öyle olmuştu. Inşallah dış gebelik değildir canım. Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize

P
Canım o lh in yüksek kalıyor olmasından kaynaklanıyor olabilir. Belkide pik yaptıktan sonra hemen inişe geçmiyordur sende. Belki de yavaş inişe geçiyordur.
Olabilir gecen ay birgun pik oldu sadece bu ay yapmadim desem olur ovulasyonu cunkü sağdan yumurtluyordum benimde sol tüp acık önemsemedim

Ayy benimde aklıma olsun diye uğraştığım günler geldi. Bende ayaklarımı dikip yatardım 15-20 dakka eşim yeter kalk artık ağzından çıkacak spermler der dalga geçerdi. Ama inanki vakti zamanı geldiğinde o kendi yolunu buluyor. Ben 3-4 aydır yumurta takibi yapmadan canımızın istediği günde yaptık. Eşim boşalır boşalmaz kalkıp lavaboya girdim ıkındım temizlendim banyo yaptım. Ona rağmen kendiliğinden oldu hamileyim şuan. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah bu çabalarınızı boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…