- 2 Mart 2016
- 1.729
- 3.123
- 83
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.721
Al benden de o kadar o yüzden almadım ovulasyon valaİlginç yaa
Aynen piki gostermedikten sonra bi anlami yokki boşa masrafAl benden de o kadar o yüzden almadım ovulasyon vala
Günaydın canım bugün 14.gunCanım kaçıncı günündesin yapmaya devam et pik olacaktır
Canım çok geçmiş olsun rabbim yanında olsunİyi geceler hanımlar :) birkaç gündür yoktum malesef güzel haberler yok hafif akıntı şeklinde lekelenmem olunca soluğu acilde aldım düşük olabilir diye progestan fitil olarak kullanmaya basladım değerim 100 e çıkmıştı. 6 gün durmayan hafif lekelenme bir sabah rengi ile ağrısı ile regl ye dönüştü resmen ve 800 çıkması gereken değer sadece 150 olabilmişti. Düşük yaptığım söylendi. Kürtaj yapalım dedi doktorum istemedim evde kendim düşük yapmak istedim. 1 gün bekledim kanamam kesilince bu aksamı tekrar bu sefer baska hastanede geçirdik. Kimyasal ise değerim düşmeye devam edecek kürtaja gerek kalmıcak, değerim yükselir ya da 150 lerde seyreder ise dış gebelik teşhisi ile yatışım yapılıp iğne ve serum ile düşük yapmam sağlanacak. 2 gün sonra tekrar vereceğim kan ile belli olacak. Benden haberler böyle sizler nasılsınız?
hııııııımmm ozaman düzgün bi folik asit almak lazım şöyle vitaminli falan
sorma bende once asilama geldi aklima ama asilama ile tutmayacak giib cokduusk ihtimal genelde este sorun varsa tutuyormus iyi sperm aliyorlar ya.tupede kalmak istemdim çünkü surec sıkıntılı tupte beklemsi vsvsv rabbim yardimetsinTup bebek için konusmus olmalı cunku yumurtalar toplanıp kalıtelı olanlar dollenıyor ya.. Aşılamada çok yumurta olunca yapmıyorlar dıye okudum burda bırınden.. Ama içimden bi his bebeğimin tüp bebekle olacağını soyluyorBosuna kürek çekmişim gibi
Arkadasima sordum sebebsiz kısırlık onun asilamada birsey yokdedi yumurta büyütücü catlarici igne veriyo doktor sonra esinin spermini aliyir sana koyuyor uzn surmez dedi yani yumurtlama da yaptığımız islerÖyle okudum kuzum buradan bırınden dogru da olmayabılır bilmiyorum en dogrusuunu doktorun bilir.. Rahım dinlendirmek olursa 2 3 ay bulabılkr diyorlar aşılama kac gunde oluyor ki acaba
ipekcgim ben esimi ikna edrrsem 15tatil giib duusnuyorumOoo 5 6 kere mio zaman 15 tatilde mı dusunsek ki
ben heray akisina birakcm deyip birakamyorumŞu akışına bırakmayı bir yapabilsem keşke ama bu ay soğan kürü deniycem incir yapicam bide eşime keciboynuzu pekmezi vericem bu ayda ovaluasyonu takip edicem ve tabi bol bol dua ile.bu ayda olmazsa artık zorlamiycam kendimi demekki olmuyor deyip birakicam cekilicem köşeme kısacası Rabbime birakicam düşüncelerim su anlık böyle rabbim hepimize sağlıkla sıhhatli bebisler nasip etsin inşallah
Hehehhee çok doğru demişlerEvrt kuzum basta cok fazla taktim somra arastirdim iste biri yazmisti icerisi kuyumudur her geleni yutsunsonra artik takmadim sagol yinede kuzum bmm
Tamam kuzumBen zaten ameliyat sonu yine haber ederim size durumdan
Amin kuzum insallahhhhinşallah güzel sonuç alırın canım bu ay,çok bekletmeden gelir minnoş
Kuzum ben sabah pik gördüm ya sonra akşam 10 gibi kasigima ağrı girmeye başladı baya yoğun ama sonra ilişki sırası ve bitimi aşırı agrım oldu ama bu ay çok farklı geçen aylarda böyle bisi yaşamadım ben gece 2 yi geçiyordu uyudum ağrıdan zar zor uyudum sağ kasigim patlamış gibi ağrıdı Suandada hafif ağrı var tam geçmemiş sanırım yumurtam çatladı o yüzdenPikten en erken 10 saat sonra oluyor diyor bor çok yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?