Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun rabbim yanında olsun

hııııııımmm ozaman düzgün bi folik asit almak lazım şöyle vitaminli falan
bende fobiol

sorma bende once asilama geldi aklima ama asilama ile tutmayacak giib cokduusk ihtimal genelde este sorun varsa tutuyormus iyi sperm aliyorlar ya.tupede kalmak istemdim çünkü surec sıkıntılı tupte beklemsi vsvsv rabbim yardimetsin

Öyle okudum kuzum buradan bırınden dogru da olmayabılır bilmiyorum en dogrusuunu doktorun bilir.. Rahım dinlendirmek olursa 2 3 ay bulabılkr diyorlar aşılama kac gunde oluyor ki acaba
Arkadasima sordum sebebsiz kısırlık onun asilamada birsey yokdedi yumurta büyütücü catlarici igne veriyo doktor sonra esinin spermini aliyir sana koyuyor uzn surmez dedi yani yumurtlama da yaptığımız isler

ben heray akisina birakcm deyip birakamyorum

Pikten en erken 10 saat sonra oluyor diyor bor çok yerde
Kuzum ben sabah pik gördüm ya sonra akşam 10 gibi kasigima ağrı girmeye başladı baya yoğun ama sonra ilişki sırası ve bitimi aşırı agrım oldu ama bu ay çok farklı geçen aylarda böyle bisi yaşamadım ben gece 2 yi geçiyordu uyudum ağrıdan zar zor uyudum sağ kasigim patlamış gibi ağrıdı Suandada hafif ağrı var tam geçmemiş sanırım yumurtam çatladı o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…