- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.741
Amin kuzum insallahAyy benimde aklıma olsun diye uğraştığım günler geldi. Bende ayaklarımı dikip yatardım 15-20 dakka eşim yeter kalk artık ağzından çıkacak spermler der dalga geçerdi. Ama inanki vakti zamanı geldiğinde o kendi yolunu buluyor. Ben 3-4 aydır yumurta takibi yapmadan canımızın istediği günde yaptık. Eşim boşalır boşalmaz kalkıp lavaboya girdim ıkındım temizlendim banyo yaptım. Ona rağmen kendiliğinden oldu hamileyim şuan. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah bu çabalarınızı boşa çıkarmasın
Aynen kuzum multi vitamin en iyisi bence ben doktora elenatal 1 kullanıyorum dedim devam et ona guzel dedi sende dene istersen kuzum nette ucuz 40 tl kargosuylahııııııımmm ozaman düzgün bi folik asit almak lazım şöyle vitaminli falan
bende fobiol
Aaa sen beni sevmiyorsunAudreyhorne canım ben seni nasilsa gozardi yapmışim akşamdan beri düzeltmeye çalısiyorum neyseki düzeldi
Günaydın canım, büyükler öyle derlerGünaydınnnn
Dün gece rüyamda hamileydim ve yerleşme kanaması oluyordukan gördüğüme göre rüya bozulmuş oldu sanırım.
Teşekkür ederim yardımınız için dikkate alıcam hayırlısı..Geç döllenme olabilir tabiki bide zaten adet gecikmesinden önce illaki hamilelik belirtisi olacak diye bisey yok olmayabilir ben iki hamileligimdede hiç bisey hissetmedim sadece aďet gecikmesiyle ögrendim 2 ay sonra hafif migde bulantim oldu gogüslerim hic etkilenmedi uyku hali yorgunluk halsizlik hicbisey olmadi. Yani belirti olması zorunlu degil. Bence bekle adetini gelmezse yarindan sonra yaptur tekrar kan testi eger bebis varsa o zaten mutlaka 5 bile gececektir
Bu ay benimde öyle olmuştu çok ağrımıştıKuzum ben sabah pik gördüm ya sonra akşam 10 gibi kasigima ağrı girmeye başladı baya yoğun ama sonra ilişki sırası ve bitimi aşırı agrım oldu ama bu ay çok farklı geçen aylarda böyle bisi yaşamadım ben gece 2 yi geçiyordu uyudum ağrıdan zar zor uyudum sağ kasigim patlamış gibi ağrıdı Suandada hafif ağrı var tam geçmemiş sanırım yumurtam çatladı o yüzden
Canım folbıol agır dıe bılıyorumhııııııımmm ozaman düzgün bi folik asit almak lazım şöyle vitaminli falan
bende fobiol
Gunaydinnn ben de rüyamda hamilelik testi yapıyorum pozitif cikiyoduGünaydınnnn
Dün gece rüyamda hamileydim ve yerleşme kanaması oluyordukan gördüğüme göre rüya bozulmuş oldu sanırım.
Bende ondan kullaniyrm 3 kutuymus sınırCanım folbıol agır dıe bılıyorum
Bilmiom kuzum ya bu ağrı ilkdefa başıma geliyor gecen aylarda bukadar siddetli deildi bide akıntı falan geldi çok yogun ben normalde ilişki sırasında bukadar yoğun ıslak olmazdımBu ay benimde öyle olmuştu çok ağrımıştı
Ben onu hıx kullanmadımBende ondan kullaniyrm 3 kutuymus sınır
foto atsana canım banaAynen kuzum multi vitamin en iyisi bence ben doktora elenatal 1 kullanıyorum dedim devam et ona guzel dedi sende dene istersen kuzum nette ucuz 40 tl kargosuyla
foto atsana canım bana
Bilemiyorum biliyosundur ben iğne vuruldum 36. Saati değerlendirirken bana da öyle olmuştu Ama sonrakilerinde olmadı benim sonucum olumlu mu bilmiyorumBilmiom kuzum ya bu ağrı ilkdefa başıma geliyor gecen aylarda bukadar siddetli deildi bide akıntı falan geldi çok yogun ben normalde ilişki sırasında bukadar yoğun ıslak olmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?