Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum insallah ❤ orası öyle ama yinede deniyoruz işte her yolu kuzum belki olur ise yarar yoksa kismetten öte yol yok rabbim verecekse her halukarda olur zaten hayırlı olsun bebisin sağ salim kucağına al insallah darısı bizlere

hııııııımmm ozaman düzgün bi folik asit almak lazım şöyle vitaminli falan
bende fobiol
Aynen kuzum multi vitamin en iyisi bence ben doktora elenatal 1 kullanıyorum dedim devam et ona guzel dedi sende dene istersen kuzum nette ucuz 40 tl kargosuyla

Teşekkür ederim yardımınız için dikkate alıcam hayırlısı..

Bu ay benimde öyle olmuştu çok ağrımıştı

Bu ay benimde öyle olmuştu çok ağrımıştı
Bilmiom kuzum ya bu ağrı ilkdefa başıma geliyor gecen aylarda bukadar siddetli deildi bide akıntı falan geldi çok yogun ben normalde ilişki sırasında bukadar yoğun ıslak olmazdım

Bilmiom kuzum ya bu ağrı ilkdefa başıma geliyor gecen aylarda bukadar siddetli deildi bide akıntı falan geldi çok yogun ben normalde ilişki sırasında bukadar yoğun ıslak olmazdım
Bilemiyorum biliyosundur ben iğne vuruldum 36. Saati değerlendirirken bana da öyle olmuştu Ama sonrakilerinde olmadı benim sonucum olumlu mu bilmiyorum İnşallah olumlu sonuç alırız Gerçi 12. Günüm negatif ama umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…